• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Cici teyseler :3: Bis de dün dr a gittik..
Çocukum 3450gr olmuş :53::53: Amanın ben bunu normal doğuramam didim dr a :27: Doğurursun doğurursun didi :53:
Henüz çatıya girmemiş kafası ama tam olarak dönmüş :46:
Haftaya çatı muayenesi yapacak, ben de o zamana karar vercekmişim doğum şekli için..
Perşembe tekrar nts ve son tahliller yapılacak..

Parçalıcak bu kız beni her türlü :52::52:

ayyy maşallah:nazar: kocaman olmuş ne güsel :)

teşekkür ederiz teyzesi belki de ileride kayınvalidesi olursun belli olmaz :1::1::1:
canım senin face'in var mı grupta var mısın :44:

Enem oğluma söyliyim o zaman, üzülmesin... :9::9::9:

Benim face yok canım...

morgüller hayırlı olsun şimdiden canım.ben bişeyi merak ettim neden epidural yapamazsın dedi korktugun için falan mı? epidural de acı yok ama o yapılanları hissediyosun diolarda ben korkuyorum ondan soruyorum:18:

Saol canım....

Ben fıtıklıyım o yüzden, seni hepten uyutucam dedi :5:

Ooooo ne guzel cumaya cifte sevinc var hadi bakalim hayirlisi
ne zaman geldik buralara sasirmiyor degilim
17 gunum kaldi benimde bakalim nolcakkkkk cok tirsiyorummmm
kimsede normal dogurmadi ki nasil bisi oldugunu anlatsa bize :)))))))

Valla koskoca 9 ay nasıl geçti ben de anlamadım....

Herkes gün almaya başlamış ne güzel. Yarın benimde randevum var. Bakalım doktorumuz bizede gün verecek mi_?:44:

Senin de sezeryan mı olacak...?

MORGÜLLER
sen yatış işlemi yaparsında biz yapamazmıyız cuma günü bende giriyorum sezeryana ay ne güzel geliyo bebişler
bugün gittik doktorumuza yarın yada cuma dedi bizde morgüller teyzemizle aynı gün oldun diye cumayı seçtik :1:
yanlız bugün bebeği 2800 gram ölçtü geçen perşembe 3000 gram ölçmüştü ne oldu zayıflamışmı dedim doktor güldü bundan sonra artık tam ölçemeyiz 3000 civarı doğar bebişin bir problem olmaz dedi. yanlız radyolojiye gircez doğuma kadar ssk doktor raporunu kabul etmiyormuş neden sezeryan oldu felan diye bebeğin yan olduğunu ispatlamak için radyoloji raporu istiyorlarmış yoksa isteye bağlı sezeryan yazarsım 150 tl fazla ödersin dedi.

Enemmmm oğlumla aynı gün doğuyor Emir Feyyaz bey...

Sana müjde vereyim gönül, oğlanların seneye doğum günü Pazar'a geliyor :))))))))))))

hayirlisi sizin icin bebisler geliyor :64:cok heyecanli:69:

Evet cigtanem teysesi , bekliyoruz ufaklıkları....

Benim ki dün usg'de resmen gülümsüyordu, doktor da dedi ki gül bakalım sen gül.... :)))))

Tehdit etme oğlumu dicektim de neyse dedim :))))

Son düzenleme:
Çocukum 3450gr olmuş :53::53: Amanın ben bunu normal doğuramam didim dr a :27: Doğurursun doğurursun didi :53:
Haftaya çatı muayenesi yapacak, ben de o zamana karar vercekmişim doğum şekli için..

Pur bu sana sezercik yaptırır sölimmm :9::9::9::9::9:

bi aksilik olmassa bu perşembe dr teysemise gidices ve kesin doğum tarihimiz öğrences hayırlısıyla..
bakalım 6 ağustos mu yoksa daha mı erkennnnn
bakalım kimlerin sırasını kapıcassss:1::1::1:

Ayyyy hadi hayırlısı...

Canım 38+'larda alıyolar artık...

