-----2010 KASIM hamişleri----

Gözün aydın canım

Selam şekerler ben de iki hafta oldu hamileliğimi öğreneli..Ama daha duygusuna giremedim bişey anlayamıyorum çünkü midem çok bulanıyooo (( Şu an 9. haftanın içindeyiz 10 aydır istiyoduk rabbim kısmet etti.Başta öok sorun yapıyodum ağlıyodum falan niye olmuyo diye.Sonra umursamamaya basladım aklıma bile gelmiyodu artık o derece olmuştu ki...Adetim gecikti ve sabah kusmaları baslayınca test yaptım :))...Şimdi ki duam ise bulantıdan kurtulmak.Daha ne kadar sürer bilmem ama deger..

Hayırlı olsun :)
Beyaz leblebi, tuzlu kraker iyi geliyor diyorlar dene istersen..

günaydın kızlar...
yeni katılanlar hgniz aramıza..:)))
yaw nerdeyse 12 ye kadar oturuyorsunuz maşallah size yaa ben 10 da küt düşüyorum zaten halsizlik hat safhada...
Gemcim senle sat ımız aynı kız bebişleri aynı anda mı doğuracaz ne....:))))

günaydın kızlaar
dün dr daydık bebişim iyiymiş.8 + 5 teymişiz.
ama benim dr um hala hiç bir test yapmadı.
salı günü başka bir dr a gidicem.
hepinize mutlu sağlıklı günler dilerim...

cnm gözün aydın olsun hadi maşalhh
günaydın kızlaar

gnydın cnm tedtlerinin bazılarını istemesi lazım artık cnm git başka bi dr a bnd değiştiricem drumu ama kararsızım

izmirli olan yokmuuu
tawsiye edebileceğiniz aklımda 3 tane dr war ama kararsızım yaa

Kızlar azıcıkta olsa göbüşü çıkan var mı ? :)))

Valla benim şişlikten var , millet aa göbiş çıkmış diyo ama kabul edelim daha çok erken , 3 aydan önce çıkmaz , hatta bazısınki 4.5 ayda çıkıyor . Ama artık çıksın da şu göbiş ,rahat edelim ya , kilo mu şişlik diye diye strese giriyorum ben ....

Kızlar benim bebiş için alışveriş yapasım var çok fena..
Nasıl sabredecem ya bi kaç ay geçseydi bari

Valla bende öyleyim :)) eşimle alışveriş merkezinde bebk mağazalarının önünden geçerken bir iki dk. bekliyoruz girsek mi girmesek mi diye , tabi vazgeçiyoruz , daha çok erken , ama inşallah o günlerde çabucak gelcek :...

hehehe yaprak dokumunde neclada hamıle hemde kasım hamılesı o da 8 haftalıkmıs

Evet kendisi de kasım hamilesi 8 haftalık ama elindeki ultrasnları gördünüz mü , baya baya bebek belli yani 4 aylık ultrason vardı elinde :))))

mrb aranıza yenı katıldım gizem ben :)

Hoşgeldin canım ,hayırlı osun :)))

Hadi gözün aydın canım , çok sevindim bu sevinçle bir iki hafta gidersin :))) ondan sonrada diğer randevu gelsin diye dört geözle beklersin :)))

günaydın kızlaar

Canım hala sakaryaya mı gidiosun ? 0 haftaya kadar idrar e kan dışında başka test yapmıyo zaten , onları en başında yapmamışmıydı ??

kızlar gunaydın dun gıremedım sımdı okudum bayagı sayfalar ılerlemıs.nazcım bebıslerının ıyı olmasına sevındım canım bu topıgı cok sevıyorum ben 2011 agustos annelerıne takılıyodum bastan orası cok sessızdı sımdıde bayagı kalabalık ama hep 5-6 haftalıklar var bu topıkte hepımızın hemen hemen aynı ya haftalarımız o super temmuz annelerıne baktım ordada hep 12 13 haftalıklar bızım topık super olsu ya bırakmayalım kızlar bu topıgı.

