• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

rıca ederım nedemekk ama solıyıım senın ekısınde 26 gununmu ne vardı sımdı 17 oldu :52::52::52:

evet cnm gördüm ama hiç sorun deil,zaten 12 günüm kaldı normaldede temmuz 25 inde son günüm cnm..

hee bu arada az önceki yazını gördüm ve hemen tıkladım prima ilk hediyem kampanyasına,ama kargo ücreti 5 tl yazıyo +bir para ödemicez dimi bu paketi alırken,bide kaç gün içinde gelir acaba bu paket cnm

Eşler ne alemde...

benimki çok panik yaaa... işi gücü kuruttu, arıyor, ne alemdesin, ağrın sızın var mı, yat dinlen, yatakta dikkatli dön, ani hareket yapma, şekere tansiyona dikkat... :29:

zor zoruna doğum psikilojisine sokuyor beni...

:9::9:bizimkide gözümün içine bakıyor
ama annem geldi diye gün içindeki aramaları azaldı.
ah desem nollllduuuuu bakışı atıyor:9::9:

hatta bu sabah sölemesi ayıp wc den cıktım. offff dedim
gözleri pörtledi koştu geldi nolduuuuu dedi
bişi yok yaaa!!! çok sıcak dedim:52:
tetikte canım... napsın:69:

bu arada gecen kontrolde doktora yetişebilrimiyiz diye sorduk!!!
malum ilçe il arabamızla 1 saat

doktorrr ohooooo dedi... suyunda gelse nişanda(pembe renki pıhtı dedi) çok rahat yetişirsiniz dedi.
zaten saatte 1 cm açılma olur... bebek 10 cm de doğar buda 10 saat yapar teleşe gerek yok,dedi

yola cıkınca hastaneyi ararsınız. hastane 24 saat acık ebesi var. gündüz tüm doktorlar burda.
gece acil dokt var. icapcı oluyoruz. biz de burdayız. olmasakta hem icapcıya hem de doktorunuza haber verilir dedi.

bizi biraz rahatlattı yani...

:120::120::120::120::120: dusununce bıle ıcım urperıyor

yogurt yıyım barı

Ama yemen lazım, şevko yeter anneeeee meyve meyve nereye kadar derse...

:9::9:bizimkide gözümün içine bakıyor
ama annem geldi diye gün içindeki aramaları azaldı.
ah desem nollllduuuuu bakışı atıyor:9::9:

hatta bu sabah sölemesi ayıp wc den cıktım. offff dedim
gözleri pörtledi koştu geldi nolduuuuu dedi
bişi yok yaaa!!! çok sıcak dedim:52:
tetikte canım... napsın:69:

bende gece ayyy diyorum kalkarken çok zorlanıyorum, malum bel kütük gibi, ne oldu diye fırlıyor yataktan, alışamadı hala... alışamadan ben bu çocuğu doğurcam:9::9::9:

Son düzenleme:
Valla ben de merak etmeye başladım :26::26:

Face'inde filan bi değişiklik var mı?

Belki annesini gezdiriyolardır...

Keramos doğurdu mu diyoduk ki ceeee :91::91::91:

Canım doktor bana normal doğumu bekleseydik, 4'ün üstünde olacaktı kilosu dedi... yani ben her halukarda sezerciğe mahkummuşum :60:

önemli olan sağlık hayırlısı dices...
ben de çantamı annemle yeniden düzenledim. sezeryan ve normal doğum için... hersey yedekli yedekli...
annem kuzenim doğum yapınca yanındaydı. bana kaşık catal bardak çay kaşığı koydurdu çantama.
bi de süte destek olsun diye havlu koyduk. süt gelsin diye sıcak-ılık- kompres yapmak için...

dogurdun sandım :63:

annemi gezdiremeyis... çok sıcak yanıyo kadın yaaa:37:

bu arada gecen kontrolde doktora yetişebilrimiyiz diye sorduk!!!
malum ilçe il arabamızla 1 saat

doktorrr ohooooo dedi... suyunda gelse nişanda(pembe renki pıhtı dedi) çok rahat yetişirsiniz dedi.
zaten saatte 1 cm açılma olur... bebek 10 cm de doğar buda 10 saat yapar teleşe gerek yok,dedi

yola cıkınca hastaneyi ararsınız. hastane 24 saat acık ebesi var. gündüz tüm doktorlar burda.
gece acil dokt var. icapcı oluyoruz. biz de burdayız. olmasakta hem icapcıya hem de doktorunuza haber verilir dedi.

bizi biraz rahatlattı yani...

