- 10 Ağustos 2010
- 322
- 0
- 66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
42 çok yaaa, çüçükle beraber doğurursunuz valla
Efet iyi yanı bu, tutabilmem daha kolay olacak
Aynı gün kestirelim bari
Saol cicim
E 4 kilo doğunca, yırtık pırtık fazla dikiş falan olmadı mı, ben çok karıştım yaa :26:
çüçük bugun dr a gıdıcektı noldu acaba
Anca gelirler..
Keramos naptı acaba, doğurdu bence, içimde öyle bir his var
kislar bizim yarin evlilik yildonumumuz insallah bu gece ve yarin oglusum gelmez yoksa her sene kaynar arada
Bu çüçük de gelip rapor vermedi, dayakı haketti
bencee de...hah haa hhaaaakislar bizim yarin evlilik yildonumumuz insallah bu gece ve yarin oglusum gelmez yoksa her sene kaynar arada
zaten korku olmadan bişey olmuyo valla ben de korkuyorummmPur masallah kizina ne ara o kadar oldu yaaaa
persembeye doktor gunu sanirim bende gidip nstye bi girim hareketleride cok azaldi onuda soyliyim doktora
bu arada hastaneye yatmadan once bende cok sisiyordum ama serumlari yedikten sonra daha sismiyorum odemi attim sanirim sismemek super bisi
16 gun kaldi gunumun dolmasina ve normal gorunuyor suAn cok tirsiyorum ben yaaaa
al benden de o kadar sabaha kadar uyuyo kocam ben de 10 dkbi dönüyorum iğrenç bi durumdün gece hiç uyuyamadım en son 4 dü saate baktığımda sıcak bir yandan emir bir yandan ne tarafa dönüp yatacağımı şaşırdım kociç uyuyo yanda sinir oldum ne rahat bu erkeklerin işi yaa niye uyuyamıyorsun diye sordu bir ara keyfimden sanki neyse aspiratörü getirdi oda çarpar korktum kapattırdım off ya geçse son 3 gece
ama o zaman kocaları da uyutmıcassss yaşasın kötülük3 gece geçer geçmesine de ondan sonra da uyuyamıcaz
kislar bizim yarin evlilik yildonumumuz insallah bu gece ve yarin oglusum gelmez yoksa her sene kaynar arada
slm teyseler nasılsınız çocuklardan pek giremiyorum buraya facede dolaşıyorum ara girdikçe biz 4 kiloya erdik maşallah sütüm yarıyo herhaldde bebeğimee bütün anneler doğurunca başka topik açalım meselaa 2011 temmuz-ağustos bebişleri büyürken diye süper olur bence bütün takipleri orada yaparız gem bu topiğide senden bekleriz 14 günlük olduk benim hala dikişlerim sancıyo yaa ilk çocuğumda 1 hafta sonra tamamen ayağa kalkıp iş falan yapabiliyodum offf bunda yapamıyorum ve doğumdan beri geceleri sürekli ateşleniyorum en son dün gece ateşim 39 a çıktı ağrı kesici ve buzlu suylakomplex yaptım kızlar doğum sırasında dikkat edin üşütmeyin özellikle sezeryan olucaklar
:86::86::86::86:
doktordan 6 da çıktık sora yemek falan derken çok geç geldik :86::86:
Güanydın sevgili teyselerim :79::79::79:
dün gittik nst ye bağlandıkkkk ağrı sancı ıvır zıvır hiçbişi çıkmadı doktor harika bi nst sonucu dedi :90::90::90::90::90::90: doğum normal görünüyo sıpam baş aşağı 6 haftadır aynı yerinde duruyomuş :82: doktor son haftaya kadar çıkmaz bu ordan dedi :93::93::93:
ultrasona girdik sora ölçüldük sıpam 2.580 olmuş :78::78:
doktorum çok iyi dedi ... 9 kilo almışsın bunun en az 6 kilosu sıvısı şiş vs dedi
ağzını gördük minnacık burnu daha minnacık yarum sıpam evladım da bnm gibi çüçük yaaaaaaaa :86::86: onun dışındada bişi yok ordayken bi kramp girdi soldan soldan :79: doktorum e maşallah o kadar olsun dedi :90::90::90::90:
ve her zamanki gibi yinelediği bişi vardı bu çocuğa maşallah gerçekten beklemioduk bu günleri didi çok şükür hayata gözlerini açıp hep böle dayanıklı olsun inş
dün gittik nst ye bağlandıkkkk ağrı sancı ıvır zıvır hiçbişi çıkmadı doktor harika bi nst sonucu dedi :90::90::90::90::90::90: doğum normal görünüyo sıpam baş aşağı 6 haftadır aynı yerinde duruyomuş :82: doktor son haftaya kadar çıkmaz bu ordan dedi :93::93::93:
doktorum çok iyi dedi ... 9 kilo almışsın bunun en az 6 kilosu sıvısı şiş vs dedi