valla kızlar benımde gobusum cıktı bayagı bellı gorenler hemen anlıyor benım normalde karnım dum duzdu hıc yoktu ama sımdı 3-4 aylık bır gobıs var bakalım boyle gıderse 9. ayda ne olur bılmem ama ben cok yıyom karnım sureklı ac yemezsem kotu oluyorum elım ayagım bosalıyor mıdem bır garıp oluyor mecburen yıyom yıyıncede kılo alıyon 2 kılo aldım ben

saol cnm
ewet bu topik çok gzl gerçekten bırakmayalım birbirimizi bnde göbek yok cnm daha çok erken olduğunu düşünüyorum 3. ayda dolsun bnce ozmn çıkıcak göbişler ama herkesin başka tabii arkadaşım 5. aya kdr yoktu ama brden fırladı snr

Valla bende aynıyım , sofraya otrunca doymayacakmışım gibi geliyo , eşim yemek yeyişimi gülrek izliyo , bende 1.5 aldım , o yüzden diyorum ya göbiş çıksında rahatlayalım , kilo da arada kaynar :)))doğumdan sonra veririz inş.....

başka yerden randevu aldım son bir şans vereyim dedim ama ne bişey anlatıyor ne test yapıyor tuhaf bir adam.
inş. ikimizde iyi bir dr buluruz nazcım. allah yardımcın olsun

merhaba bende 9+3 haftalık hamileyim.bi şi soracağım.benim dne kadar acaip mide bulantım vardı.sabah-akşam kusuyordum.sürekli bir mide bulantım vardı.ama bugün neredeyse hiç bulantım yok.yani tabi bulantımın olmaması sevndirici ancak bu sefer korkmaya başladım bi şey mi oldu diye.benim gibi olan var mı?yani bu hafta bulantısı azalan var mı?bi de benim kasıklarıma da ara ara kramplar giriyo bu da normaldir herhalde di mi? cevap için teşekkrler

başka yerden randevu aldım son bir şans vereyim dedim ama ne bişey anlatıyor ne test yapıyor tuhaf bir adam.
inş. ikimizde iyi bir dr buluruz nazcım. allah yardımcın olsun
bnmkide brz soğuk sorduğum soruları gülerek cwplıyo daga geçer gibi bi değişik tip ya ısınamadım işlh cnm ikimizde içimize sinen bi dr buluruz...

evet son bir defa daha sakaryaya gittim canım. ama artık kesin karar verdim oraya tekrar gitmemeye.
en başta sadece b hcg bakmıştı. başka hiç tahlil yapmadı. zaten ultrasonu da çok kötü hiç bişey belli olmuyor.
geçen ay ümit hastanesinden randevu almıştık. onlarda 1 ay sonraya vermişlerdi salı günü oraya gidicez inş. dr gülbin erol a.
olmazsa senin dr unda aklımda oraya da gidebilirim.

merhaba bnce normal cnm artık bulantılar bu haftalardan snr azalıcaktır telaş yapma kasıklarım bnmde ağrıyo özelliklede geceleri..

yok canım dogumdan sonra valla hemen verılmıyor benım 2010 da her ay bır tanıdıgım dogum yaptı anca kımler verdı bılıyormusun 15 kılodan az alanlar hemen verebıldı ama 20-25 kılo alanlar hala şişler ve sankı hala hamıle gıbıler. Ay ınsallah cok almayız ama bu gıdısle alcam galıba hanı onemlı degıl bebegım saglıklı olsun dıyomda aldıgım kıloların bebege bır faydası yokkı kendıne alıyon yanı

normaldir canım takma kafana. ben 8 + 5 teyim ve hiç kusmadım, çok hafif bulantılarım olduğu oluyor ama hemen geçiyor.
kasık ve bel ağrısı özellikle akşamları çok oluyor bende o da doğal merak etme

merhaba bnce normal cnm artık bulantılar bu haftalardan snr azalıcaktır telaş yapma kasıklarım bnmde ağrıyo özelliklede geceleri..

canım bencede telas yapma kusma olayında ama bekle 1-2 gun daha cunku belkı bır gunluktur tekrar gelır kusma olayın eger tamamen gıtmısse doktorunu ara sor ıcın rahat eder hanı normalmı dıye. Buarada kasıklarımda 3-4 aksamdır bendede oluyor oda rahım buyudugu ıcın oluyor dıyolar yada gazdan falanda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…