Normal doğum yapan tanıdıklarım öğüt veriyor...

Nişan gelse bile doğum hemen başlamıyor, hastaneye erken gidip suni sancı işkencesi çekmeye gerek yok diyorlar...

Ablamı sancı 5 dk'da 1'e düşünce götürdük, hastane 5 dk..

Açılma tam, doğuma alıyoruz dediler... ilk bebeğinde 8 saat suni sancıyı çekti ....

evet cnm gördüm ama hiç sorun deil,zaten 12 günüm kaldı normaldede temmuz 25 inde son günüm cnm..

hee bu arada az önceki yazını gördüm ve hemen tıkladım prima ilk hediyem kampanyasına,ama kargo ücreti 5 tl yazıyo +bir para ödemicez dimi bu paketi alırken,bide kaç gün içinde gelir acaba bu paket cnm
ben ebebekten kendım alıcam dedım kargo ucretı odemedım...ama prımanın sayfasında 15 tl ıstedıler kargo ıcın fılan yazıları okudum bılmıorum tam olarak ..senın dogumdan sonraya gelır bence

önemli olan sağlık hayırlısı dices...
ben de çantamı annemle yeniden düzenledim. sezeryan ve normal doğum için... hersey yedekli yedekli...
annem kuzenim doğum yapınca yanındaydı. bana kaşık catal bardak çay kaşığı koydurdu çantama.
bi de süte destek olsun diye havlu koyduk. süt gelsin diye sıcak-ılık- kompres yapmak için...

annemi gezdiremeyis... çok sıcak yanıyo kadın yaaa:37:

:28::28::28::28::28:

15 tlmi:44: aa ama ben okudum 5 tl yazıyorduuu

eet 5 tl yazıo zaten mıllet onu secmıs sonra kargo gelınce kapıya 15 tl ıstemısler sıkayet edıyorlardı yanı ...ama 5 tl odeyenlerde var
aman sec 5 tl yı 15 tl ısterlerse gerı yollarsın paketı :37:

Totosunu yicem onun:55::54::emir_bebek:

Annesinin kıymetlisi, kaymaklı püskeviti :60:

41 kere maşallah, yerim seni :56:

Eki Görüntüle 223466

Rabbim nazarladan korsusun yakışıklımızı maşallah :nazar:

ayyyy ben sizi kocamannnn öpüyorum gobüscümmmmm ve tatlı meleği..
o kadar güzel bir haber verdiniz ki bana çok mutluyum şuan:66::66::66::66::66::66:
haftaya cuma son benim o zaman ayyy süperrr son 8 günnnn

inanmıyorum yaa benimki sadece 2 kilo aldı
seninki de abartmış valla:60::60::60::60:

bizde seni öpüyoruz teyzesi :54:
çalşımaz raporunu almayı ve bir kopyasını muhasebeye iletmeyi unutma cnm,ben bu cuma alıcam detayları yazarım sana :34:

çalşımaz raporunu almayı ve bir kopyasını muhasebeye iletmeyi unutma cnm,ben bu cuma alıcam detayları yazarım sana :34:

Saol teysesi.... kızını vercen mi oluma :123:

Bentylena ufaklık napıyor :69:

Göğüsde acıma yara filan var mı? lansinoh kullanıyorum inşallah etki eder...:26:

Serkan pur'un kızına talip değilmiydi :44:

kızımın şimdiden talibi çok Serkan'da eklendi. seçim yapmamız zor olacak gibi biraz düşünelim :12::97::1:

Pur'un vermeye pek niyeti yok, iç güveysi alacak o :60::60::60::60::60:

Oğluma torpil geç :76::76::76:

bende kremi aldım da daha sürmeye başlamadım başlasam mı acaba?

bence başla...

Son düzenleme:

valla çok sevinirim canım yabancıyız bu işlerde öğrences artık
bende kremi aldım da daha sürmeye başlamadım başlasam mı acaba?

sür tabiii ben 30 haftadan beri sürüyom nerdeyse

Back