Biz 38+4'te Dünyaya gözümüzü açacağız :))))

Son düzenleme:
Doktorumu aradım,bu haftalardaki şişlikler ödemlerin sinirleri sıkıştırmasından kaynaklanıyormuş.Sabah kalkınca ellerimi sallamam ve bol bol hareket ettirmem gerekiyormuş..Doğuma kadar böyleymiş :) Sevindim..Hemen hastaneye gel
diyecek diye o kadar korkmuştum ki ...

sizin de bilginiz olsun istedim.. Yarın kontrolümüz var bakalım neler olacak :)) ben temizliğe devam edeyim..hoşçakalııınnnn...

purcum maşallah prensesine,normal doğum olacaksa 2 hafta daha var önünde yanılma payı da olmazsa 4ü geçecek gibi kızın maşallah :nazar:
geçen cuma günkü nst için hastaneye gittiğimde hastanenin girişinde doğum tablosu vardı,o gün doğan bebeklerin kilosu,cinsiyeti,doğum şekli felan yazıyor. 4.200 kg erkek normal doğum yazıyordu anam dedim bağırtmışlar kadını :52:

purcum maşallah prensesine,normal doğum olacaksa 2 hafta daha var önünde yanılma payı da olmazsa 4ü geçecek gibi kızın maşallah :nazar:
geçen cuma günkü nst için hastaneye gittiğimde hastanenin girişinde doğum tablosu vardı,o gün doğan bebeklerin kilosu,cinsiyeti,doğum şekli felan yazıyor. 4.200 kg erkek normal doğum yazıyordu anam dedim bağırtmışlar kadını :52:

Saol canımcım :54:

Benim de bütün gün kulaklarım çınlar herhalde doğum tablosuna yazılınca :52::52::52:
da
kulağım aklıma gelir mi o an bilmiyorum :60::60::60:

41 kere maşallah...:nazar::nazar:
çok iyi kilosu ..
canım usg yanılma payı +- 270 gramdır
öle bile olsa bu kıs iyi doğacak hayırlısıyla
ama bana öle geliyo ki kesileceksinnn
Allah kolaylık versin sağlıkla gelsin de prenses gerisi önemli değil

41 kere maşallah...:nazar::nazar:
çok iyi kilosu ..
canım usg yanılma payı +- 270 gramdır
öle bile olsa bu kıs iyi doğacak hayırlısıyla
ama bana öle geliyo ki kesileceksinnn
Allah kolaylık versin sağlıkla gelsin de prenses gerisi önemli değil

Teşekkür ederis cici Togi teyse :54::55:

Valla kafam karıştı bu kilodan, doğurabilir miyim yoksa direk gün mü isteyeyim bilemedim :44:
Sezercik olmıcam diye sonrasında yırtık pırtıklarla uğraşmak da var :26:

