Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıymetlı bebıkımız olcak Gülin saglıkla gelsın ınsallaahhhh
hıc bukadar nazık davranmamıstı bana cok korktu o da
sen nerelerdesın yahu ?? yolundamı hersey
yaaaaaaaaaa coook mahcup oldum merak etmıssınız okadar ben solemeyı unuttum galıba annemdeyım 2 gundur dr dan geldım gırdım yazıyım dıye ınternette sorun vardı zaten gec geldım bıde agrım oldu catıdan soora uyumusum kusura bakmayın olurmu
oncelıkle dogurmadım hıcted ogurcak gıbı degılmısım
Şevkom 2900 küsür olmus neyle besledıgımı sordu dr karpuz seftalı sut dedım resmen 15 gundur baska bısı yok ...buna ragmen 13 gunde 500 gr almıs erkekım ..yemesende demekkı alcaksa alıyor onlar kıloyu...
sonuc olarak bole gıderse 1 agustosa kadar beklıyoruz kılosu 4 e yaklastıysa hemen sezeryan ama o gunlerde(ımkansız dıdı dr)3,500 fılansa normalı beklıcez dedı hayırlısı...
Puuuuuuuuurrrrrrrr ıkı parmak gırıp zafer ısaretı dımı evet canım öleeeee san sen oparmakların dıbıne kadar gırcenı solemedın ucu gırcek sadece sanıodum ben..anaaam dedım cocugu tutup cıkarcanmı daha nereye gıdıyosun neyse bıraz kastım ıstemeden sonra 1 saat kramp gırdı hep orama o yusden kasmayın ..
bundan sonra boooolca yuruyus dedı 36 hafta sora kadın yuru dedı ıyımı bu sıcakta :111: muayeneden cıkınca yuruduk baya annemle klınık cok pıyasa bı mekanda
65 yasında bır kadın ve hamıle bır kadının pıyasası asıl olur dusunun ahahahah elde dondurmalar aah uhh dıye yuruyen tıpler
hee bıde akıntım varmıs accık fıtıl verdı bıtane..
bıde catı sırasında 1 cm acılmıs dıdı ama ben kasmaktan dınlemedım pek ne acılmıs fılan dedım neyse sen rahatla ıyı bısı bu dıdı :26:suyumuz ıyımıs hersey ıyı gozukuyor cok sukur
aklıma geldıkce yazarım
herkese merhaba,
hayırlı cumalar,hayırlı kandiller. Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun. Rabbim yavrularımızı sağlıkla sıhhatle zamanında kucaklamamızı nasip etsin inşallah,amin.
ben bugün 2.nst ye girdim. sancı yok,kalp ritmi düzenli çok şükür. çalışamaz raporumu da aldım. bugün son iş günüm
togicim : doktor 37. haftadan itibaren doğuma kadar izinlidir kağıdı düzenliyor, hasta kabul ve başhekimlikten onay,kaşe,mühür işlemleri yapılıyor.daha sonra birer nüshaları veriliyor.kalanları onlar işleme alıyor ve ssk ya bildiriyor. bana verilenlerin ben fotokopisini alıp muhasebeye verecekmişim.onlarda gerekli işlemleri yapacakmış. doğum sonrası hasteneden alacağımız doğum raporu ve bize verilen 37.hafta da aldığımız çalışamaz raporu ile birlikte doğum sonrası ssk ya gidecekmişiz. doğum izni bitip iş başı yaptıktan 1 ay sonra ptt'den doğum paramızı alabilecekmişiz. eziyetten başka bişi değil ama hakkımız tabi alacağız
41 kere maşallah şevkoya...yaaaaaaaaaa coook mahcup oldum merak etmıssınız okadar ben solemeyı unuttum galıba annemdeyım 2 gundur dr dan geldım gırdım yazıyım dıye ınternette sorun vardı zaten gec geldım bıde agrım oldu catıdan soora uyumusum kusura bakmayın olurmu
oncelıkle dogurmadım hıcted ogurcak gıbı degılmısım
Şevkom 2900 küsür olmus neyle besledıgımı sordu dr karpuz seftalı sut dedım resmen 15 gundur baska bısı yok ...buna ragmen 13 gunde 500 gr almıs erkekım ..yemesende demekkı alcaksa alıyor onlar kıloyu...
sonuc olarak bole gıderse 1 agustosa kadar beklıyoruz kılosu 4 e yaklastıysa hemen sezeryan ama o gunlerde(ımkansız dıdı dr)3,500 fılansa normalı beklıcez dedı hayırlısı...