ağzını gördük minnacık burnu daha minnacık yarum sıpam evladım da bnm gibi çüçük yaaaaaaaa :86::86: onun dışındada bişi yok ordayken bi kramp girdi soldan soldan :79: doktorum e maşallah o kadar olsun dedi :90::90::90::90:
ve her zamanki gibi yinelediği bişi vardı bu çocuğa maşallah gerçekten beklemioduk bu günleri didi çok şükür hayata gözlerini açıp hep böle dayanıklı olsun inş
herkese merhaba,
nst kontrolünden geldim,herşey yolunda çok şükür. doğum 29 değil 28inde olacak.Kısmetse haftaya perşembe yatış veardından doğum
herkese merhaba,
nst kontrolünden geldim,herşey yolunda çok şükür. doğum 29 değil 28inde olacak.Kısmetse haftaya perşembe yatış veardından doğum
herkese merhaba,
:86::86::86::86:
ay hadı gozun aydın evhanımı ol sımdı kısa sure sorada anneeeeeeeeeegem hakkaten hepimizde aynı gün doğurumuşuz:))
bakalım yarın belli olcak benim ne olcağı
heycan dorukta
aynı zamanda yarın son iş günüm
öle böle derken doğurcak zaman geldi yaww
şöle de bi durum var ben normal doğumdan değilde sezercikten korkuyorum:))
çook korkuttu bızı yaramas çüçük zamanında bı dogsun ben neler yapıcam onaaaa:86::86::86::86:
sen nıye benden once dogurcan :26::26:herkese merhaba,
Allah kurtarrsın cok az kalmıs sık dısınıslm kıslar ara ara gelip sizleri takip ediyorum fırsat buldukçada yazıyorum beni hatırlayanlarınız olacaktır, hepimiz teker teker yaklaşıyoruz mutluluğa, biras heyecan verici, biras korkutu olsada inşallah mutlulukla dönecez evlerimize
cuma günü itibariyle izne çıkıyorum çalışan bilir bu halde çalışmak helede şu sıcaklarda insanı çok yoruyor temennim hepimiz bir nefeste alalım meleklerimizi kucaklarımıza hayırı doğumlar
kızımın adı inşallah asya olacak çok zor kaar verdik halada tereddütteyiz sizce nasıl
yesinler onun minnak ağzını murnunu...çok sevindim güzel haberlerine...hadi bakalım bugün de biz gidiyoruz doktor
teyzemize..sağ elimi kullanamıyorum ( gelince paylaşırım haberleri...miniklerinizi öpün benim için...
Allah kurtarrsın cok az kalmıs sık dısını
senın ıcıne sınen ısmı koy tereduutun varsa kucagına aldıgın anda karar verırsın bakalım onu gorunce Asya mı cıkıcak agzından
hayırlı olsun evladın saglıcakla kavusursun ınsallah bas cevresı olayı hakkınjda hıc bı bılgım yok :26:benim beklenen doğum tarihim de 20 ağustos.doğum şekli henüz belli değil pazartesi günü doktora gidicem. kızımın adı belinay olacak nasip olursa.işimde son 2 günüm daha fazla çalışamıyorum sıcakk, yorgunluk, bu halde ortalıkta gezinmek falan filan bitecek..bi de bi de baş çevresi haftasına göre büyük benim kızımın, bundan dolayı erken doğum olurmu yada sezeryan olurmu bi fikri olan var mııı?
kasma dıdım ya ben sanaaaaaaaabiz doktordan geldiikk
oğlum 3100 gr olmuş
çatı muayenesi de oldum
geeeemm ay ne kastım kendimi yaaa
seni aklıma getirdim ama olmadı yine de
canım çok yandı ama geçti artık
normal doğum yapabilirmişim
sorun yokmuş
ama şöle vbi sıkıntı var
drum izne çıkıyo 7.de
bizim doğum 9 ağustos iki hafta önce ve ya sonra olabilir dedi
bir hafta yok burda
bakalım napcaz
bu arada normal doğum fiatımızda 1200 lira,
ama ben dr burda olmasa bile sezeryan istemiyorumm
bi arkadaşıma emanet eder gideirm seni dedi
cerenn cok severımsaol canım cümlemizi Allah kurtarsın, ceren ve asya arasında kararsız kaldık bakalım doğunca ne diyecem
biz de dün gittik doktorumuza. Doktorumuz izne çıkacağı için çatı muayenesi yapmadı belki doğumu tetikler dedi. Haftaya çarşambaya çağırdı nst ye gircem sonrada çatı muayenesi yapılacak. Ben de gerim gerim gerilmiştim muayene olacak diye Son 10 günde 100 gr civarı almış oğluşum 3490 dedi doktorumuz. Ne güzel cumaya 2 bebiş birlikte gelecekler