• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

herkese günaydın :3:

iş yerinde bugünü saymazsam son 3 günüm kaldı :10::66:

doğum heyecanı ve kızıma kavuşma anını düşündükçe kalbim daha hızlı çarpıyor sıcakta birleşince gece uykuları haram oldu :53:

günaydın gobüscümmm
çalışamaz raporunu ne zaman alıcan yaa
birileri 37+0 da diyo birileri 38+0 da
kafam karıştı ufff

günaydın gobüscümmm
çalışamaz raporunu ne zaman alıcan yaa
birileri 37+0 da diyo birileri 38+0 da
kafam karıştı ufff

canım 37+0 da alınıyor ama 32. hafta da aldığın çalışır raporunu illa ki 37 ye kadar tamamlayacaksın diye birşey yok. 37 üst limit. çalışabilecek durumda değilsen 32. den sonra istediğin haftada çıkabilirsin. doğum sonrasına aktaracağın izin haftası eksilir o kadar. 37 de çıkarsan doğum sonrasına 5 hafta eklenir. 36 da çıkarsan 4 hafta kala çıktığın için 4 hafta eklenir.

Son düzenleme:
mor güller ve pur bebişlerinizden ve sizlerden iyi haberler aldık ne güzelll:81: sezercikler yavaş yavaş başlıyor desenize:87: hadi hayırlısı bakalım.

mor güller ve pur bebişlerinizden ve sizlerden iyi haberler aldık ne güzelll:81: sezercikler yavaş yavaş başlıyor desenize:87: hadi hayırlısı bakalım.

Evet şekerimmm...

Artık arka arka doğumlar patlayacakkk...:52::52::52:

Benim sezercikte, pur'un değil....

Evet güzel haberlerle geldik, hepimiz hayırlısıyla kavuşalım yavrulamıza :16::16::16:

Evet şekerimmm...

Artık arka arka doğumlar patlayacakkk...:52::52::52:

Benim sezercikte, pur'un değil....

Kızım tam dönsün inş, çatır çatır dooorcam :52::52:

Ayy inş olmam yaa normal doğuma çok adapte durumdayım :86::86:

adapte etmeyin kendinizi anacım, bi adapte ediyosunuz kendinizi, sonra süpriz :27:

gnl84 ne diyor, bu saatten sonra normal yapamam, sezerciğe alıştırdım kendimi :52::52::52:

bende normal doğururmuşum :30:

Eşler ne alemde...

benimki çok panik yaaa... işi gücü kuruttu, arıyor, ne alemdesin, ağrın sızın var mı, yat dinlen, yatakta dikkatli dön, ani hareket yapma, şekere tansiyona dikkat... :29:

zor zoruna doğum psikilojisine sokuyor beni...

Son düzenleme:
adapte etmeyin kendinizi anacım, bi adapte ediyosunuz kendinizi, sonra süpriz :27:

gnl84 ne diyor, bu saatten sonra normal yapamam, sezerciğe alıştırdım kendimi :52::52::52:

bende normal doğururmuşum :30:

Yok yok, belirsizlik daha kötü oluyor onu farkettim..
Normale adapte olalım da, zaten mecburi sezercik olursak da sağlık olsun diyip geçecez :21::21:

Senin normal doğurman iki kere mümkün değil :86::86:
1- Fıtık, 2- Dombili Serkan :27::27:

Eşler ne alemde...

benimki çok panik yaaa... işi gücü kuruttu, arıyor, ne alemdesin, ağrın sızın var mı, yat dinlen, yatakta dikkatli dön, ani hareket yapma, şekere tansiyona dikkat... :29:

zor zoruna doğum psikilojisine sokuyor beni...

Aynı..
Aramaya korkuyorum, telefonu panik halde açıyo :52::52:
Sanki o doğurcak:1:

Yok yok, belirsizlik daha kötü oluyor onu farkettim..
Normale adapte olalım da, zaten mecburi sezercik olursak da sağlık olsun diyip geçecez :21::21:

Senin normal doğurman iki kere mümkün değil :86::86:
1- Fıtık, 2- Dombili Serkan :27::27:

Oğlumla alay etmeyin teyseleri yaaa.... dombili, tosun filan, alınıyor çucukum, ben hissediyorum :55::32:

Anası babası 3 kilo doğmuş, bu çocuk kime çekti bilmem :60:

Aynı..
Aramaya korkuyorum, telefonu panik halde açıyo :52::52:
Sanki o doğurcak:1:

Bana diyor ki beni arama... ben seni ararım, korkuyorum doğum başladı diceksin diye diyor, insan biraz kibar olur...:41:

hem sabahın 9'unda arayıp, ağrın sızın var mı demeye ne gerek var, rüyalarımı bölüyosun :60::60::60:

Alınıp yemeden içmeden mi kesilecek :27::27:

Ne güzel doğduğu gibi ısırmalık olacak :56:

Totosunu yicem onun:55::54::emir_bebek:

Annesinin kıymetlisi, kaymaklı püskeviti :60:

41 kere maşallah, yerim seni :56:

$IMG0147A.jpg

benim oğlan en tombişi galiba 36. haftada 3400 olmuştu 2 haftada 800gr almıştı. Yine 800gr almaz demi artık 2 haftada:53: Bizde de heyecan başladı. Kocam annemleri sürekli arayıp ne zaman geleceksiniz diye soruyor işteyken aklı hep bende kalıyormuş. Ağrın sızın olursa ben gelene kadar napcan diyor ben de sen olmadan doğurmam diyorum:66: kıskanmaya da başladık biz sizde de var mı bilmiyorum yanında konuşunca oğlumla beni daha çok sevecek diyor:69:

Back