günaydın herkese
bayadır giremiyodum taşınıyorum int. yok artık,anneme geldim 2 gündür geçmişi okuyım dedim imkansız umarım herkes iyidir bebişler büyümüştür
ii gecelerrr
olaylı bi günün ardından merhaba
olaylı dedim : bakınız d.bakır habeleri
sağsağlim kendimi eve attım.
yarın ola hayrola
tayin isticem. Allahın izniyle kadroya geçicem
sizde dua edin bana...
bebemin şansına ii bi yere gidelim...
doru düsgün bi şehirde büyüsün bebem...
Günaydın herkesee...
Dünden bu yana epey konuşulmuş yine... Nasılsınız bugün bakalımm...
hg faya.....bizler iyiyiz çok şükür....allah kolaylık versin sana.....sen ve bebişinde iyidir inş....
sağol annemlerin yanına dönüyorum o yüzden hiç zor gelmiyo taşınmak gerçi 7 ay sonra tekrar taşınıcam eşimin işi yüzünden ama olsun çok özlüyodum trabzonu
Eki Görüntüle 195861
EVETT kızım bu kadarcık oldu bel bölgesinde toplanan et yığınları nasıl geçcek acaba
yanlış hatırlamıyorsam zaten artvindeydin sen ordan sonra trabzon bal gelir sana zaten....helede annenlerin yanına gidiyorsan daha nolsun...
Eki Görüntüle 195861
EVETT kızım bu kadarcık oldu bel bölgesinde toplanan et yığınları nasıl geçcek acaba
Eki Görüntüle 195861
geçer geçer annesi çok tatlı olmuşunuz maş.
kızdı di mi seninki gülçin
maşallah kızımız kocaman olmuş.....karnımızda tabi....
Gem Teyseeee Boşa isim arama sen pur Teyseme :82: Onun pıtırcığının adı eninde sonunda Ya Ayşe, Ya Fatma yada Hayriye olacak
turkuazcım kuzenimi kayeebttim geçen hafta
daha 30 yaşındaydı
üzülmemek elde değil
şoktayız yani
ben ona bağlıyodum ama genel bi durumsa hamilelğin seyriyle alakalı demekki
günaydın herkese
bayadır giremiyodum taşınıyorum int. yok artık,anneme geldim 2 gündür geçmişi okuyım dedim imkansız umarım herkes iyidir bebişler büyümüştür
Eki Görüntüle 195861
sağol annemlerin yanına dönüyorum o yüzden hiç zor gelmiyo taşınmak gerçi 7 ay sonra tekrar taşınıcam eşimin işi yüzünden ama olsun çok özlüyodum trabzonu
Günaydıınn
Başınız saolsun, allah sabır versin..
Kolay gelsin..
Maşallah tombalak çoçukuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?