• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

benım sadece sabah uyandıgımda bulantım oluyor ınsallah artmaz...basucumda cubuk krakerle yatıyorum ... yataktan kalkmadan yıyıp oyle kalkıyorum cok ıyı oluyor

Büyülü Bahçe'ler hepinize iyi geceler....:79:
İyi geceler :71:
ayrıca su an coooook karnım acıktı ühühüh:59:

E atıştır bişeyler..

Ben 1 aydır çorba dışında pişmiş birşey yemedim. Kokudan yiyemiyorum..
Yediğim içtiğim şeylerin hepsini de çıkarıyorum, su dahil..
Çok kilo verdim, verdiğim kilolar iki katı olarak geri dönecek :2:
Yiyebiliyorken ye yani, keşke ben de yiyebilsem..

İyi geceler :71:

E atıştır bişeyler..

Ben 1 aydır çorba dışında pişmiş birşey yemedim. Kokudan yiyemiyorum..
Yediğim içtiğim şeylerin hepsini de çıkarıyorum, su dahil..
Çok kilo verdim, verdiğim kilolar iki katı olarak geri dönecek :2:
Yiyebiliyorken ye yani, keşke ben de yiyebilsem..

ne yıcem k yıyebılcegım herseyı yedım bu saate kadar ..senın adına uzuldum canım ya kısa zamanda gecer umarım

ılac vermedımı dr un ..benım kuzen de senın gıbı olmustu emedur vermıstı dr ıyı gelmıstı ona

ılac vermedımı dr un ..benım kuzen de senın gıbı olmustu emedur vermıstı dr ıyı gelmıstı ona
Vermedi, bişey olmaz diyip duruyor,
dün de bikaç kişiden duydum bebeğe zarar vermeyen ilaçlar varmış,
değiştirecem doktoru valla..

olmazmı canım bıkac tane var hemde nıye vermemıs kı hayret bısey..sen yıpranıyosun sonucta :(valahı cok al-klına yatmıyorsa degıstırmelısın bencede

kıslaaarrrrr bebeğimin kalp atışlarını duydum sonundaaaaaaaaa :92::92::92: uçuyorum resmeeennn:10::10::10: ya çok farklı bi duyguymuş Allah herkese nasip etsin :nazar::nazar:
sadece dün biraz kanamam oldu doktor çok önemli değil şimdilik dedi progestan mıdır nedir onu verdi yat dinlen dedi :75::75:
sonunda duydum ya şu kalp atışlarını:66::65:
destek olan herkese sonsuz teşekkürler :16::16::16:
inşallah sonunu da sağlıcakla getiririz :49: :nazar:

Back