• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Selam anneler....

Oğlumla yatış işlemlerimizi başlattık, odamızı seçtik :)))) evimize geldik, gelsin Cuma hayırlısıyla....
anaaaammmm serkan geliyo valla hadi hayırlısı..
canım hangi hastane de doğum yapacaksın?
:70::70::70::70:

ozamaaaannnnn Bızden Berke ye hedıye olsun ama parasını sen öde :37::37:

çok sağolunnnn
gem cim bursa dan gelen arkadaşım ödicek ben değil hastanede yanımda kalmak için geliyorr

çok sağolunnnn
gem cim bursa dan gelen arkadaşım ödicek ben değil hastanede yanımda kalmak için geliyorr

oohhh tamam boylesı daha gusel...gusel gunlerde kullanın ınsallah

herkese selam:)
4. bebiş gelmiş ne güsel yaaa:nazar:. darısı başımıza ama hiç normal yok heralde:18: biri güselce acısız normal dogum yapsa da azıcık içim rahatlasa feyz alsam.

beni sağlık ocagından aradılar dogurmadıysan gel dedi hemşire gittim ben de.bebek 5 günlük olunca topuk kanı için götürcekmişiz öle dedi hastanede de alırlar ama 5 günden önce alınan sağlıklı sonuç vermez dedi.bu topuktan kan alma cok can acıtıcı bişe mi? bi kere yaptıralım, olmazsa habire ağlatmasınlar bebişimi kıyamam!

hersekılde yaptırırım topuk kanı ısınıı cok aglıyolar ama saglıkları ıcın mecburum gıbı gelıyor :14:

ne biliyim aldırmam belkide ben:50::50::50:
eee gem bişey kalmadı ,ben hala inanamıyorum gerçi:49::49:

ne biliyim aldırmam belkide ben:50::50::50:
eee gem bişey kalmadı ,ben hala inanamıyorum gerçi:49::49:

12.haftayı gorucezmı dedık dusuk tehdıdı yuzunden...... gorduk

28. haftayı gorucezmı dedık gec dusuk tehdıdı yuzunden ....gordukk

bundan sonra gelsede Allah yardımcımız olur dedık ve 37. haftadayız...ben gelsın artık demeye baslasamda oğlumun hıc nıyetı yok heralde bunca endıse sonucu 41.haftayı gostermek ıstıyor paşam bana :69::69::69:

bınlerce kez sukurler olsun ....

ınanmak gercekten zor oluyor bazen

topuk kanı çok önemli kızlar fenilketonüri ölçüyorlar bebekte bunun azlığı yada fazlalığı değişik hastalıklar meydana getiriyor allah korusun çocuğun zekasıyla bile alakalı sakın aldırmamazlık etmeyin aynı zamanda billüribini de ölçülüyor yani sarılık düzeyi bu da çok önemli biliyorsunuzdur mutlaka

Selam anneler....

Oğlumla yatış işlemlerimizi başlattık, odamızı seçtik :)))) evimize geldik, gelsin Cuma hayırlısıyla....

canım son günler çok az kaldı hayırlısıyla.Allah hastaneden sağlıkla taburcu olmanızı nasip etsin.sonrada evinizde güzel günler sizinle olsun

Saol canım....

Medical Park'ta doğum yapacağım...

cidden bu topuk kanı hakkında ne düşünüyosunuz,aldıracak mısınız?

Tabi ki aldırcam... ben ömür boyu ağlıcağıma, bebeğim bir gün ağlasın, ziyanı yok...

Ayy ne heyecanlııı :52::52::52:

Evettt...

Bu arada benim yan odamda nst'ye giren kadını acil doğuma aldılar, kadın çantam yok hazır değilim dese de göndermediler yatırdılar.... benim sıpanın duruş pozisyonundan dolayı, kalp atışını duyamadı hemşire, 1 saat uğraştırdı, baya tırstım.....

:52::52::52:cok heyecanlııııııııııı
serkan kac kılo oldu buarada

Gem'cim doktorumuz artık kilo ve boyu söylemiyor, çok sağlıklı olmaz sonuçlar diyor...... fakat usg deki kiloya çok inanmayın derim...

mutlaka tutanlar vardır da, bir çoğu üstünde oluyormuş kilosu.... benim doktor 500 gr. oynayabilir dedi... geçen gazetede okudum, hangi ülke hatırlamıyorum, kadına 5 kg demişler usg kilosuna.... bebek 7 kilo doğmuş :53::53::53::53:

mesela benim yeğenimdede 3 kg dediler, 3,500 doğdu pıtırcık...

