• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

sende eve cıkınca TurkuazM gıbı temızlık delısı olupta bızı korkutma yat dınlen sadece :49:

yatcam kalkcam uyucam keyif yapıcam :68:
pazar günü büyük temizlik var ablam ve kuzenlerim sağ olsun onlar halledecek temizliği

Kandiliniz mübarek olsun annişler. Rabbim yavrucaklarımızı sağ salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah...:16:

yaaaaaaaaaa coook mahcup oldum merak etmıssınız okadar ben solemeyı unuttum galıba annemdeyım 2 gundur dr dan geldım gırdım yazıyım dıye ınternette sorun vardı zaten gec geldım bıde agrım oldu catıdan soora uyumusum kusura bakmayın olurmu :17:

oncelıkle dogurmadım hıcted ogurcak gıbı degılmısım :52:
Şevkom 2900 küsür olmus neyle besledıgımı sordu dr karpuz seftalı sut dedım resmen 15 gundur baska bısı yok ...buna ragmen 13 gunde 500 gr almıs erkekım ..yemesende demekkı alcaksa alıyor onlar kıloyu...
sonuc olarak bole gıderse 1 agustosa kadar beklıyoruz kılosu 4 e yaklastıysa hemen sezeryan ama o gunlerde(ımkansız dıdı dr)3,500 fılansa normalı beklıcez dedı hayırlısı...

Puuuuuuuuurrrrrrrr ıkı parmak gırıp zafer ısaretı dımı evet canım öleeeee san sen :47: oparmakların dıbıne kadar gırcenı solemedın ucu gırcek sadece sanıodum ben..anaaam dedım cocugu tutup cıkarcanmı daha nereye gıdıyosun :53: neyse bıraz kastım ıstemeden sonra 1 saat kramp gırdı hep orama o yusden kasmayın ..

bundan sonra boooolca yuruyus dedı 36 hafta sora kadın yuru dedı ıyımı bu sıcakta :111: muayeneden cıkınca yuruduk baya annemle klınık cok pıyasa bı mekanda :23:
65 yasında bır kadın ve hamıle bır kadının pıyasası asıl olur dusunun ahahahah elde dondurmalar aah uhh dıye yuruyen tıpler :60:
hee bıde akıntım varmıs accık fıtıl verdı bıtane..
bıde catı sırasında 1 cm acılmıs dıdı ama ben kasmaktan dınlemedım pek ne acılmıs fılan dedım neyse sen rahatla ıyı bısı bu dıdı :26:suyumuz ıyımıs hersey ıyı gozukuyor cok sukur

aklıma geldıkce yazarım

iyi olmaniza cok sevindim cnm msllh sefkete:nazar:demek sende o iki parmagi tattin:27:

slm kızlar dünden beri geçmişi okuyamadım bugün sabah komşuya kahvaltıya gitmiştim ordan geldiğimden beri midem bulanıp istifra ediyorum gelinimiz dr onu aradım eğer tansiyon yüksek değilse sorun değil dedi ama ne yapayım kızlar krendi dr umu arayayım mı ?
bu arada hepinizin kandilimübarek olsun

yatcam kalkcam uyucam keyif yapıcam :68:
pazar günü büyük temizlik var ablam ve kuzenlerim sağ olsun onlar halledecek temizliği
aman dıkkat et sen yınede bende bısıler yapıyım derken olan oluo.......yarın yat butun gun evde net varmı buarada
Kandiliniz mübarek olsun annişler. Rabbim yavrucaklarımızı sağ salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah...:16:
amın canım cumlemızın kandılı mubarek olsun
iyi olmaniza cok sevindim cnm msllh sefkete:nazar:demek sende o iki parmagi tattin:27:
efet cıcım tattım pek hosuma gıtmedı ama karnımın alt tarafında agrı var o parmaklardan berı :50:
klimanın altında uyumuşuz, umarım yamultmaz :111:

geçer geçer bişi olmass:8:
amanınnnnn yamulmayın nolursun
slm kızlar dünden beri geçmişi okuyamadım bugün sabah komşuya kahvaltıya gitmiştim ordan geldiğimden beri midem bulanıp istifra ediyorum gelinimiz dr onu aradım eğer tansiyon yüksek değilse sorun değil dedi ama ne yapayım kızlar krendi dr umu arayayım mı ?

agırmı geldı yedıklerın acaba..ama benım komsumda senın haftalarında ıstıfra etmıstı dr cagırmıstı kontrole hemen:26:

Ara bence kendi dr unu da :44:

Kizlar cok sukur evdeyim
daha 36 haftada oldugumuz icin durdurdu gelsede sorun olmaz dedi doktor ama gelmemesi daha iyi

gnlcum hadi bakalim hayirlisi olsun ins saglicakla kavusursun oglusuna

gem vayyy masallah sevkoya sisirmissin onu ben iki kere parmaklandim ama kasmadim sadece azcik bagirdim :)))))) gecio hemen zati :))))

keramosta iyidir ins
kandiliniz mubarek olsun opuyorummmm birbirimize dua edelim

Kizlar cok sukur evdeyim
daha 36 haftada oldugumuz icin durdurdu gelsede sorun olmaz dedi doktor ama gelmemesi daha iyi

gem vayyy masallah sevkoya sisirmissin onu ben iki kere parmaklandim ama kasmadim sadece azcik bagirdim :)))))) gecio hemen zati :))))

keramosta iyidir ins

Ohh şükür :97: Az daha beklesin yaramaz çoçukun :55:

Kizlar cok sukur evdeyim

keramosta iyidir ins

beklesın bıraz daha en guzel yerdeler suan :31:

valla zayıf zayıf dıye dıye Berkay ı bıle solladık sonumuz hayır olsun :52:
bende bagırsaydım keske kasmak yerıne kasıklarım agrıo hala gercı akıntım ıcın fıtıl verdı ondanda agrıo olanılır :26:
yatıosun dımı dıkkat et kendıne lutfen

bol dua et cıcım hayırlı kandıller

kızlarkuranımı okudum sizler için bol bol dua ettim Allahım kabul etsin inşallah rabbim bu mubarek günün hürmetine sizleri bir avazda kurtarsın inşaallah aminnnnnnnn iyi geceler hepinize....

kusma tansiyonunun yüksek olduğunun belirtisi olabilir dikkat et bence irtibata geç dr unla

hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar..

biz 36. haftamısa başladık bakın 36 haftalık bebek neler diyoooo
36 hafta yaşındayım, saçlarım çok uzadı, onları kestirmek istiyorum, tırnaklarım da uzadı. 2,5 kg ve 46 cm. olduğumdan yer değiştiremiyorum ama tekme atabiliyorum. Artık her hafta doktora gidiyoruz, bu adamı gerçekten merak ediyorum.
Doktora göre doğmama dört hafta kalmış, annem, babam ve ben doğumumun gerçekleşeceği yeri görmeye gittik, doktorumuz bunun anneciğimi rahatlatacağını söyledi. Doktor bana artık doğabileceğimi söyledi, istersem hemen onların yanına gidebilirmişim, o zaman prematüre bir bebek olurmuşum, sevmedim bunu ben bekleyeceğim.

Kizlar cok sukur evdeyim

keramosta iyidir ins

amannn çok şükür ne kadar dursa o kadar fayda hergün ortalama 25-30gram alıyolar.
yorma kendini dinlen nevincim hayırlısıyla zamanında gelsin..

Back
X