• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

bide birazdan ordaki yarışmacılardan biri hamile sancıları tutuyo onu gösterecekler hamile hamile ne işin var yarışmada uğurkanın tip kayıyo sancısı gelince reklama geçerken özet gösterdi bakalım ne zaman göstercek

dun kocem bana 2 tane elbıse almıs satan kadındada suc yanı ama bırı 42 beden bırı 36 :9::9:
bugun kalktım erkenden degsıtırmeye gıttım ıkısınıde 38 aldım cıktım :51:
ama uyus oldum bı tane terlık almaya gırdım 36 gıyen ben 38 nomerooo terlık aldım hatta o bıle kucuk :59:bu ayaklar eskı halıne donecekmı donmezse yatırım olarak saydıgım okadar aykkabım nolcaaak :84:
buarada Elija marka ıkı tane sutyen aldım emzırmek ıcın kalıpları coook buyuk tısortumun uustunden denemeıstım eve geldım gıydım memıkler yuzuyo ıcınde denemeden almayın benım gıbı :49:
bıde jokerden bebeconfort marka kullan at lohusa kulotlarından aldım hastanede cok ıse yarıcak gıbı dusunuyorum

lohusa kilodumu yeni duydum çok pratik geliyo kulağa pedle uğraşmaktan daha iyi hemen bakıyorum internetten

bide birazdan ordaki yarışmacılardan biri hamile sancıları tutuyo onu gösterecekler hamile hamile ne işin var yarışmada uğurkanın tip kayıyo sancısı gelince reklama geçerken özet gösterdi bakalım ne zaman göstercek

Çok reklam kokan haraket bunlar :27::27::27:

o kilot varken bide ped kullanılacakmı sonradan tabi kullancaz ama hastanede pratik geldi kulağa

Kıslarrrrr, son halini eklerim diyodum ama son haline daha var, daha oyuncak ve stickerlar alacağım....

Avize halıyı oğlumuz aklı erince kendine beğendirelim dedi eşim ok dedim, çünkü içime sinen bişey bulamadım....

3 posta ütüden bir postasını bitirdim dün :81: yerleştirdim bilem :69: çok zevkliydi :69::emir_bebek:

İşte odamısss :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Oğlumun plaj terliği bile hazır :9::9::9::9::9:

$IMG0131A.jpg $IMG0133A.jpg $IMG0134A.jpg $IMG0136A.jpg $IMG0135A.jpg $IMG0139A.jpg $IMG0137A.jpg $IMG0138A.jpg $IMG0141A.jpg $IMG0142A.jpg $IMG0122A.jpg $IMG0121A.jpg $IMG0120A.jpg $IMG0132A.jpg $IMG0130A.jpg $IMG0128A.jpg $IMG0127A.jpg $IMG0126A.jpg $IMG0124A.jpg $IMG0125A.jpg $IMG0129A.jpg $IMG0123A.jpg $IMG0143A.jpg

slm kızlar ben geldim
bi haftalık bi antalya kaçamağından sonra yine yerimdeyim
yüzmek süperdi, bacaklarım ayaklarım eski haline dönmüştü
ama haftasonu yine bomba gibi oldu
36 olan ayaklarım 38 oldu, baldırlarıma kardeşim roberto karlosun baldırlarını geçti diyo
amcam 106 lık havan topum benim diye sevmeye başladı beni
tüm bu söylenenlere kocam yapmayın etmeyin nolur sonra bana çıkıyo bunların faturası diyo
kendimi acayip şişmiş hissediyorum
dün itribariyele 13 kilo aldım
tüm vücudum ödem topladı sanki
çok dikkat etmek lazım bu haftalar çok tehlikeli çok hızlı kilo alıyoruzzzzzzzzz

Ayy çok güseller :69::69:
Güle güle kullanın :46::46:

morgülleeerr oda çok güzell dolaplara da bayıldım çok kullanışlı :69: nerden almıştın :49:

kızlar bu arada babamız dün kararını vermiş
oğlumuzun adı kesinleşti:46:

ege koyuyoruz.:nazar::emir_bebek::nazar:

hem egeliyiz hem egeyi severiz hemmmm deee
e eşimin baş harfi
g benim ismimin baş harfi
e oğlanın baş harfi

soyadımızla da uyumlu bi isim...

