• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

imagescayha0qp.jpg

alıştırmalara başlayalım dimi bayanlar
yavrularımız allahın izniyle doğduklarında
hep gülmiyicekler
arada annelerine sinir krizleri geçirtcekler
aradada kendileri böyle ufak komedi şeylerden korkucaklar ortayada böyle bir
görüntü çıkıcak :1:

imagescaj2fh83.jpg

Canım burda da vardır arkadaşlar ama bursalı hamişler yopiği de var sanırım , geçen bi göz görmüştüm , ordan da faydalanabilirsin ...

evet cnm ama sanirim guncel b topic degil kimseye ulasamdim orda neyse artik...birkac dr ogrendim degerlendirecegiz

hepiniz benden ondesiniz ben henuz 7+3 um..umarım su 9 ay bı cırpıda gecer hepımız kucaklarımıza alırız bebıslerımızı

kasım annelerı ıcınde Bursalı olan varmı..Dr tavsıyesı ıstıcem cunku :(

Merhaba, ben bursadayım. Zübeyde Hanım Hastanesi Nedret hanıma gittim 2 kere. Ayrıca Pembe mavide çalışıyor. Cuma da özeline gidicem. Tavsiye üzerine gittim. Bilgili bir kadın. Ama devlette pek sohbet kuramıyosun. O yüzden özeline gidicem. Ona göre devam edicem.

Merhaba, ben bursadayım. Zübeyde Hanım Hastanesi Nedret hanıma gittim 2 kere. Ayrıca Pembe mavide çalışıyor. Cuma da özeline gidicem. Tavsiye üzerine gittim. Bilgili bir kadın. Ama devlette pek sohbet kuramıyosun. O yüzden özeline gidicem. Ona göre devam edicem.
merhaba cnm sevındım bursada olmana :) ben su ana kadar Acıbademe gıttım Aylın karahasan kendısı cok ıyı bır dr ona dıyecek bıseyım yok cok sevıyorum kendısını ancak benım sıgortamda dogum karsılanmıyor muayene ucretı sorun degıl ama orda o fıyatlara dogum yapamayacagım o yuzden degıstırmek ıstıyorum...
doruk tıp cok onerıyorlar ılk once orayı denemeyı dusunuyorum..
pembe mavıde muayenelerını olursun butun tahlıller ıcın zubeyde hn a yonlendırıyolarmıs ıyı bırsey aslında ama zubeyde hn da cok beklenıyormus hersey ıcın o benı bıraz dusundurdu :44:

merhaba cnm sevındım bursada olmana :) ben su ana kadar Acıbademe gıttım Aylın karahasan kendısı cok ıyı bır dr ona dıyecek bıseyım yok cok sevıyorum kendısını ancak benım sıgortamda dogum karsılanmıyor muayene ucretı sorun degıl ama orda o fıyatlara dogum yapamayacagım o yuzden degıstırmek ıstıyorum...
doruk tıp cok onerıyorlar ılk once orayı denemeyı dusunuyorum..
pembe mavıde muayenelerını olursun butun tahlıller ıcın zubeyde hn a yonlendırıyolarmıs ıyı bırsey aslında ama zubeyde hn da cok beklenıyormus hersey ıcın o benı bıraz dusundurdu :44:

cnm internetten online randevu alabiliyorsun.Gerçi şuan sitede sıkıntı var. Yazılım şirketini değiştrimişler. İlk gittiğimde randevu saatimde girdim. Dediğin gibi testleri orda, özel de de muayene düşünüyorum. Doktor 41 yaşında ve çok tecrübeli. Birde elektrik aldım acaip, inşallah düşündüğüm gibi olur. Ne zormuş doktor seçmek yahu. Bi kaç arkadaşım bahar da doğum yaptı. 2 sinin de doğumu problemli geçti maalesef. Baharı hiç düşünme derim. Doruk'u da önermişlerdi ama orası bana uzak kalıyor. İnşallah sorunsuz hamilelik dönemi geçiririz. :16:

naz cım gözün aydın çok sevindim ikizlerin iyi olmasına :nazar:
dikkat et kendine yorma senin daha fazla dinlenmeye ihtiyacın var

sorunsuz hamılelık evet Allah hepımıze nasıp etsın...hamıle oldugumu ogredıgım gunden ıtıbaren onu kucagıma alabılecekmıyım onu dusunur oldum..butun dualarım butun hamıleler ıcın Allah hepımızın yanında olsun

sorunsuz hamılelık evet Allah hepımıze nasıp etsın...hamıle oldugumu ogredıgım gunden ıtıbaren onu kucagıma alabılecekmıyım onu dusunur oldum..butun dualarım butun hamıleler ıcın Allah hepımızın yanında olsun

Canım bu düşünce sanırım topiğin hatta hamile bayanların hepsinde var ,umarım hepimiz için hayırlısı olur :)))

Kızlar kayınvalidem burdaydı, gitti, yeni girebildim...

Var mı yeni havadisler :))) Nasıl bugün bebikler...

Ben daha 1.ciyi doğurmadan rüyamda 2 kız 1 oğlum olduğunu gördüm:1:

Doğurana kadar kafayı yicem heralde, eşimde rüyasında örümcemde yürürken bebeğimizi görmüş,

sana benziyodu bebeğimiz dedi :)))) 2 dişi vardı, gülümsüyordu dedi :))):emir_bebek:

Kızlar kayınvalidem burdaydı, gitti, yeni girebildim...

Var mı yeni havadisler :))) Nasıl bugün bebikler...

Ben daha 1.ciyi doğurmadan rüyamda 2 kız 1 oğlum olduğunu gördüm:1:

Doğurana kadar kafayı yicem heralde, eşimde rüyasında örümcemde yürürken bebeğimizi görmüş,

sana benziyodu bebeğimiz dedi :)))) 2 dişi vardı, gülümsüyordu dedi :))):emir_bebek:

Hoşgeldin canım :)))Ay valla bizim sülalade de, arkadaş çevresinde de herkes bişiler görüyor , ama ben henz bişi göremedim , anne hisseder diyolar ama ben hala bişi hissetmiyorum :)))

cınsıyetını ne dusunuyorsunuz..yanı kız erkek tabıkı ne olursa olsun saglıklı olsun..mesela ben ılk ogrendıgımde aaa sanırım kız dedım..sızde oldumu byle:23:

cınsıyetını ne dusunuyorsunuz..yanı kız erkek tabıkı ne olursa olsun saglıklı olsun..mesela ben ılk ogrendıgımde aaa sanırım kız dedım..sızde oldumu byle:23:

Ben kız istiyorum, eşim farketmez diyor, kızım olsa daha çok severim heralde diyor üçkağıtçı :))) Herkes de rüyasında erkek görüyor, annem arkadaşlarım :)))

Ben kız istiyorum, eşim farketmez diyor, kızım olsa daha çok severim heralde diyor üçkağıtçı :))) Herkes de rüyasında erkek görüyor, annem arkadaşlarım :)))

:))))
gonlunce olsun saglıkla...ben ruyamda hıcbırsey gormedım henuz :(

Back