• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Siz de aynı duygu var mı bilmiyorum ama ilk bebeğim...

Ve sürekli merak içersindeyim, bir sonraki randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum, usgde hareketlerini görmek istiyorum... tekme istiyorum :))) bir an önce çıksın istiyorum, çok mu şey istiyorum, kalbim her zamankinden daha hızlı atıyor :))):emir_bebek::nazar:

Yalnız değilsin :))) Ben keşke evde ultrason olsa hergün baksam diyorum , eşimde bende çok sabırsısız, bir an evvel gelmesini istiyoruz :))

Yalnız değilsin :))) Ben keşke evde ultrason olsa hergün baksam diyorum , eşimde bende çok sabırsısız, bir an evvel gelmesini istiyoruz :))

Eşimde en son usgde gördüğünde şuna bak ya kurbağa gibi bişey dedi, odadaki herkes güldü, kalbi atıyordu, çok tatlıydı :) annemde nerden gördün tatlılığını diyor, tatlıydı işte :))))

Eşimde en son usgde gördüğünde şuna bak ya kurbağa gibi bişey dedi, odadaki herkes güldü, kalbi atıyordu, çok tatlıydı :) annemde nerden gördün tatlılığını diyor, tatlıydı işte :))))

Aynen bende çok tatlıydı diyorum , herkes dalga geçiyo , nasıl anladın tatlı olduğunu diye :))) ama tatlıydı işte :)))):21:

mrb kızlar öğleden sonra 2 li test sonucumuzu aldık bi aksilik yok çok şükür herşey yolunda şükürler olsun iş yoğunluğundan yazamadım bi türlü darısı sizlerin başına inş sizde güzel haberler alırsınız bugün ayağım yere basmıyor

selam kızlar nasılsnız bakalım dün aksam yemekte sarımsaklı bir yemek yemiştim ve oyüzden butun gece miğdem agzıma geldi sarımsaktan tiksindim yani ama su aclık duygum beni cok zorluyor hep acım hep acıp yesemde acıp yemesemde ya böle giderse cok kilo alacagım

ayyy canımmm aynı bende yaaa!!!
sade yoğurt yiyemem-sarımsaklı yoğurt yerim. dün de makarnayı yoğurtladım. yedim ama gece uyuyamadım. karnım şişti. gaz yaptı. sabahı zor ettim.
önce soğanı sonra zeytini bıraktım şimdide sarımsağı.
gebelik vucutta değişikliğe neden oluyormuş!!!:27:

Son düzenleme:
bende senın gıbıyım habıre yıyorum bıde doymak bılmıyorum bende 54 ile hamıle kaldım sımdı 56 kıloyum dıkkat etmemız lazım ya kılolar bıze kalcak yanı cocuk dogsa dogsa en fazla 4 kılo okadar bıle dogmaz gerısı bıze

m.öz ün kitabından: aldığınız her kilo yağ değildir diye yazıyor:9:
bebek 3kilo
plasenta 650 gr
uterus 1 kilo
amniyotik sıvı 1 kilo
gögüsler 1 kilo
kan hacmi 2-2,5 kilo
yağ 2,5 kilo
doku sıvısı 3 kilo
toplam yaklaşık 14- 14,5 kilo

Üzüldüm canım. :85:

Namık Bey'i ben tercih etmedim. Çünkü çok yoğun. Ne zaman gitsem orda yok zaten:1: Orçun Bey, daha ilgili geldi bana göre. İstediğim zaman cepten ulaşabiliyorum.

Şimdi kime gidiyorsun?

Bende Orçun beye gitmek istiyorum.
Sezaryan meraklısı bir doktor mu nasıl izlenimin?

mrb kızlar öğleden sonra 2 li test sonucumuzu aldık bi aksilik yok çok şükür herşey yolunda şükürler olsun iş yoğunluğundan yazamadım bi türlü darısı sizlerin başına inş sizde güzel haberler alırsınız bugün ayağım yere basmıyor

Hayırlı olsun canım , darısı bizlere inşallah ...