dr geldikk gelirkende babamıza acıktık dedik yemeğpe götürdü bisiii,neyse dr teyzemiz bu sefer olumlu konuştu herşeyi normal dedi,bacak boyunun kısalığınıda şöyle yorum yaptı bazı insanları bacakları kısa bedeni uzun olur dedi buda öyle olucak galiba dedi yani bana çekmiş oğluşum,ve günümüzü 2gün daha uzattı,27 sine aldı,yani 38+3de doğum yapıcam kısmetseeee:69:
gununuzde bellı oldu ay cok heyecanlııı yahu abısıyle ablasına hedıye aldınızmı bakıyım :28:
MORGÜLLER
sen yatış işlemi yaparsında biz yapamazmıyız cuma günü bende giriyorum sezeryana ay ne güzel geliyo bebişler
bugün gittik doktorumuza yarın yada cuma dedi bizde morgüller teyzemizle aynı gün oldun diye cumayı seçtik :1:
yanlız bugün bebeği 2800 gram ölçtü geçen perşembe 3000 gram ölçmüştü ne oldu zayıflamışmı dedim doktor güldü bundan sonra artık tam ölçemeyiz 3000 civarı doğar bebişin bir problem olmaz dedi. yanlız radyolojiye gircez doğuma kadar ssk doktor raporunu kabul etmiyormuş neden sezeryan oldu felan diye bebeğin yan olduğunu ispatlamak için radyoloji raporu istiyorlarmış yoksa isteye bağlı sezeryan yazarsım 150 tl fazla ödersin dedi.
:52::52::52: anaaammm Emır de gelıyoooooooooooo
serkanmı once emırmı saatler bellımı kım abı olcak :27:
benm ne demek istediği anlamadın sanırım iki kere hem hastane de hem de sağlık ocagında aldırma taraftarı değilim tabiki cocugum için iyi olan ne ise onu istiyorum aşı oldu agladı die oturup aglıycak deilim:)
tek bı yerde yaptır tabıkı ne gerenk var ıkısıne
günaydınnnnn
son 2 aydır ilk defa bu gece çok güzel uyuduk oğlumla..
sadece 2 kez kalktık gece
ne kadar güzel bişeymiş uyuyabilmek yaa
oğlum halime acıdı galiba bu gece rahat bıraktı annesini
ben 2 gecedır gece kalkmıyorum tuvalete :26:
yarın benim de randevum var
nst, çatı muyenesi falan herbişi yapcak bu sefer
çok heycanlıyım ve tırsıyorum şu çatı muyenesinden
hadi bakalım selina hangimiz önce doğurcaz bakalım:))
satlarımız aynıydı senle..
benımlede aynıııııııı TurkuazM lada aynı 4 muz aynı gun doguralımmmmmmmmm :119:
catıdayken benı hatırlaaa kasmaaa sakınnn :37:
Patır patır dökülcez hayırlısıyla :9::9:
41i görsen görsen sen görürsün bu topikte :60::60:
erkek dayıya benzerse zaten 42.haftada gelmıs abım annem zehırlenmeye baslamıs acıl sezeryana gırmısler :52::52:

maşallaaahhhhhhh kuzuyaaa yaaaa tam yemelık oldu artık :56:
bende persembe gıdıcem bakalım nolmusuz..ama sen sezeryansın bebegımmm kusura bakma :23:

msllh :nazar:dr dedigi gibi dogurursun ben 4 kilo normal dogurdum:34:
sende yapa bilirsin hadi kaslara kuvet:37:
ben bu gece yatamadim sag elim beni mafetti halen devam etmekte
yazamiyorum dislerimi fircalayamiyorum:50:cok sinir bozu ya..
ne yappsam gecmiyor..:59:

erkek dayıya benzerse zaten 42.haftada gelmıs abım annem zehırlenmeye baslamıs acıl sezeryana gırmısler :52::52:

maşallaaahhhhhhh kuzuyaaa yaaaa tam yemelık oldu artık :56:
bende persembe gıdıcem bakalım nolmusuz..ama sen sezeryansın bebegımmm kusura bakma :23:

42 çok yaaa, çüçükle beraber doğurursunuz valla :27::27::27:

Efet iyi yanı bu, tutabilmem daha kolay olacak :69::69:
Aynı gün kestirelim bari :60::60:

msllh :nazar:dr dedigi gibi dogurursun ben 4 kilo normal dogurdum:34:
sende yapa bilirsin hadi kaslara kuvet:37:
ben bu gece yatamadim sag elim beni mafetti halen devam etmekte
yazamiyorum dislerimi fircalayamiyorum:50:cok sinir bozu ya..
ne yappsam gecmiyor..:59:

Saol cicim :54:

E 4 kilo doğunca, yırtık pırtık fazla dikiş falan olmadı mı, ben çok karıştım yaa :26:

42 çok yaaa, çüçükle beraber doğurursunuz valla :27::27::27:

Efet iyi yanı bu, tutabilmem daha kolay olacak :69::69:
Aynı gün kestirelim bari :60::60:

Saol cicim :54:

E 4 kilo doğunca, yırtık pırtık fazla dikiş falan olmadı mı, ben çok karıştım yaa :26:

2 agustos nasıl :23:

benım dr sezeryan yapsa ben ıstıyroum valla artık ama yapmam cok zorda kalmadıkca dıo :26:

Back