• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ben ağustosa kadar tekrar tozlanır vs diye yıkamayı erteliyorum aslında
ama hepiniz bitirdiniz bile
ben de başlayayım bari

Canım sen bilirsin tabi ama gerçekten sonrasında zor olacaktır.. Ayrıca dolap için değilde temiz bir hurç içinde saklayabilirsin böylece tozlanmasınıda önlersin.. Valla ufacık kıyafetleri ütülemek gerçektenden de epeyce oyalaıyor insanı.. :61:

merhaba kızlar bugün kontrole gittik oğlum 1600gr olmuş. bel ağrısını sordum normal dedi çok ağrırsa parol al dedi mutlaka yürü en az 20dak. dedi. oğlumuz sana benziyor dedi hehe sevindim bende. Doğum için normal istediğimi şimdiden belirttim en güzeli o zaten biz de öyle olsun istiyoruz dedi erken ama bunları konuşmaya haftalar ilerledikçe konuşuruz dedi. Epidural olsam mı olmasam mı diye muallaktayım bende.

şeker maşallah oğluşuna :nazar:

az önce gözlerim karardı başım dödü birden kızlar ateş bastı üstüne bi güzelde kustum :52: tansiyonumu ölçtürdüm 10 a 6 çıktı:84: şimdi ayran içiyorum. am ahalsizlik var az üzerimde

geçmiş olsun canım.

kızlar yerime bakacak olan elaman geldi yeğeni....:52::52::52::52:
ona öğreteceğim herşeyi giremeyebilirim.....

gözün aydın. kolay gelsin :46:

slm günaydın kızlar ve tatlı bebişleri
ne kadar güzel bir pazartesi böyle aslında pazartesileri hiç sevmem ama salı günü son iş günün olunca öyle çok sevesim geldiki bu günü
yaşasın iş bitiyooo:62::62::62:

ohhh ne güzel. bundan sonra izinin tadını çıkarırsın inşallah

çok sağol canım ama ah ahhh.. yerimiz 13ünde belli olacak ve ben çok dua ediyorum ilk 3 tercih gelmesin diye. ne olur dua edin kızlarrrrr denizli gelsin antalya gelsinnnnnnnn

Allah gönlünüze göre versin inşallah

Canım sen bilirsin tabi ama gerçekten sonrasında zor olacaktır.. Ayrıca dolap için değilde temiz bir hurç içinde saklayabilirsin böylece tozlanmasınıda önlersin.. Valla ufacık kıyafetleri ütülemek gerçektenden de epeyce oyalaıyor insanı.. :61:
süper fikir bunu benhiç düşünememiştim
hurç fikri hoşuma gitti hemde çok:66::66:
hemen yıkamaya başlıcam

herkse merhaba iyi haftalar olsun.

dün kızımın 3 posta kıyafetlerini yıkadım. bu akşam eve gidince ütüye başlıycam ( üşenmezsem )
battaniyeleri saymazsak nevresim,uyku seti,yün örgüleri dahil 4 posta çamaşır kaldı. haftaya da onları bitirirsem çamaşır faslı bitmiş olacak. minicik eldivenlerini,çoraplarını koklaya koklaya astım. dalan roxy kullandım,yumuşatıcı kullanmadım evin içi mis gibi koktu.:21:

herkse merhaba iyi haftalar olsun.

dün kızımın 3 posta kıyafetlerini yıkadım. bu akşam eve gidince ütüye başlıycam ( üşenmezsem )
battaniyeleri saymazsak nevresim,uyku seti,yün örgüleri dahil 4 posta çamaşır kaldı. haftaya da onları bitirirsem çamaşır faslı bitmiş olacak. minicik eldivenlerini,çoraplarını koklaya koklaya astım. dalan roxy kullandım,yumuşatıcı kullanmadım evin içi mis gibi koktu.:21:

siz yıkadıkça benim ki yetişmeyecek die endişe aldı. hiçbi kıyafeti de yanımda değil ki kuzumun. aldığım her şeyi bıraktım gidecğeim die.

bizimde 7 haziranda +1-2 gün opsiyonla odamız gelecek o gelince yıkayıp yerleştireceğim oğluşumun eşyalarını odası gelsin yerleştirip fotolarınıda eklerim şokkk güzel olacak yaaa

slm kızlar, bu hafta sonunda bende 32yi doldurucam inş.ama raporumu h. içi alabilir miyim yani çarşamba izin alıp gitsem(1haziran) p.tesiden(6 haziran) itibaren rapor yazar mı yoksa p.tesi mi gitmem gerekiyo.
ay daha hiç bi hazırlığım yok kızlar hep iznimi bekledim alışveriş için sabırsızlanıyorum artık

ne kadar güzel bir pazartesi böyle aslında pazartesileri hiç sevmem ama salı günü son iş günün olunca öyle çok sevesim geldiki bu günü

gnl dr. dan aldığın raporu sgk ya mı verdin, muhasebeye mi.
bu arada gözün aydınnn:nazar: bende haftaya yaşıycam bu sevinci inş.:66:

