• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Bu arada face de gördüm, toplight ın bebişi doğmuş :46::46::46::46::46:
Pek tatlı maşallah :nazar::65::65:
aaaaaaa hadı masallah hayırlıı olsun saglıklıdır ınsallah ıkısıde :49:

benım lıstemde yokmus toplıght sımdı farkettım :26:
slm kıslarr nasılsınızz,bugün dr gidiyorum bakalım oğluşum nasılmış inş iyidir,haftaya pazarteside doğum olucak inş,dualarınıza benide katın olurmu...:71:
guzel haberlerle gel yaz bısede neler oldu
iyi haberlerle dönersin inşallah canım,çok az kalmış Allah sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin

evet cnm dinleneyim fırsatım varken depolayayım enerjimi :8:

Allah analı babalı büyütsün,darısı başımıza
dınleeeeeeeennnnn bolca...
bugun bellıydı dogumu onun pztsı olcak demıstı ..

Merhaba hanımlar;

haftasonu pek gelen giden olmamış topice. 4. bebeğimiz olmuş galiba ohhh ne güzel darısı bizlerin başına:52: Annemler yoldalar yanıma geliyorlar:66: yarın çatı muayenem var :53: ve doğumun nasıl olacağına karar vereceğiz doktorla offf offff ben iyice korkmaya başladım. Haftasonu daha önceden doğum yapmış arkadaşlarla birlikteydik doğum hikayelerini anlattılar. Biri normal biri sezeryan olmuş. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum vallahi. Galiba stresten ve bu karmaşık duygulardan dolayı doğuramayacağım ben:59: Benim yerime eşim doğursa:60: olmaz mı?????
Allah kavustursun :3:
korkmaa herkesın bunyesı farklı onlar kadar kolay yada onlarınkı kadar zor olcak dıye bısey yok ...Allah yardımcımız olcak merak etmeee
gemcim annemler geldi artik fazlaa gelemiyorum ama keyfim yerinde annem yanimda her isimi yapiyor

ooh gozun aydınnnn..hasret gıderın bolbol az vaktınız kaldı sonra herkesın gozu Kuzeyde olucak :9:

kızlar dönence alan var mı aranızda?
fisher price yğmuur ormanı ve mutlu düşler arasında kararsız kaldım yardım edin

Allah kavustursun :3:
korkmaa herkesın bunyesı farklı onlar kadar kolay yada onlarınkı kadar zor olcak dıye bısey yok ...Allah yardımcımız olcak merak etmeee

ooh gozun aydınnnn..hasret gıderın bolbol az vaktınız kaldı sonra herkesın gozu Kuzeyde olucak :9:

aynen valla gezcektik ama geldiklerinden beri hava yagmurlu

mrb anneler... yazıp çıkıyorum gene... biz iyiyiz... barada tansyion faln düşüo idare ediyoruz. doktor gelişimin öne geçtiğini söyledi cuma günü. normal doğurmakta kararlıyım doktordan da benden kararlı. dün sancılandım ama devamı gelmeyince beklemeye devam. zaten daha babamız hazır değilmiş, ben hazır değilim doğurma diyor. izni 28 ine ayarlamış ondan sonra doğuracakmışım. siparişle :D biraz bakabildim geçmişe... karemos doğurmuştur diodum duruyor daha... kendinize ii bakın...

eybu cok gecmıs olsun cnm ya bobrek ısı zor dogumdan sora sorun kalmaz umarım
öle pat dıyede dogurma sıranı bekle lutfen :37:

olur kuzum sölerim bizim kıza :1::1: çok sağol canım inşallah dediğin gibi doğumdan sonra bi sorunumuz kalmaz..hayırlısıyla bekliyoruz artık..:nazar:

ne desemki???
oğullarını çok seviyorlar. diğer gelin de üst katında oturuyor. herşeyini yapıyorlar. toruna bakıyorlar. sanırım bizim için pek bişi yapamadıklarından güya yardım amaclı geliyorlar-biz malum memur olunca hep memlekeke uazaktık-

kayınvalidede ege dışına hiç cıkmamışki, tek gelemez... yol tutar. korkar. :)
muğladan geliyorlar.
niyet iyiyani...
benim bi sorunum yok onlarla sağolsunlar hiç kaynanalık yapmadılar.
ama buraya gelip sıcaktan öfffleyecekler.
müstakil eve alışkın oldukları için apt dairesine offflayacaklar
çarşıya gidip gezme olmayacağı için offflayacaklar
kendi evlerindeki gibi rahat edemeyip offflayacaklar

en önemliside benim paşam bence vaktinden3-5 gün sonra gelecek. onlarda bebeği beklemekten offflayacaklar

neyse bi yandan da gelsinler halimizi anlasınlar diyorum...
azcık kürt görsünlerde hallerine şükredip dönsünler:9:

Puff! :37:
Allah kolaylık versin canım..boşver sen sadece kendini düşün, kimse ne diyo,üfleyip püflüyomu hiç bakma.hayırlısıyla doğumuna odaklan sadece..bizde memuruz :72: gerçi memleketimize çok uzak değiliz (şuanlık!) ama herkes gelelim gelelim diye zıplıyordu, çok şükür sadece annemi getittirdim, başka kimseyi istemedim..oda yardımcı oluyo sağolsun..
Sen kendine dikkat et yeter..stres olma, sinirlenme..bak benim gecen günkü sancım sanırım sinirlendiğim için oldu..bebişim etkilendi..üzdüm onuda :59: son günlerimizi mutlu huzurlu geçirelim..:54:

kızlar benim sol kaburgamın altında zaman zaman uyuşma oluyo
böle karıncalanma gibi bişi
son zamanlarda daha da artmaya başladı
böle bişi yaşayan varmı aranızda

kızlar benim sol kaburgamın altında zaman zaman uyuşma oluyo
böle karıncalanma gibi bişi
son zamanlarda daha da artmaya başladı
böle bişi yaşayan varmı aranızda

alla allaa anlamadım nası bısı oldugunu batma degıl dımı :44:

mutlu duslerı gormemıstım cok guselmısssssss :69:

Mutlu düşler daha güzel bence..

ben de mutlu düşleri daha çok beğenmiştim ama açıkçası karar verememiştim
aklım da diğerinde kalmasın istiyorum
forumun en araştırmacı 2 annesi gem ve pur size güveniyorum..
veee mutlu düşler alıyorummm
teşekkür ederiz teyselerr

Selam anneler....

Oğlumla yatış işlemlerimizi başlattık, odamızı seçtik :)))) evimize geldik, gelsin Cuma hayırlısıyla....

Ni dimek efenim :42::42::42:

:70::70::70::70:

ozamaaaannnnn Bızden Berke ye hedıye olsun ama parasını sen öde :37::37:
Selam anneler....

Oğlumla yatış işlemlerimizi başlattık, odamızı seçtik :)))) evimize geldik, gelsin Cuma hayırlısıyla....

:52::52::52:cok heyecanlııııııııııı
serkan kac kılo oldu buarada

Back
X