Gözün aydın canımkıslaaarrrrr bebeğimin kalp atışlarını duydum sonundaaaaaaaaa :92::92::92: uçuyorum resmeeennnya çok farklı bi duyguymuş Allah herkese nasip etsin
sadece dün biraz kanamam oldu doktor çok önemli değil şimdilik dedi progestan mıdır nedir onu verdi yat dinlen dedi
sonunda duydum ya şu kalp atışlarını
destek olan herkese sonsuz teşekkürler
inşallah sonunu da sağlıcakla getiririz
Hayırlı olsun :)Selam şekerler ben de iki hafta oldu hamileliğimi öğreneli..Ama daha duygusuna giremedim bişey anlayamıyorum çünkü midem çok bulanıyooo(( Şu an 9. haftanın içindeyiz 10 aydır istiyoduk rabbim kısmet etti.Başta öok sorun yapıyodum ağlıyodum falan niye olmuyo diye.Sonra umursamamaya basladım aklıma bile gelmiyodu artık o derece olmuştu ki...Adetim gecikti ve sabah kusmaları baslayınca test yaptım :))...Şimdi ki duam ise bulantıdan kurtulmak.Daha ne kadar sürer bilmem ama deger..
kıslaaarrrrr bebeğimin kalp atışlarını duydum sonundaaaaaaaaa :92::92::92: uçuyorum resmeeennnya çok farklı bi duyguymuş Allah herkese nasip etsin
sadece dün biraz kanamam oldu doktor çok önemli değil şimdilik dedi progestan mıdır nedir onu verdi yat dinlen dedi
günaydın kızlaar
dün dr daydık bebişim iyiymiş.8 + 5 teymişiz.
ama benim dr um hala hiç bir test yapmadı.
salı günü başka bir dr a gidicem.
hepinize mutlu sağlıklı günler dilerim...
Kızlar azıcıkta olsa göbüşü çıkan var mı ? :)))
Kızlar benim bebiş için alışveriş yapasım var çok fena..
Nasıl sabredecem ya bi kaç ay geçseydi bari
hehehe yaprak dokumunde neclada hamıle hemde kasım hamılesı o da 8 haftalıkmıs
mrb aranıza yenı katıldım gizem ben :)
kıslaaarrrrr bebeğimin kalp atışlarını duydum sonundaaaaaaaaa :92::92::92: uçuyorum resmeeennnya çok farklı bi duyguymuş Allah herkese nasip etsin
günaydın kızlaar
dün dr daydık bebişim iyiymiş.8 + 5 teymişiz.
ama benim dr um hala hiç bir test yapmadı.
salı günü başka bir dr a gidicem.
hepinize mutlu sağlıklı günler dilerim...
saol cnmkızlar gunaydın dun gıremedım sımdı okudum bayagı sayfalar ılerlemıs.nazcım bebıslerının ıyı olmasına sevındım canım bu topıgı cok sevıyorum ben 2011 agustos annelerıne takılıyodum bastan orası cok sessızdı sımdıde bayagı kalabalık ama hep 5-6 haftalıklar var bu topıkte hepımızın hemen hemen aynı ya haftalarımız o super temmuz annelerıne baktım ordada hep 12 13 haftalıklar bızım topık super olsu ya bırakmayalım kızlar bu topıgı.
valla kızlar benımde gobusum cıktı bayagı bellı gorenler hemen anlıyor benım normalde karnım dum duzdu hıc yoktu ama sımdı 3-4 aylık bır gobıs var bakalım boyle gıderse 9. ayda ne olur bılmem ama ben cok yıyom karnım sureklı ac yemezsem kotu oluyorum elım ayagım bosalıyor mıdem bır garıp oluyor mecburen yıyom yıyıncede kılo alıyon 2 kılo aldım ben
cnm gözün aydın olsun hadi maşalhh
gnydın cnm tedtlerinin bazılarını istemesi lazım artık cnm git başka bi dr a bnd değiştiricem drumu ama kararsızım
izmirli olan yokmuuu
tawsiye edebileceğiniz aklımda 3 tane dr war ama kararsızım yaa
bnmkide brz soğuk sorduğum soruları gülerek cwplıyo daga geçer gibi bi değişik tip ya ısınamadım işlh cnm ikimizde içimize sinen bi dr buluruz...başka yerden randevu aldım son bir şans vereyim dedim ama ne bişey anlatıyor ne test yapıyor tuhaf bir adam.
inş. ikimizde iyi bir dr buluruz nazcım. allah yardımcın olsun
Valla benim şişlikten var , millet aa göbiş çıkmış diyo ama kabul edelim daha çok erken , 3 aydan önce çıkmaz , hatta bazısınki 4.5 ayda çıkıyor . Ama artık çıksın da şu göbiş ,rahat edelim ya , kilo mu şişlik diye diye strese giriyorum ben ....
Valla bende öyleyim :)) eşimle alışveriş merkezinde bebk mağazalarının önünden geçerken bir iki dk. bekliyoruz girsek mi girmesek mi diye , tabi vazgeçiyoruz , daha çok erken , ama inşallah o günlerde çabucak gelcek :...
Evet kendisi de kasım hamilesi 8 haftalık ama elindeki ultrasnları gördünüz mü , baya baya bebek belli yani 4 aylık ultrason vardı elinde :))))
Hoşgeldin canım ,hayırlı osun :)))
Hadi gözün aydın canım , çok sevindimbu sevinçle bir iki hafta gidersin :))) ondan sonrada diğer randevu gelsin diye dört geözle beklersin :)))
Canım hala sakaryaya mı gidiosun ? 0 haftaya kadar idrar e kan dışında başka test yapmıyo zaten , onları en başında yapmamışmıydı ??
merhaba bnce normal cnm artık bulantılar bu haftalardan snr azalıcaktır telaş yapma kasıklarım bnmde ağrıyo özelliklede geceleri..merhaba bende 9+3 haftalık hamileyim.bi şi soracağım.benim dne kadar acaip mide bulantım vardı.sabah-akşam kusuyordum.sürekli bir mide bulantım vardı.ama bugün neredeyse hiç bulantım yok.yani tabi bulantımın olmaması sevndirici ancak bu sefer korkmaya başladım bi şey mi oldu diye.benim gibi olan var mı?yani bu hafta bulantısı azalan var mı?bi de benim kasıklarıma da ara ara kramplar giriyo bu da normaldir herhalde di mi? cevap için teşekkrler
valla bende aynıyım , sofraya otrunca doymayacakmışım gibi geliyo , eşim yemek yeyişimi gülrek izliyo , bende 1.5 aldım , o yüzden diyorum ya göbiş çıksında rahatlayalım , kilo da arada kaynar :)))doğumdan sonra veririz inş.....
merhaba bende 9+3 haftalık hamileyim.bi şi soracağım.benim dne kadar acaip mide bulantım vardı.sabah-akşam kusuyordum.sürekli bir mide bulantım vardı.ama bugün neredeyse hiç bulantım yok.yani tabi bulantımın olmaması sevndirici ancak bu sefer korkmaya başladım bi şey mi oldu diye.benim gibi olan var mı?yani bu hafta bulantısı azalan var mı?bi de benim kasıklarıma da ara ara kramplar giriyo bu da normaldir herhalde di mi? cevap için teşekkrler
merhaba bnce normal cnm artık bulantılar bu haftalardan snr azalıcaktır telaş yapma kasıklarım bnmde ağrıyo özelliklede geceleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?