slm kızlar, bu hafta sonunda bende 32yi doldurucam inş.ama raporumu h. içi alabilir miyim yani çarşamba izin alıp gitsem(1haziran) p.tesiden(6 haziran) itibaren rapor yazar mı yoksa p.tesi mi gitmem gerekiyo.
ay daha hiç bi hazırlığım yok kızlar hep iznimi bekledim alışveriş için sabırsızlanıyorum artık

hayır canım 32+1 olmadan doğum iznin başlamaz

gnl dr. dan aldığın raporu sgk ya mı verdin, muhasebeye mi.
bu arada gözün aydınnn:nazar: bende haftaya yaşıycam bu sevinci inş.:66:

aslında 8 hafta kala doğum iznini başlatınca sadece muhasebeye vermek yeterli diye biliyorum bende muhasebeciyim büroda
3 hafta kalaya kadar çalışabilir alınınca onu sgk ya bildirmek gerekiyo ondan eminim ama diğeri içinde emin olamadım bir müşteri arayıp sorsa kendi bildiğimi derim ama iş başa düşünce emin olmak istedim sgk yı arıyorum şimdi

siz yıkadıkça benim ki yetişmeyecek die endişe aldı. hiçbi kıyafeti de yanımda değil ki kuzumun. aldığım her şeyi bıraktım gidecğeim die.

endişelenme canım,yetişir bir şekilde. çok aklında kalacaksa annen başlayabilir yıkamaya

pur ve gem h.sonu foruma girmemiş, kızlarrr nerdesiniz :44:

ayşe gülçinden de ses seda yok :44:

zeynep'i de uzun süredir göremiyorum. depresyon ilacı kullanıyordu nasıl oldu acaba :44:

endişelenme canım,yetişir bir şekilde. çok aklında kalacaksa annen başlayabilir yıkamaya

annemde de değil kıyafetler ankarada kız kardeşimde. haziran sonunda geçecek bizimkilerin yanına o zaman götürecek. ankara daha yakın die hiç bu tarafa yük etme dediler bak aklım kaldı... durup durup ya bebek doğarsa üstü başı orda burda diyorum. yoksa annemin eline geçse 1 günlük iş zaten...

neyse... bakalım...

aslında 8 hafta kala doğum iznini başlatınca sadece muhasebeye vermek yeterli diye biliyorum bende muhasebeciyim büroda
3 hafta kalaya kadar çalışabilir alınınca onu sgk ya bildirmek gerekiyo ondan eminim ama diğeri içinde emin olamadım bir müşteri arayıp sorsa kendi bildiğimi derim ama iş başa düşünce emin olmak istedim sgk yı arıyorum şimdi

gnl84 cüm sgk yı arayabildinmi _? ne yapmamız gerekiyor 32. haftayı doldurunca_?

annemde de değil kıyafetler ankarada kız kardeşimde. haziran sonunda geçecek bizimkilerin yanına o zaman götürecek. ankara daha yakın die hiç bu tarafa yük etme dediler bak aklım kaldı... durup durup ya bebek doğarsa üstü başı orda burda diyorum. yoksa annemin eline geçse 1 günlük iş zaten...

neyse... bakalım...

ben çalşıtığım için ve son 2-3 haftaya kadar da çalışacağım için başlayıp bitireyim dedim yoksa önümde Allah'ın izniyle dolu dolu Haziran ve Temmuz ayı var ama hafta sonundan hafta sonuna vakit bulduğum için anca yetiştiririm.

sağlıkla zamanında gelsin inşallah canım. hepsi olur,yetişir. tüm kıyafetlerin yıkaması-kuruması 3-4 gün sürse kuruyanlarıda sıcağı sıcağına ütülense bitti işte. Allah hepimize kolaylık versin. cicilerini giydirdiğimiz günleride nasip etsin sağlıkla huzurla inşallah.

ooo canım hayırlı olsun....benimde bu hafta son galiba eğitimlere başladım anlatılacak 5 senem var ne çok iş yapıyormuşum ben ya anlatırken kendi kafam bile karışıyor.....:52::52::52:

çok sağol canım ama ah ahhh.. yerimiz 13ünde belli olacak ve ben çok dua ediyorum ilk 3 tercih gelmesin diye. ne olur dua edin kızlarrrrr denizli gelsin antalya gelsinnnnnnnn

gönlündeki hakkında hayırlı olur inş canım......

pur ve gem h.sonu foruma girmemiş, kızlarrr nerdesiniz :44:

ayşe gülçinden de ses seda yok :44:

zeynep'i de uzun süredir göremiyorum. depresyon ilacı kullanıyordu nasıl oldu acaba :44:

bende çok merak ediyorum gülçin kaç gündür yok zaten kontorum bitti yoksa mesaj çekip fırçayı atcaktım hepsine......

herkese ii haftalar:)

bizim de kıyafetlerimiz geldi dün nihayet halamız. bu hafta yıkamaya başlıycaz.bişey sorcam alt açma takımları varya onları yıkadınız mı? hani bunlar süngerli falan ya yastıgı falan yıkanınca şekilleri bozuldu mu? acaba bunları yıkamasam mı die düşünüyorum.:44:

Back
X