-----2010 KASIM hamişleri----

amaaann bende dayanamazdım...esim hatta dedi ogrenmesek daha heyecanlı degılmı dıye ımkanı yoookkk bılmem lazım su an bıle gunde kackere ayy kızmı acaba erkekmııı dıye beynımı yıyorum

zelicka benim Sat 2 kasım...bu tarıhe gore 9 agustos dogum tarıhı cıkıyor

amaaann bende dayanamazdım...esim hatta dedi ogrenmesek daha heyecanlı degılmı dıye ımkanı yoookkk bılmem lazım su an bıle gunde kackere ayy kızmı acaba erkekmııı dıye beynımı yıyorum

Olsun bebişin yetişir canım merak etme..
ben bu sat a gore verılen hafta tahmınlerını hıc dogru bulmuyorum acıkcası...cunku tam tarıhımı bılıyorum o da 7 hafta oluyor...sımdı ben kac haftalık hamıleyım kendımemı ınanıcam bılıme mı :))

merhaba kızlar;
dün dr.a gittik. kelebek gibiydi bebişin kalbi.
kalp atışını duymak da çok güzeldi..
10. haftada tekrar çağırdı.

ay canım cok uzuldum keske hıc yasamasaydın oyle bır olay Allah bebısını sana bagıslasın hep guzel haberler alalım..asagı yukarı aynı haftayız

ay canım cok uzuldum keske hıc yasamasaydın oyle bır olay Allah bebısını sana bagıslasın hep guzel haberler alalım..asagı yukarı aynı haftayız

Yüce Allah vaktini zamanını ayarlıyor herseyin..
aminn canım çok sağol..hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah..
benim7+5 bugün 13.8mm lik bi miniğim var

benide listeye eklermisiniz bende tam 11 haftalık hamileyim allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..........

Yüce Allah vaktini zamanını ayarlıyor herseyin..
aminn canım çok sağol..hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah..
benim7+5 bugün 13.8mm lik bi miniğim var

bız pztsı gunu 7+1 hafta 10.3 mm cıktık..ayın 7 sınde kontrole gıdıcem dogumgunumdeeee sımdı farkettım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…