gemcimm çizelge için tşk ederim cnm,bakalım bende yapıştırabilmişmiyim
rıca ederım nedemekk ama solıyıım senın ekısınde 26 gununmu ne vardı sımdı 17 oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gemcimm çizelge için tşk ederim cnm,bakalım bende yapıştırabilmişmiyim
rıca ederım nedemekk ama solıyıım senın ekısınde 26 gununmu ne vardı sımdı 17 oldu
Eşler ne alemde...
benimki çok panik yaaa... işi gücü kuruttu, arıyor, ne alemdesin, ağrın sızın var mı, yat dinlen, yatakta dikkatli dön, ani hareket yapma, şekere tansiyona dikkat...
zor zoruna doğum psikilojisine sokuyor beni...
:120::120::120::120::120: dusununce bıle ıcım urperıyor
yogurt yıyım barı
bizimkide gözümün içine bakıyor
ama annem geldi diye gün içindeki aramaları azaldı.
ah desem nollllduuuuu bakışı atıyor
hatta bu sabah sölemesi ayıp wc den cıktım. offff dedim
gözleri pörtledi koştu geldi nolduuuuu dedi
bişi yok yaaa!!! çok sıcak dedim
tetikte canım... napsın
Valla ben de merak etmeye başladım :26::26:
Face'inde filan bi değişiklik var mı?
Belki annesini gezdiriyolardır...
Keramos doğurdu mu diyoduk ki ceeee
Canım doktor bana normal doğumu bekleseydik, 4'ün üstünde olacaktı kilosu dedi... yani ben her halukarda sezerciğe mahkummuşum
dogurdun sandım
bu arada gecen kontrolde doktora yetişebilrimiyiz diye sorduk!!!
malum ilçe il arabamızla 1 saat
doktorrr ohooooo dedi... suyunda gelse nişanda(pembe renki pıhtı dedi) çok rahat yetişirsiniz dedi.
zaten saatte 1 cm açılma olur... bebek 10 cm de doğar buda 10 saat yapar teleşe gerek yok,dedi
yola cıkınca hastaneyi ararsınız. hastane 24 saat acık ebesi var. gündüz tüm doktorlar burda.
gece acil dokt var. icapcı oluyoruz. biz de burdayız. olmasakta hem icapcıya hem de doktorunuza haber verilir dedi.
bizi biraz rahatlattı yani...
ben ebebekten kendım alıcam dedım kargo ucretı odemedım...ama prımanın sayfasında 15 tl ıstedıler kargo ıcın fılan yazıları okudum bılmıorum tam olarak ..senın dogumdan sonraya gelır benceevet cnm gördüm ama hiç sorun deil,zaten 12 günüm kaldı normaldede temmuz 25 inde son günüm cnm..
hee bu arada az önceki yazını gördüm ve hemen tıkladım prima ilk hediyem kampanyasına,ama kargo ücreti 5 tl yazıyo +bir para ödemicez dimi bu paketi alırken,bide kaç gün içinde gelir acaba bu paket cnm
önemli olan sağlık hayırlısı dices...
ben de çantamı annemle yeniden düzenledim. sezeryan ve normal doğum için... hersey yedekli yedekli...
annem kuzenim doğum yapınca yanındaydı. bana kaşık catal bardak çay kaşığı koydurdu çantama.
bi de süte destek olsun diye havlu koyduk. süt gelsin diye sıcak-ılık- kompres yapmak için...
annemi gezdiremeyis... çok sıcak yanıyo kadın yaaa
ben ebebekten kendım alıcam dedım kargo ucretı odemedım...ama prımanın sayfasında 15 tl ıstedıler kargo ıcın fılan yazıları okudum bılmıorum tam olarak ..senın dogumdan sonraya gelır bence
15 tlmi:44: aa ama ben okudum 5 tl yazıyorduuu
Totosunu yicem onun
Annesinin kıymetlisi, kaymaklı püskeviti
41 kere maşallah, yerim seni
Eki Görüntüle 223466
ayyyy ben sizi kocamannnn öpüyorum gobüscümmmmm ve tatlı meleği..
o kadar güzel bir haber verdiniz ki bana çok mutluyum şuan
haftaya cuma son benim o zaman ayyy süperrr son 8 günnnn
inanmıyorum yaa benimki sadece 2 kilo aldı
seninki de abartmış valla
Rabbim nazarladan korsusun yakışıklımızı maşallah
bizde seni öpüyoruz teyzesi
çalşımaz raporunu almayı ve bir kopyasını muhasebeye iletmeyi unutma cnm,ben bu cuma alıcam detayları yazarım sana
Saol teysesi.... kızını vercen mi oluma :123:
Serkan pur'un kızına talip değilmiydi :44:
kızımın şimdiden talibi çok Serkan'da eklendi. seçim yapmamız zor olacak gibi biraz düşünelim :97:
bende kremi aldım da daha sürmeye başlamadım başlasam mı acaba?
Pur'un vermeye pek niyeti yok, iç güveysi alacak o
Oğluma torpil geç :76::76::76:
bence başla...
valla çok sevinirim canım yabancıyız bu işlerde öğrences artıkRabbim nazarladan korsusun yakışıklımızı maşallah
bizde seni öpüyoruz teyzesi
çalşımaz raporunu almayı ve bir kopyasını muhasebeye iletmeyi unutma cnm,ben bu cuma alıcam detayları yazarım sana
bende kremi aldım da daha sürmeye başlamadım başlasam mı acaba?
olabilir canım ama siz İstanbuldasınız ben kızımı gurbet ellere nasıl göndereyim.