Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende eve cıkınca TurkuazM gıbı temızlık delısı olupta bızı korkutma yat dınlen sadece![]()
ufff işyerindeki masaya karnımı çarptımçizildi kıpkırmızı oldu
çatlatmadığım karnı çizdirdim yaa![]()
geçmiş olsun cnm.
face'ten özel msj attım aldın mı ?
yaaaaaaaaaa coook mahcup oldum merak etmıssınız okadar ben solemeyı unuttum galıba annemdeyım 2 gundur dr dan geldım gırdım yazıyım dıye ınternette sorun vardı zaten gec geldım bıde agrım oldu catıdan soora uyumusum kusura bakmayın olurmu
oncelıkle dogurmadım hıcted ogurcak gıbı degılmısım
Şevkom 2900 küsür olmus neyle besledıgımı sordu dr karpuz seftalı sut dedım resmen 15 gundur baska bısı yok ...buna ragmen 13 gunde 500 gr almıs erkekım ..yemesende demekkı alcaksa alıyor onlar kıloyu...
sonuc olarak bole gıderse 1 agustosa kadar beklıyoruz kılosu 4 e yaklastıysa hemen sezeryan ama o gunlerde(ımkansız dıdı dr)3,500 fılansa normalı beklıcez dedı hayırlısı...
Puuuuuuuuurrrrrrrr ıkı parmak gırıp zafer ısaretı dımı evet canım öleeeee san senoparmakların dıbıne kadar gırcenı solemedın ucu gırcek sadece sanıodum ben..anaaam dedım cocugu tutup cıkarcanmı daha nereye gıdıyosun
neyse bıraz kastım ıstemeden sonra 1 saat kramp gırdı hep orama o yusden kasmayın ..
bundan sonra boooolca yuruyus dedı 36 hafta sora kadın yuru dedı ıyımı bu sıcakta :111: muayeneden cıkınca yuruduk baya annemle klınık cok pıyasa bı mekanda
65 yasında bır kadın ve hamıle bır kadının pıyasası asıl olur dusunun ahahahah elde dondurmalar aah uhh dıye yuruyen tıpler
hee bıde akıntım varmıs accık fıtıl verdı bıtane..
bıde catı sırasında 1 cm acılmıs dıdı ama ben kasmaktan dınlemedım pek ne acılmıs fılan dedım neyse sen rahatla ıyı bısı bu dıdı :26:suyumuz ıyımıs hersey ıyı gozukuyor cok sukur
aklıma geldıkce yazarım
nerdesınız annecıkler yamulttumu sıcaklar![]()
ufff işyerindeki masaya karnımı çarptımçizildi kıpkırmızı oldu
çatlatmadığım karnı çizdirdim yaa![]()
aman dıkkat et sen yınede bende bısıler yapıyım derken olan oluo.......yarın yat butun gun evde net varmı buaradayatcam kalkcam uyucam keyif yapıcam
pazar günü büyük temizlik var ablam ve kuzenlerim sağ olsun onlar halledecek temizliği
amın canım cumlemızın kandılı mubarek olsunKandiliniz mübarek olsun annişler. Rabbim yavrucaklarımızı sağ salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah...![]()
efet cıcım tattım pek hosuma gıtmedı ama karnımın alt tarafında agrı var o parmaklardan berıiyi olmaniza cok sevindim cnm msllh sefketedemek sende o iki parmagi tattin
![]()
amanınnnnn yamulmayın nolursunklimanın altında uyumuşuz, umarım yamultmaz :111:
geçer geçer bişi olmass![]()
slm kızlar dünden beri geçmişi okuyamadım bugün sabah komşuya kahvaltıya gitmiştim ordan geldiğimden beri midem bulanıp istifra ediyorum gelinimiz dr onu aradım eğer tansiyon yüksek değilse sorun değil dedi ama ne yapayım kızlar krendi dr umu arayayım mı ?
bu arada hepinizin kandilimübarek olsun
slm kızlar dünden beri geçmişi okuyamadım bugün sabah komşuya kahvaltıya gitmiştim ordan geldiğimden beri midem bulanıp istifra ediyorum gelinimiz dr onu aradım eğer tansiyon yüksek değilse sorun değil dedi ama ne yapayım kızlar krendi dr umu arayayım mı ?
Kizlar cok sukur evdeyim
daha 36 haftada oldugumuz icin durdurdu gelsede sorun olmaz dedi doktor ama gelmemesi daha iyi
gnlcum hadi bakalim hayirlisi olsun ins saglicakla kavusursun oglusuna
gem vayyy masallah sevkoya sisirmissin onu ben iki kere parmaklandim ama kasmadim sadece azcik bagirdim :)))))) gecio hemen zati :))))
keramosta iyidir ins
kandiliniz mubarek olsun opuyorummmm birbirimize dua edelim
Kizlar cok sukur evdeyim
daha 36 haftada oldugumuz icin durdurdu gelsede sorun olmaz dedi doktor ama gelmemesi daha iyi
gem vayyy masallah sevkoya sisirmissin onu ben iki kere parmaklandim ama kasmadim sadece azcik bagirdim :)))))) gecio hemen zati :))))
keramosta iyidir ins
Kizlar cok sukur evdeyim
keramosta iyidir ins