hadi gözün aydın cnm çok sewindim adına:)bnmde sata göre geriden geliyo o önemli diil kalp atışını ne zmn duycan peki iki hafta snr mı
selam kızlar nasılsnız bakalım dün aksam yemekte sarımsaklı bir yemek yemiştim ve oyüzden butun gece miğdem agzıma geldi sarımsaktan tiksindim yani ama su aclık duygum beni cok zorluyor hep acım hep acıp yesemde acıp yemesemde ya böle giderse cok kilo alacagım
kıslar doktor kontrolunde muayene ücreti ne keder ödüyorsunuz???
ikili test yaptıran arkadaslar ne kadar ödediniz?
herşeyi cepten mi veriyoruz? devlet birşeyleri karsılıyormu? :26:
günaydınlar....
kızlar birşey sorcam benim göğüslerim acayip şişti çatlama yok ama damarlar bayaga belirgin olmaya başladı sizlerde de öyle bir görüntü var mı birşey kullanıyor musunuz onlara..:))
mrb kızlar sabah doktora gittik ense kalınlığı güzel herşey çok güzel dedi kıpır kıpır oynuyodu yavrum çok güzel bi duygu 2 li test yaptırdık öğleden sonra alcazz şimdi işteyim zaman geçmio bu arada 2 li teste 50 lira aldılar
Ben İzmir Özel Kent Hastanesi'ne gidiyorum. Muayene ücretim 89 TL. O da Yapı Kredi Sigortalı olduğum için. Normalde ücretler daha pahalı... Ayda 1 kez alıyor ücreti. İkili testimi haftaya yaptıracağım için net bir fiyat bilmiyorum.
Tüm herşeyimi sigortam karşılıyor. %100. Cepten para ödemiyorum.
Ama ikili testi devlet karşılamıyor diye biliyorum. Diğer şeyleri devlet karşılıyor. Bende bazılarını SGK, bazılarını özel sigortamdan karşılatacağım.
merhaba canım bende bundan önceki gebeliğimde kent hastanesine gitmiştim hagi doktora gidiyorsun orda orçun beye mi tunç a mı
Ben İzmir Özel Kent Hastanesi'ne gidiyorum. Muayene ücretim 89 TL. O da Yapı Kredi Sigortalı olduğum için. Normalde ücretler daha pahalı... Ayda 1 kez alıyor ücreti. İkili testimi haftaya yaptıracağım için net bir fiyat bilmiyorum.
Tüm herşeyimi sigortam karşılıyor. %100. Cepten para ödemiyorum.
Ama ikili testi devlet karşılamıyor diye biliyorum. Diğer şeyleri devlet karşılıyor. Bende bazılarını SGK, bazılarını özel sigortamdan karşılatacağım.
canım inşalalh oluşmuştur ya kalbini ferah tut sen , Rabbim sağlık versin inşallah. Ne gzel maaşallah eşim çok istiyordu ikiz, hatta bugün dr a ee hani 1 tane mi kese var dedidr da daha ne istiyordun ki 1 tane istiyorduk ve var dedi, odadaki herkes güldü, pek bi şok oldu eşim hep ikiz gibi seviyordu bebişlerim diyordu.
canım çok sağol, geldim şükür. Herşey normal dedi, 7,66 mm miş kese boyutu, ultrasonda 5 +1 çıktı ama SATA göre 5+5 olması laızm:26: ona takılma önemli değil dedi drumuz
ahh yemekten geldim çok yedim şiştim yaa bebek boğulacak nerdeyse
çok yiyorum ya 72 hamile kaldım 74 üm şimdi bu gidiş iyi bir gidiş değil galiba
Ben Medical Park'a gidiyorum, 70 TL muayene ücreti ödüyorum, 10 gün içinde tekrar bir muayene çağırırsa o ücretsiz oluyor...
Selam canım. Orçun Bey'e gidiyorum ben. Sen hangisine gitmiştin?
namık demir e hayatım 12 haftalıkken cvs yapmıştı namık bey sorunlu bir gebelikti ve 22 haftalıkken sonlandırıldı
Siz de aynı duygu var mı bilmiyorum ama ilk bebeğim...
Ve sürekli merak içersindeyim, bir sonraki randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum, usgde hareketlerini görmek istiyorum... tekme istiyorum :))) bir an önce çıksın istiyorum, çok mu şey istiyorum, kalbim her zamankinden daha hızlı atıyor :)))
Ve sürekli merak içersindeyim, bir sonraki randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum, usgde hareketlerini görmek istiyorum... tekme istiyorum :))) bir an önce çıksın istiyorum, çok mu şey istiyorum, kalbim her zamankinden daha hızlı atıyor :)))
merhabalar
insan evde olunca düzeni bozuluyor alışmışım sabah erken kalk işe git akşam vaktinde yat
şimdi sersem gibiyim çok uyumaktan
bende tam tersi hiç bir şey yiyemiyorum 58le kaldım yine 58im
Üzüldüm canım. :85:
Namık Bey'i ben tercih etmedim. Çünkü çok yoğun. Ne zaman gitsem orda yok zatenOrçun Bey, daha ilgili geldi bana göre. İstediğim zaman cepten ulaşabiliyorum.
Şimdi kime gidiyorsun?
ahh yemekten geldim çok yedim şiştim yaa bebek boğulacak nerdeyse
çok yiyorum ya 72 hamile kaldım 74 üm şimdi bu gidiş iyi bir gidiş değil galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?