oyyy... çocuklar için;
duvardan duvara halı kaplamayın...
duvar kağıdı kaplamayın...
çocuk evdeyken temizlik yapmayın...
banyo halıların altı musamba ise mantar ürüyooo...
abowww evimden tiskindim yawf!!!
bide hamileyis die temziliği haftada bir yapıos...
kendimizi yormuyoruz ama daha da mikroplanıyormusuz...
Evt canım malesefff çoğu yazdığına da dikkatt pek etmiyoruz evlerimizde ama çalışan biri de ne yapsın hergün temislik nasıl yapılırkiii
günaydın anneler...
ya bu sağlık ocakları kan grubu testi yapıyorlar mı? doktor, haftaya gelirken kan grubu kartını da getir dedi de. kan uyuşmazlığı iğnesi için dosyama koyacaklarmış. ee orda kan grubu testi yok mu ki, kafam karıştı:26:
kan gurubu işte turkuazm, onu bulmak için kanına bakıyorlar ya ben ona test diyorum. yani sadece ben böyle söylüyor olabilirim. gidip yaptırmam lazım ama eşimin de yaptırması lazım o mesai saatlerinde boş olmuyor bir de. artık ayarlıcazkan grubunu bakıyorlarda testi ne onu bilmiyorum.....
Bildiğim kadarı ile yapıyorlar canım... Ama sen bir telefon edip sor istersen boşuna gitmiş olma sonra..
günaydın anneler...
ya bu sağlık ocakları kan grubu testi yapıyorlar mı? doktor, haftaya gelirken kan grubu kartını da getir dedi de. kan uyuşmazlığı iğnesi için dosyama koyacaklarmış. ee orda kan grubu testi yok mu ki, kafam karıştı:26:
kan grubunu biliyorsun dimi???
kartın var die öyle söylemiştir.
hastanede oyalanma die demiştir.
önceden yap al gel diye...
kan gurubu işte turkuazm, onu bulmak için kanına bakıyorlar ya ben ona test diyorum. yani sadece ben böyle söylüyor olabilirim. gidip yaptırmam lazım ama eşimin de yaptırması lazım o mesai saatlerinde boş olmuyor bir de. artık ayarlıcaz
telefonu yok ilknuroz ya, onlar beni aradığında akıllı gibi hiç kaydetmedim. mecburen bugün gidip soracağım. olmazsa kendiminkini yaptırırım eşim de bir yerlerde yaptırıversin artık.
Hepsiburada.com : Playskool Çıngıraklı Patikler | Anne / Bebek / Çocuk
kıslar bunlar şokkk şeker...
e bebekte görmüştüm.
bebem büyüsün alcam. örtmen olarakta öneriyorum...bi bakın...
herkese merhaba;
artık aranızda bir gestasyonel diyabetli var maalesef
100lük yüklemem sınırın çok çok üstünde geldi ve dr um beni endokrinolojiye yönlendirdi.
günde 4 kez şeker ölçümü verdi.
bi de endokrinoloğun vereceği diyeti yapıcam 32 haftada bi yükleme daha yapılacak.çok mutsuzum
3yıldır bebeğimiz olmasını bekledik 2 düşüğüm ve dış gebeliğim var şimdi de bu gerçekten çok canım sıkıldı yaa
Canım benim sana bir site önericem ben de burdan mavi 3 lü takım aldım gerçekten çok güsel çıktı biraz korkarak aldım internetten...Belki de bakmışsındır
Pijama Dnyas
Yemeğimizi yedik yürüyüşümüzü de yaptık geldikkkBirasdanndaa sütümüzde gelirr oooohh misss
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...pilan-dogum-hazirliklari-45.html#post19248711
gecelık alıcam dıye gıdıp aldıgım pıjamam kıslar
tam 10 kılo almıs bulunuyorum
ıyı gunerde kullan inş cantana bayıldım ne kadara aldın
cantanın fıyatı ıcın bana kızanlar oldu o yusden solemıyorum fıyatınıohooo ben 28 haftada zaten 11kılo almıştım rekor bende kımse gecemez beniiii ayaklarım şişiyor yuruyemıyorum artıkım ben ev işini ancak halledıyorum daha yazlık kışlık yapcam ooof offff kımse yok bana yardım edecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?