canım son günler çok az kaldı hayırlısıyla.Allah hastaneden sağlıkla taburcu olmanızı nasip etsin.sonrada evinizde güzel günler sizinle olsun

Canım güsel duaların için, teşekkür ederisss :69::69::69:

Kızını vermiyosun ama bizde oğlumla aynı dileklerde bulunuyorusss :69::69::69:

Kıslarrrrr bu arada anestezi uzmanı, epidural doğum yapamazsın sen dedi :5:

Hepten uyutucam seni dedi :5:

dr geldikk gelirkende babamıza acıktık dedik yemeğpe götürdü bisiii,neyse dr teyzemiz bu sefer olumlu konuştu herşeyi normal dedi,bacak boyunun kısalığınıda şöyle yorum yaptı bazı insanları bacakları kısa bedeni uzun olur dedi buda öyle olucak galiba dedi yani bana çekmiş oğluşum,ve günümüzü 2gün daha uzattı,27 sine aldı,yani 38+3de doğum yapıcam kısmetseeee:69:

MORGÜLLER
sen yatış işlemi yaparsında biz yapamazmıyız cuma günü bende giriyorum sezeryana ay ne güzel geliyo bebişler
bugün gittik doktorumuza yarın yada cuma dedi bizde morgüller teyzemizle aynı gün oldun diye cumayı seçtik :1:
yanlız bugün bebeği 2800 gram ölçtü geçen perşembe 3000 gram ölçmüştü ne oldu zayıflamışmı dedim doktor güldü bundan sonra artık tam ölçemeyiz 3000 civarı doğar bebişin bir problem olmaz dedi. yanlız radyolojiye gircez doğuma kadar ssk doktor raporunu kabul etmiyormuş neden sezeryan oldu felan diye bebeğin yan olduğunu ispatlamak için radyoloji raporu istiyorlarmış yoksa isteye bağlı sezeryan yazarsım 150 tl fazla ödersin dedi.

Oğluşumun tırnaklarını kestim bugün, 15 günlük olduk teyzoşlar :)) Ayrıca 15 günde 2 paket prima premium (58) adetlikten bitti, gece 3.paketi açacak gözüküyorum...Oğlum gün geçtikçe büyüyor, gün gün bir insan yavrusu büyütmek ne kadar zor, meşakkatli bir şey..Anne olmak böyle bir şey..

Son düzenleme:
herkese selam:)
4. bebiş gelmiş ne güsel yaaa:nazar:. darısı başımıza ama hiç normal yok heralde:18: biri güselce acısız normal dogum yapsa da azıcık içim rahatlasa feyz alsam.

beni sağlık ocagından aradılar dogurmadıysan gel dedi hemşire gittim ben de.bebek 5 günlük olunca topuk kanı için götürcekmişiz öle dedi hastanede de alırlar ama 5 günden önce alınan sağlıklı sonuç vermez dedi.bu topuktan kan alma cok can acıtıcı bişe mi? bi kere yaptıralım, olmazsa habire ağlatmasınlar bebişimi kıyamam!

bende en son sağlık ocağına gittiğimde ne zaman gelcem birdaha deyince bebişin 5. günü geleceksin dedi topuk kanı için ya bebişler ağlar tabikide daha bir sürü aşıları var iyi ozaman onlarıda yaptımayın ağlayacaklar diye kızlar mantıklı olun ben aldırmayacağım ne demek onların sağlıkları için 5 dakka ağlasın ne olacak sesi açılır güzelleşir:1:
şimdi ben cuma doğuracağıma göre salımı gitcem çarşambamı çok farkedermi toki sen hemşiresin bilirsin nezaman gideyim

Selam anneler....

MORGÜLLER
sen yatış işlemi yaparsında biz yapamazmıyız cuma günü bende giriyorum sezeryana ay ne güzel geliyo bebişler
bugün gittik doktorumuza yarın yada cuma dedi bizde morgüller teyzemizle aynı gün oldun diye cumayı seçtik :1:
yanlız bugün bebeği 2800 gram ölçtü geçen perşembe 3000 gram ölçmüştü ne oldu zayıflamışmı dedim doktor güldü bundan sonra artık tam ölçemeyiz 3000 civarı doğar bebişin bir problem olmaz dedi. yanlız radyolojiye gircez doğuma kadar ssk doktor raporunu kabul etmiyormuş neden sezeryan oldu felan diye bebeğin yan olduğunu ispatlamak için radyoloji raporu istiyorlarmış yoksa isteye bağlı sezeryan yazarsım 150 tl fazla ödersin dedi.

hayirlisi sizin icin bebisler geliyor :64:cok heyecanli:69:

Back