• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

amaaann bende dayanamazdım...esim hatta dedi ogrenmesek daha heyecanlı degılmı dıye ımkanı yoookkk bılmem lazım su an bıle gunde kackere ayy kızmı acaba erkekmııı dıye beynımı yıyorum :9:

Olsun bebişin yetişir canım merak etme..
ben bu sat a gore verılen hafta tahmınlerını hıc dogru bulmuyorum acıkcası...cunku tam tarıhımı bılıyorum o da 7 hafta oluyor...sımdı ben kac haftalık hamıleyım kendımemı ınanıcam bılıme mı :))

merhaba kızlar;
dün dr.a gittik. kelebek gibiydi bebişin kalbi.
kalp atışını duymak da çok güzeldi..
10. haftada tekrar çağırdı.
:49:

ay canım cok uzuldum keske hıc yasamasay:nazar:dın oyle bır olay:( Allah bebısını sana bagıslasın hep guzel haberler alalım..asagı yukarı aynı haftayız

ay canım cok uzuldum keske hıc yasamasay:nazar:dın oyle bır olay:( Allah bebısını sana bagıslasın hep guzel haberler alalım..asagı yukarı aynı haftayız

Yüce Allah vaktini zamanını ayarlıyor herseyin..
aminn canım çok sağol..hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah..
benim7+5 bugün 13.8mm lik bi miniğim var

benide listeye eklermisiniz bende tam 11 haftalık hamileyim allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.......... :emir_bebek:

Yüce Allah vaktini zamanını ayarlıyor herseyin..
aminn canım çok sağol..hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah..
benim7+5 bugün 13.8mm lik bi miniğim var

bız pztsı gunu 7+1 hafta 10.3 mm cıktık..ayın 7 sınde kontrole gıdıcem dogumgunumdeeee :52: sımdı farkettım :):)

Back