• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Hastanedeyim nst icin gelmistim sancimda var :(((
Serum takcaklar bana simdi
Usagim kafasini dayamis seyime koca kafali :)))
Hastanedeki ultrasonda 2872 cikti kilosu
Oyle iste haber verim dedim
Sancim gecmezse dogum haneye gitcem
Sende olmazsin ki pcde ...

pc basında degıldım bunları yazmıs geldıgımde offlıne dı :52::52::52::52:

Amanın :52::52::52::52::52:

Abooooooooooooooooooooooooo:18::18::18::52::52::52:

amaninnnn, Allah'a emanet olsunlar.

İnşallah etki eder yaaaa...bentylena kullandığım halde, acıma oldu yazmıştı ama ...

ben daha başlamadım,bu cuma gelecek krem, geç mi kaldım ben :36:

bu kız bugun dogurcam derse sızın sıralarınız gecmıs bana sıra gelmıs olcak :60::60:

ınsallahhh ..acı olur ıllakı ama yara olmas heralde ınsallah yanı

Anaaaa gemde doğururmuş :18::18::18:

ben iyice panik olurum, doğurmayın ulen, bekleyin zamanınızı.... :52::52::52::52::52:

hafif acı olsun da yara olmasın :76: ahan siparişi de verdim, töbe töbe :37:

oturma odamızın perdesı geldı takıldı umarım koltuklar da oğlumdan once gelır verdıklerı tarıh 1 agustos :37:

bu kız bugun dogurcam derse sızın sıralarınız gecmıs bana sıra gelmıs olcak :60::60:

ınsallahhh ..acı olur ıllakı ama yara olmas heralde ınsallah yanı

Ben 1 ağustosta doormak istiom, o zamana kadar bana sıra gelsede sıramı savıyorum peşinen :9::9::9:

hayırlısı olsun allah yardımcısı olsun en kısa sürede iyi haberlerini alırız inşallah

amaninnnn, Allah'a emanet olsunlar.

ben daha başlamadım,bu cuma gelecek krem, geç mi kaldım ben :36:
ben de daha cuma gün aldım günde 2 defa sürüyorum kaç defa sürmek gerekli ki benim ilk doğumdaa hiç meme ucu yoktu çok sıkıntı çekmiştim şimdi biraz var gibi umarım ilki gibi olmaz gerçi o zaman yara olduktan sonra medela 100 purelan kullanmıştım o da iyi idi ama şimdi lansinoh aldım bu arada kızlar botanik ecza en uygunu eğer internetten sipariş verecekseniz gerçi benim evime çok yakın olunca ben sipariş vermeden gidip ordan aldım da
oturma odamızın perdesı geldı takıldı umarım koltuklar da oğlumdan once gelır verdıklerı tarıh 1 agustos :37:
güle güle kullan dilerim koltuklarda gelir bir an önce

kızlar bişey soracam şimdi benim ptesi olacak ya sezeryan gitmeden lohusa şerbetimi hazırlayıp da mı gitsem acaba yoksa daha sonradan hazırlarlar mı?

kızlar bişey soracam şimdi benim ptesi olacak ya sezeryan gitmeden lohusa şerbetimi hazırlayıp da mı gitsem acaba yoksa daha sonradan hazırlarlar mı?[/QUOTE]

ya ne serbetı bırak yapsınlar aa sen yat paşa paşa hızmet etsınler bı daha yatmay vaktın olıycak bak benım gozlerden uyku akıyorrrrrrr

Gemmm mobilyacı abilere söle, şevkoya oyuncak getirsinler gelirken :60::60::60:
şevkonun moılyasını getırenler oyuncagınıda getırdı bunlardan ben hedıye beklıyorum :23::23:
hayırlısı olsun allah yardımcısı olsun en kısa sürede iyi haberlerini alırız inşallah

ben de daha cuma gün aldım günde 2 defa sürüyorum kaç defa sürmek gerekli ki benim ilk doğumdaa hiç meme ucu yoktu çok sıkıntı çekmiştim şimdi biraz var gibi umarım ilki gibi olmaz gerçi o zaman yara olduktan sonra medela 100 purelan kullanmıştım o da iyi idi ama şimdi lansinoh aldım bu arada kızlar botanik ecza en uygunu eğer internetten sipariş verecekseniz gerçi benim evime çok yakın olunca ben sipariş vermeden gidip ordan aldım da

güle güle kullan dilerim koltuklarda gelir bir an önce

kızlar bişey soracam şimdi benim ptesi olacak ya sezeryan gitmeden lohusa şerbetimi hazırlayıp da mı gitsem acaba yoksa daha sonradan hazırlarlar mı?
tesekkur ederımm canım..dustan sonra bıde yatmadan once suruyorum
serbetı hazırlıcak kımse yokmu?? bence sen bulasma hıc zaten yatıcan hastanede cıktıgında bırılerı yapar elbet

Back