-----2010 KASIM hamişleri----

Bugün itibariyle 5 kilo vermişim.
Bulantılarım geçene kadar tartılmayacağım, moralim sıfır..

slm canım aynen bende senın gıbıyım mıdem cok bulanıyor hıc bırsey yıyemıyorum bebek gelısmez dıyede korkuyorum ama bogazımdan gıtmıyor ıkı haftada bır kılo verdım

bende elevit kullanıom ve çok memnunum uyku problemim ve sersemlik yorgunluktan eser kalmadı maaşallahh benimde mide bulantılarım geçti yanma başladı yavaş yavaşş hadi hayırlısı...

slm guzel anneler nasılsınız bakım bız ıkılı teste gıttık cok şükür ıyı cıktı degerlerımız doktorum cok ıyı beslenmişşin dedi şimdiden 2kıloo aldım oyuzden doktor folık plus gunde 1e düşürdü hızlı gıtmeyeyım dıye ben ıstedım sonra ne hale gelırım korktum yani bebeğimi özlemiştim gordum cok mutlu oldum ya llerı ayakları oynuyordu allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah

günaydın kızlar....
tembellikle geçen bir pazardan sonra işe gelmek çok can sıkıcı birşey malesef...(
mide bulantılarını geçtim halsizlik ve uykusuzluk bende hat safhada ya...kolum hiç bir şeye kalkmıyor...

Günaydınnn.

Sekizinci ve dokuzuncu haftada bende öyleydim canım. Onuncu haftada mide bulantısı dahil hepsi geçti. Akşam bayılır gibi uyuyordum şimdi en azından 1-2 saat daha dayanabiliyorum Ama bugünde biraz ağrım var inş. bişey olmaz

günaydın 2011 anneleri ee biz 2011 de bebeklerimizi alacağız nasılsa kucağımıxa. inş...

günaydn kıslaaar nasılsınız bakalım görüşmeyeli bebişlerimiz nasıl

bu hafta sonu mahvetti beni bebiş akşam ne yediysem 2 saat zor tuttum midede hoppp wc az da yesem almadı miğdem ay çok berbattı şimdi iyiyim neyse biraz arada bir öğğ yapıyorum ama geçiyo neyse
sizler nasılsınız

slm kıslar nassınız bakem bulantısız bı gun dılıyorum hepinize bu arada kasım hamişlerınde en önde ben varım galıba 12+3 olduk bugun cok şükürrrrr

Selam kızlar , herkese ii haftalar , bulantılarla dolu bir hafta sonu geçirdik , birazda ağrım vardı ama Allah a şükür kusmam yok , ama tiksinme olduğu için sadece canımın istediği şeyleri yiyorum , başlayoncada abartıyorum , bu gidişle baya kilo alıcam heralde , bir an evvel karnım şisse de şu kilo sendromundan kurtulsam diyorum :))) Doğumdan sonra nasıl olsa bi şekilde verilir ....

biz iyiyz çok şükür bulantı kusma yook haa :) ama az kaldı cnm en fazla 1 ay snr geçicek hepsii
slm kıslar nassınız bakem bulantısız bı gun dılıyorum hepinize bu arada kasım hamişlerınde en önde ben varım galıba 12+3 olduk bugun cok şükürrrrr
iyiyiz cnm h.g:) ewet sen öndesin cnmm

ohh ohhh maşallah herkes bulantılı ben teşhisimi koydum midem acıkınca fena bulantı yapıyor..:))))
birazdan çarşıya çıkacam iş için ve bir sürü yemiş alcaz kızımla kendimize...:)) kızımla dediğime bakmayın babası oğlum diye seviyor ben kızım diye öyle alıştım ki...:)))
bende başka haber yok doktora ocak 21 de idicez inş...:))))

Merhabalar arkadaşlar, hepinize iyi haftalar...Bugün doktora gittik. Kalp atışları varmış çok şükür ama ben duyamadım. Sanırım makine esk Bugün ya da yarın başka bi doktora gitmek istiyorum. Kalp atışlarını duymak istiyorum bende:) Çok şükür rabbime bugün kendimi daha mutlu hissediyorum.

Hep güzel haberlel buluşmak dileğiyle..

evet canım galiba en kıdemli sensin ben senden 1 hafta 3 gün gerideyim iki test için doktora gittin mi? ben 8 ocakta gideceğim bakalım hayırlısı biran önce zaman geçsinde kuzumu göreyim istiyorum. İnsan çok özlüyor.

sabah korkunç bir kanama ile uyandım, pıhtılaşmış kan parçaları geldi, yatak kana bulanmış farkında olmadım bütün gece...
gitti heralde bebeğim dedim, kocamı aradım apar topar hastaneye gittik, doktorum doğuma girmiş, başka doktora muayene olacaktım....
doktor telaşlı halimi gördü, sakin ol dedi, kırmızı kan mı kahverengi akıntı mı, çok mu az mı?
kırmızı kan ve çok dedim, onunda suratı değişti, hemen usgye geçirdi, vajinal usgde hemen gözüktü bebeğim, bak işte burda korkma, elleri ayakları... bak kalbi de atıyor dedi yaramazın dedi...

kanamam hala devam ediyor, progestan verdi, 1 hafta içinde kanama durmazsa hastaneye yatman gerekir dedi, riskli bir gebelik dedi...

ömrümden ömür gitti, ne zormuş.... eşim de yol bitmek bilmedi dedi, telefonda kanamam başladı dediğinde, tamam geliyorum demek çok zor geldi dedi....
yemek, temizlik hiçbir şey istemiyorum, sadece yat lütfen dedi, 3 hafta yatmam gerekiyormuş....
çok bel bağlamışım bebeğime, beni bırakma ihtimali kuvvetle ihtimal....
kendimi herşeye alıştırmam gerekiyor galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…