Puuuuuuuuurrrrrrrr ıkı parmak gırıp zafer ısaretı dımı evet canım öleeeee san sen oparmakların dıbıne kadar gırcenı solemedın ucu gırcek sadece sanıodum ben..anaaam dedım cocugu tutup cıkarcanmı daha nereye gıdıyosun neyse bıraz kastım ıstemeden sonra 1 saat kramp gırdı hep orama o yusden kasmayın ..
bundan sonra boooolca yuruyus dedı 36 hafta sora kadın yuru dedı ıyımı bu sıcakta :111: muayeneden cıkınca yuruduk baya annemle klınık cok pıyasa bı mekanda
65 yasında bır kadın ve hamıle bır kadının pıyasası asıl olur dusunun ahahahah elde dondurmalar aah uhh dıye yuruyen tıpler
hee bıde akıntım varmıs accık fıtıl verdı bıtane..
bıde catı sırasında 1 cm acılmıs dıdı ama ben kasmaktan dınlemedım pek ne acılmıs fılan dedım neyse sen rahatla ıyı bısı bu dıdı :26:suyumuz ıyımıs hersey ıyı gozukuyor cok sukur
aklıma geldıkce yazarım
herkese merhaba,
hayırlı cumalar,hayırlı kandiller. Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun. Rabbim yavrularımızı sağlıkla sıhhatle zamanında kucaklamamızı nasip etsin inşallah,amin.
ben bugün 2.nst ye girdim. sancı yok,kalp ritmi düzenli çok şükür. çalışamaz raporumu da aldım. bugün son iş günüm
togicim : doktor 37. haftadan itibaren doğuma kadar izinlidir kağıdı düzenliyor, hasta kabul ve başhekimlikten onay,kaşe,mühür işlemleri yapılıyor.daha sonra birer nüshaları veriliyor.kalanları onlar işleme alıyor ve ssk ya bildiriyor. bana verilenlerin ben fotokopisini alıp muhasebeye verecekmişim.onlarda gerekli işlemleri yapacakmış. doğum sonrası hasteneden alacağımız doğum raporu ve bize verilen 37.hafta da aldığımız çalışamaz raporu ile birlikte doğum sonrası ssk ya gidecekmişiz. doğum izni bitip iş başı yaptıktan 1 ay sonra ptt'den doğum paramızı alabilecekmişiz. eziyetten başka bişi değil ama hakkımız tabi alacağız
ohhhhh cok sukur gozun aydın canım coook sevındım :119:herkese merhaba,
sagol cıcım41 kere maşallah şevkoya...
seni de tebrik ederim canım iyi dayanmışsın pearmak olayına
canım çok sağol ben de haftaya cuma 37 ye başlıyorum o gün gitcem dr a alcam raporumu..
gözün aydın özgürsün artıkk
Gem iyi haberlerle gelmişsin çok şükür merak ettik vallahi çatıya bende salı günü baktıracağım nasıl birşey göreceğiz artık nst ye girmeyen bir ikimiz varız galiba:86: Büyük bir ihtimal normal doğum olacak seninki hayırlısıyla bizler de yaparız inş. normal normal. Bugüne kadar hiç kimseden duymadım normal yaptığını
Bu arada kızlar Berat kandiliniz mübarek olsun. Hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim hepimize. Dualarda birbirimizi unutmayalım
işkurun sitesinden bakabiliyorsun.
bıldırge kayıt no soruo orası onu bılsem ıste :111:iş arayan girişinden giriyorsun sonra online işlemlerde tazminat ve fonu tıklıyon ordan ikt ile başlayan link var onu tıklıyon ordan ödeme planı sorgulama çıkıyor ordan bakabilirsin hangi ay almışsın kaç ay ne kadar alacaksın hepsi çıkıyor.
Ohh gözün aydın canım
canım çok sağol ben de haftaya cuma 37 ye başlıyorum o gün gitcem dr a alcam raporumu..
gözün aydın özgürsün artıkk
ohhhhh cok sukur gozun aydın canım coook sevındım :119:
hayırlı kandıller sızede
sende eve cıkınca TurkuazM gıbı temızlık delısı olupta bızı korkutma yat dınlen sadeceteşekkür ederim kızlar çok sağ olun
gemm
o kadar zormu bu parmak olayı yaa
gözüm korktu benim
çarşamba da benim muayene günüm