Elimde değil korkuyorum,
dediğin gibi doktor birşey olmaz diyor. Depolardan besleniyormuş ama ne bileyim işte yaa
Ablan içimi rahatlatan bir örnek oldu teşekkür ederim..
Rica ederim içini ferah tut...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimde değil korkuyorum,
dediğin gibi doktor birşey olmaz diyor. Depolardan besleniyormuş ama ne bileyim işte yaa
Ablan içimi rahatlatan bir örnek oldu teşekkür ederim..
Bugün itibariyle 5 kilo vermişim.
Bulantılarım geçene kadar tartılmayacağım, moralim sıfır..
ay bugün niye kimsecikler yok ya sessiz burası.bu arada dr mide yanması için ilaç verdi çok iğrenç tadı gaviscon diye bi şurup ama ıyyyy çok kötü.yani merak etmeyin kızlar bulantılar geçince yanmalar başlıo ölüorum kavruluyo midem ama şurup işe yarıo gerçekten bu arada ben elevit kullanıorum varmı aranızda elevit kullanan bana çok faydası oldu değerlerimiz hep güzel çıkıo
günaydın kızlar....
tembellikle geçen bir pazardan sonra işe gelmek çok can sıkıcı birşey malesef...(
mide bulantılarını geçtim halsizlik ve uykusuzluk bende hat safhada ya...kolum hiç bir şeye kalkmıyor...
günaydn kıslaaar nasılsınız bakalım görüşmeyeli bebişlerimiz nasılgünaydın kızlar güzel haberli bir hafta olur inş.
günaydn kıslaaar nasılsınız bakalım görüşmeyeli bebişlerimiz nasıl
biz iyiyz çok şükür bulantı kusma yook haa :) ama az kaldı cnm en fazla 1 ay snr geçicek hepsiibu hafta sonu mahvetti beni bebiş akşam ne yediysem 2 saat zor tuttum midede hoppp wc az da yesem almadı miğdem ay çok berbattı şimdi iyiyim neyse biraz arada bir öğğ yapıyorum ama geçiyo neyse
sizler nasılsınız
iyiyiz cnm h.g:) ewet sen öndesin cnmmslm kıslar nassınız bakem bulantısız bı gun dılıyorum hepinize bu arada kasım hamişlerınde en önde ben varım galıba 12+3 olduk bugun cok şükürrrrr
slm kıslar nassınız bakem bulantısız bı gun dılıyorum hepinize bu arada kasım hamişlerınde en önde ben varım galıba 12+3 olduk bugun cok şükürrrrr