6+3 gunluk hamıleyım bugün kontrolum vardı fakat bebegin kalp atışlarını cok zayıf buldu daha hızlı atmalıymış..4 gun sonra yıne bakacak..eger durmussa alacak hemen.. bayagı etkilendim..

canım geçmiş olsun, hemen umutsuzluğa kapılma bakalım gün doğmadan neler doğar, eğer hiç atmıyorsa bunda da bi hayır vardır ,vücut genellikle problemli bebekleri bu şekilde eliyor, benim de ilki öyle olmuştu. İnşallah doktordan güzel haberlerle dönersin

6+3 gunluk hamıleyım bugün kontrolum vardı fakat bebegin kalp atışlarını cok zayıf buldu daha hızlı atmalıymış..4 gun sonra yıne bakacak..eger durmussa alacak hemen.. bayagı etkilendim..

cnm tek dr.la kalma araştır bakalım eger bebek ölmüşse bile 3 haftaya kadar zehirlemezmiş cnm oyüzden aldırmakta acele etme daha bebişin çok küçük bi hafta daha bekle bence cnm

29unda 2li test için doktora gideceğim, bir de 10 günlük izne ayrıldımm..Bol bol dinlenirim artık, işyerinde uyku bastırınca kafayı koyacak yer bulamıyorumm :)

29unda 2li test için doktora gideceğim, bir de 10 günlük izne ayrıldımm..Bol bol dinlenirim artık, işyerinde uyku bastırınca kafayı koyacak yer bulamıyorumm :)

canım inş ii sonuçlar alırsın ben atlattım çok şükür.bende aynen işte zzorlanıyorum ama idare edicez artık

Siz de aynı duygu var mı bilmiyorum ama ilk bebeğim...

Ve sürekli merak içersindeyim, bir sonraki randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum, usgde hareketlerini görmek istiyorum... tekme istiyorum :))) bir an önce çıksın istiyorum, çok mu şey istiyorum, kalbim her zamankinden daha hızlı atıyor :))):emir_bebek::nazar:

bunlar çok normal canım hepimiz aynıyız ben dün dr a giderken dosyamı evde unutmuşum düşünebiliyomusun

merhabalar
insan evde olunca düzeni bozuluyor alışmışım sabah erken kalk işe git akşam vaktinde yat
şimdi sersem gibiyim çok uyumaktan
bende tam tersi hiç bir şey yiyemiyorum 58le kaldım yine 58im

ben kaç kiloyla hamile kaldığımı bilmiyorum geçen ay gittiğimde 66 dım bu ay 65 olmuşum almamışım şükür ama ilerleyen aylarda çok alırım eminim benim vücudum çok müsait kilo almaya karnım kocaman oldu zaten görenler 5 aylık sanıo Allahtan çatlamadı daha.dr iç karnın dar dedi hep dışa gitcek yani:69:

ay bugün niye kimsecikler yok ya sessiz burası.bu arada dr mide yanması için ilaç verdi çok iğrenç tadı gaviscon diye bi şurup ama ıyyyy çok kötü.yani merak etmeyin kızlar bulantılar geçince yanmalar başlıo ölüorum kavruluyo midem ama şurup işe yarıo gerçekten bu arada ben elevit kullanıorum varmı aranızda elevit kullanan bana çok faydası oldu değerlerimiz hep güzel çıkıo

Bugün itibariyle 5 kilo vermişim.
Bulantılarım geçene kadar tartılmayacağım, moralim sıfır..

Bugün itibariyle 5 kilo vermişim.
Bulantılarım geçene kadar tartılmayacağım, moralim sıfır..

Cnm ablam 60 kilo ile hamile kaldı, ilk üç ay içersinde 53 kiloya düştü, doktor bulantı sağlık belirtisidir merak etme, bulantıların geçince kilo alacaksın dedi, 63 kilo ile geçen hafta doğum yaptı, 3 kilo 200 gr. gayet sağlıklı nur topu gibi bir kızımız oldu, şükürler olsun....:nazar: kafana takma...

Cnm ablam 60 kilo ile hamile kaldı, ilk üç ay içersinde 53 kiloya düştü, doktor bulantı sağlık belirtisidir merak etme, bulantıların geçince kilo alacaksın dedi, 63 kilo ile geçen hafta doğum yaptı, 3 kilo 200 gr. gayet sağlıklı nur topu gibi bir kızımız oldu, şükürler olsun....:nazar: kafana takma...

Elimde değil korkuyorum,
dediğin gibi doktor birşey olmaz diyor. Depolardan besleniyormuş ama ne bileyim işte yaa:5:
Ablan içimi rahatlatan bir örnek oldu teşekkür ederim..

Back