hatta başka bebek istemeyen babamız dün ilk defa ne dediiiii???
ikinci oğlanın adını da efe koyarız dedi...:52:

tek çocuk istemiyordum bi kaç yıl sonra ikna ederim herhalde:52:

oğluşun ismi çok güzel canım,adıyla yaşasın inşallah :nazar:

merhaba hamişler bugün doktordaydık. Oğluşum 2.5kg olmuş doktor teyzemiz maşallah iri bir bebek olacak dedi. Bol bol su iç, meyve sebze tüket ve yürüyüşü aksatma dedi. Herşey yolunda ve oğlum çıkışa doğru dönmüş. Suratını hiç esirgemiyor bizden hemen poz veriyor küçük kuzum benim:54: 2 hafta sonraya yeni randevumuz. Çatı muayenesini de 38. haftada yapacakmış doktorumuz. Herkesten iyi haberler bekliyoruz.

maşallah :nazar:

doktordan geldik...

gezdik yemek yedik... evde de iş yok.
çamaşırlar yıkanıyo o sayılmaz-temziliği hiçi yapmıştım
ütü yü sabah yapmıştım...

babamız beşiki kursunda ben içini hazır edeyim...

doktor amca hiç bişi demedi çünkü hiç bişiyimis yok :)
2.868 olmusuz . gelişimimiz güzel. 15 temmuzdan sonra bekliyoruz ama gün aynı 23 temmuz.
2 hft sonra yeniden randevu aldık
gelcek haftaya nst ye ilçede bağlan dedi ama ben buraya güvenmiyorum

13 kilo aldım... bebem normal doğum pozisyonunda...
normal normal devam ediyoruz :)

maşallah ege'ye :nazar:

Heyooo super olmus bu topik aklina getirenin ve yapanin eline emegine saglik.....

Selinacim senin dun benimde bugun dogum gunum pespese dogmusuz ogluslarimizda oyle mi olcam acep :))))))) dogum gunun kutlu olsun canim bi guncuk gecti ama olsun
bu arada artik evdesin hadi bakalim hayirlisi olsun gozun aydin

gecmisi okuyorum ama pek aklimda kalmiyor teldende zor oluyor masallah sorunsuz gidiyoruz

nevincim doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice güzel yıllara

Bizim de randevu günümüzdü bugün..
Bu seferden hiçbişey anlamadım :37: Çünkü tam ultrasona bakarken tansiyonum düştü :37:
Monitörü göremedim heryer karardı sanki bi an :37:
Dr hemen yan yatırdı beni ölçümleri o şekilde yaptı.. Neyse ki videomuz var :61:
Bebişim bu sefer az kilo almış, 2240gr olmuş.. Sağlıklı, suyumuz iyi..
Asıl bomba şu: yanılmamışım!
Doğum pozisyonunda değil yine, tam ters değil, yan duruyor, belli zaten karnım beşgen gibi duruyor :50::50:
Dönmezse 1 Ağustos sezercik tarihimiz olacak :44:

Ve şunu anladım ki, illa birşey de takıntılı olmamalıymışım.
Ben özel hastanede doğum istemiyordum.
Ama maalesef ki dr umun hastanesinde doğuma girmesi yasal olarak mümkün değilmiş, başka bir dr da olmaz.. Kaldık özele :50::50:

canım maşallah cimcimene :nazar:
doktorun devlet hastanesi doktoru değilmiydi neden giremiyor :44:

Eki Görüntüle 215226

işte dün itibariyle bizzzz... 36.olduk...:69:

maşallah cnm :nazar:

morgüller, odanız cicleriniz hepsi birbirinden güzel. Allah sağlıka kullandırmayı nasip etsin.

canım maşallah cimcimene :nazar:
doktorun devlet hastanesi doktoru değilmiydi neden giremiyor :44:

Evet yeşilyurtun dr u..
Normal doğum için gittiğimde nöbetçi dr kimse o yaptırıyormuş doğumu :26:
İsteğe bağlı sezeryan da yapılmıyor, ki zaten herşey normal gidiyorken ben sezeyan taraftarı değilim dedi..

Sen konuşmuş muydun bu konuyu dr unla :44:

Back