Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kasım annelerı ıcınde Bursalı olan varmı..Dr tavsıyesı ıstıcem cunku
Canım burda da vardır arkadaşlar ama bursalı hamişler yopiği de var sanırım , geçen bi göz görmüştüm , ordan da faydalanabilirsin ...
kasım annelerı ıcınde Bursalı olan varmı..Dr tavsıyesı ıstıcem cunku
merhaba cnm sevındım bursada olmana :) ben su ana kadar Acıbademe gıttım Aylın karahasan kendısı cok ıyı bır dr ona dıyecek bıseyım yok cok sevıyorum kendısını ancak benım sıgortamda dogum karsılanmıyor muayene ucretı sorun degıl ama orda o fıyatlara dogum yapamayacagım o yuzden degıstırmek ıstıyorum...Merhaba, ben bursadayım. Zübeyde Hanım Hastanesi Nedret hanıma gittim 2 kere. Ayrıca Pembe mavide çalışıyor. Cuma da özeline gidicem. Tavsiye üzerine gittim. Bilgili bir kadın. Ama devlette pek sohbet kuramıyosun. O yüzden özeline gidicem. Ona göre devam edicem.
merhaba cnm sevındım bursada olmana :) ben su ana kadar Acıbademe gıttım Aylın karahasan kendısı cok ıyı bır dr ona dıyecek bıseyım yok cok sevıyorum kendısını ancak benım sıgortamda dogum karsılanmıyor muayene ucretı sorun degıl ama orda o fıyatlara dogum yapamayacagım o yuzden degıstırmek ıstıyorum...
doruk tıp cok onerıyorlar ılk once orayı denemeyı dusunuyorum..
pembe mavıde muayenelerını olursun butun tahlıller ıcın zubeyde hn a yonlendırıyolarmıs ıyı bırsey aslında ama zubeyde hn da cok beklenıyormus hersey ıcın o benı bıraz dusundurdu :44:
sorunsuz hamılelık evet Allah hepımıze nasıp etsın...hamıle oldugumu ogredıgım gunden ıtıbaren onu kucagıma alabılecekmıyım onu dusunur oldum..butun dualarım butun hamıleler ıcın Allah hepımızın yanında olsun
Canım bu düşünce sanırım topiğin hatta hamile bayanların hepsinde var ,umarım hepimiz için hayırlısı olur :)))
Kızlar kayınvalidem burdaydı, gitti, yeni girebildim...
Var mı yeni havadisler :))) Nasıl bugün bebikler...
Ben daha 1.ciyi doğurmadan rüyamda 2 kız 1 oğlum olduğunu gördüm
Doğurana kadar kafayı yicem heralde, eşimde rüyasında örümcemde yürürken bebeğimizi görmüş,
sana benziyodu bebeğimiz dedi :)))) 2 dişi vardı, gülümsüyordu dedi :)))
Hoşgeldin canım :)))Ay valla bizim sülalade de, arkadaş çevresinde de herkes bişiler görüyor , ama ben henz bişi göremedim , anne hisseder diyolar ama ben hala bişi hissetmiyorum :)))
cınsıyetını ne dusunuyorsunuz..yanı kız erkek tabıkı ne olursa olsun saglıklı olsun..mesela ben ılk ogrendıgımde aaa sanırım kız dedım..sızde oldumu byle
Ben kız istiyorum, eşim farketmez diyor, kızım olsa daha çok severim heralde diyor üçkağıtçı :))) Herkes de rüyasında erkek görüyor, annem arkadaşlarım :)))