-----2010 KASIM hamişleri----

hadi gözün aydın cnm çok sewindim adına:)bnmde sata göre geriden geliyo o önemli diil kalp atışını ne zmn duycan peki iki hafta snr mı

sağol cnaım bisürü test istedi bugün yarısını verdk, pazarteside kalanalrı vereceğiz, salı gnü tekrar bakalım demişti sanırım o gün bakacak, çok geç kaldık bugün de aceleyle pek bisey soramadım , arayıp soracağım ama

selam kızlar nasılsnız bakalım dün aksam yemekte sarımsaklı bir yemek yemiştim ve oyüzden butun gece miğdem agzıma geldi sarımsaktan tiksindim yani ama su aclık duygum beni cok zorluyor hep acım hep acıp yesemde acıp yemesemde ya böle giderse cok kilo alacagım

bnde öleyim cnm ya hep açım geceleri aç uyuyorum resmen nolcak bu halimiz bnde bimiyom 100 kilo doğuma gideriz artık

kıslar doktor kontrolunde muayene ücreti ne keder ödüyorsunuz???

ikili test yaptıran arkadaslar ne kadar ödediniz?

herşeyi cepten mi veriyoruz? devlet birşeyleri karsılıyormu? :26:

Ben İzmir Özel Kent Hastanesi'ne gidiyorum. Muayene ücretim 89 TL. O da Yapı Kredi Sigortalı olduğum için. Normalde ücretler daha pahalı... Ayda 1 kez alıyor ücreti. İkili testimi haftaya yaptıracağım için net bir fiyat bilmiyorum.

Tüm herşeyimi sigortam karşılıyor. %100. Cepten para ödemiyorum.

Ama ikili testi devlet karşılamıyor diye biliyorum. Diğer şeyleri devlet karşılıyor. Bende bazılarını SGK, bazılarını özel sigortamdan karşılatacağım.

Bende de var; ama sadece duştan duşa bebe yağı kullanıyorum. Johnson's Baby.. Ama 3. ayımın sonuna az kaldı. Doktoruma danışıp çatlak kremi alacağım.

Ne kadar uygunmuş fiyatlarınız. Bu arada hayırlısı olsun. İnşallah tüm tahlilleriniz güzel sonuçlanır.

merhaba canım bende bundan önceki gebeliğimde kent hastanesine gitmiştim hagi doktora gidiyorsun orda orçun beye mi tunç a mı

Ben Medical Park'a gidiyorum, 70 TL muayene ücreti ödüyorum, 10 gün içinde tekrar bir muayene çağırırsa o ücretsiz oluyor...

Gözün aydın canım , bir sonraki adım kalp atışları :))) Benimkide 6 gün geriden geliyor, geç döllenmeymiş , bir sıkıntı yokmuş yani...

ahh yemekten geldim çok yedim şiştim yaa bebek boğulacak nerdeyse
çok yiyorum ya 72 hamile kaldım 74 üm şimdi bu gidiş iyi bir gidiş değil galiba

Ayy bende çok fenayım ,zorla yemeğin başına oturuyorum ama oturuncada doymak bilmiyorum , sankiilk defa yemek yiyorum ,hayırlısı akalım nolacak :)))

namık demir e hayatım 12 haftalıkken cvs yapmıştı namık bey sorunlu bir gebelikti ve 22 haftalıkken sonlandırıldı

Üzüldüm canım. :85:

Namık Bey'i ben tercih etmedim. Çünkü çok yoğun. Ne zaman gitsem orda yok zaten Orçun Bey, daha ilgili geldi bana göre. İstediğim zaman cepten ulaşabiliyorum.

Şimdi kime gidiyorsun?

Siz de aynı duygu var mı bilmiyorum ama ilk bebeğim...

Ve sürekli merak içersindeyim, bir sonraki randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum, usgde hareketlerini görmek istiyorum... tekme istiyorum :))) bir an önce çıksın istiyorum, çok mu şey istiyorum, kalbim her zamankinden daha hızlı atıyor :)))

aynısını bende bende istiyorum yaaa

Bende aynıyım ya

Geçen Çarşamba gittik. Tekmeler atıyor, plesantanın içinde kayıp duruyordu Ellerini yüzüne götürüp kapattı Poposunu döndü bir ara

Onu orda öyle gördükçe eşimle biz biran önce gelmesini istedik valla.

Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.

merhabalar
insan evde olunca düzeni bozuluyor alışmışım sabah erken kalk işe git akşam vaktinde yat
şimdi sersem gibiyim çok uyumaktan
bende tam tersi hiç bir şey yiyemiyorum 58le kaldım yine 58im

bende hiç kilo almadım daha, 54 ile başladım hatta bulantılar yüzünden 1 kilo vermişim bile. Bakalım dokuz aya kadar kaç kilo alacağız.

evet evet yaaaa bende hareketlerini görmek istiyorummm 5 aylık olana kadar benim karnım bile büyümeyecek galiba bana öyle geliyor. Hayırlısı bakalım.

bende öyle canım benimde ilk bebeğim bugün ilk kez gördük, hergün gel dese dr giderim çok merak ediyorum hemen karnım büyüsün tekmelerini hissedeyim hemen gelsin doya doya kokusunu çekeyim istiyorum , Allahım sağlık versin hepimizin bebeklerine

ohhh iyi bari benim gibi hissedenler vamış:))) Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, minik eller, minik tırnaklar, yeni yeni çıkan saçlar, dişsiz damaklar, küçücük ayaklar, uykuda hep bir gülümseme hali, bir an önce gelsin şu Temmuz :)))

profesör sermet sağol a gidiyorum canım

ahh yemekten geldim çok yedim şiştim yaa bebek boğulacak nerdeyse
çok yiyorum ya 72 hamile kaldım 74 üm şimdi bu gidiş iyi bir gidiş değil galiba

bende senın gıbıyım habıre yıyorum bıde doymak bılmıyorum bende 54 ile hamıle kaldım sımdı 56 kıloyum dıkkat etmemız lazım ya kılolar bıze kalcak yanı cocuk dogsa dogsa en fazla 4 kılo okadar bıle dogmaz gerısı bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…