• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Drdan geldik az önce, kızım tam dönmemiş ama dönüş yolundaymış :46::46:
Son anda akrobatik hareketler yapmaz umarım :9::9:
51 cm 2950 gr olmuş, suyu plesentası normal, gayet iyi durumda cimcimem :69::69:

Amaaa içerde sıkılmış küçük hanım sanırım bize dudak büzen komik bir kare verdi :1::1:

Eki Görüntüle 222901

cok seker yerim be onu oy msllh :nazar:

Herkese selamlar :92::92::92:

Doktordan geldikkk, Maşallah Maşallah Maşallah çok datluydu :nazar::nazar::nazar:

Gözleri açıktı :91::91::91:

Doktora aklımdaki tüm soruları sordum....

Sezeryan doğumda rahim tamamen temizleniyor....

İç karın tabiki dikiliyor Morgüllercim ne biçim soru o :9::9::9: (netten okumuştum, her doktor dikmiyormuş filan diye:37:)

Adet sancısı gibi ağrılar olur artık tabi son aydasın, gayet normal...

Süt hemen gelmeyebilir ama mamaya hayır :20: sürekli emzireceksin elbet sütün gelecek Morgüller :17:

22 Temmuz saat 8:30, oğluma kavuşma anım :69::69::69:

Fıtık var, epidural riskli morgüller, onu unut sen:17:

Konuşmaları yaptı doktorum :94:

Bol bol oğlumu izledikkk, doktor ben seni yerimmmm dedi, kıskandım :30::30::30:

Oğlum 3400 gr olmuş, boyumuzu artık ölçemeyiz, sağlıklı sonuç alamayız dedi doktorumuz...

Bizden bu kadarrr :21::21::21:

:nazar:saglikla kucagina al cnm mslh kilosuna:49:

doktorum 18 de geliyo benim kontrol 20 sinde hep bekleriz son güne kadar belki döner demişti bende o yüzden 25.de alır diye düşüniyorum ozamanda 39+4 oluyo bide bebek 1 hafta geriden yani 38+4 de almış gibi olacak bakalım bir gelsin ben gideyim 20 sinde sata göre doğum 27 bide dediğin gibi ne kadar fazla kalırsa kar

20sinde gidince yatışını yapar, 25e kalmaz bence..

Canım benim oğlan yemek yemeyi seviyor :9:

Ama sezeryandan dolayı erken alınacak... 10 günü var oğlumun... yemeye dışarda devam edecek...

valla ilkinde bende aynı şeyi diyordum ama meğer yemeyi seven oğlan değil annesi imiş oğlum 2870 gr doğdu ben 30 kilo almıştım inşallah bol bol sütlerimiz olurda sıkıntı çekmeyiz

valla ilkinde bende aynı şeyi diyordum ama meğer yemeyi seven oğlan değil annesi imiş oğlum 2870 gr doğdu ben 30 kilo almıştım inşallah bol bol sütlerimiz olurda sıkıntı çekmeyiz

Valla inşallah doğduğu zamanda yemesi konusunda sıkıntı çekmem:19:

canım eğer sezeryan olmayacaksa 37+6 dan sonra yani 38 de alıyorsun benim sezeryan olacağı için 32 haftalık rtaporu da iş göremez raporununa ona göre almıştım
31+1 de 32 haftalık 36+1 de iş göremez raporu doğum süreci çünkü 40 hafta bak şimdi böyle yazınca da kafam karıştı benim doğum öncesi 3 hafta oluyo idari işlerden sorumlu kimse yok mu ona sor en iyisini onlar bilir

oğlumdan izim alabilirsem bakayım demiştim ama uydu da çıkmıyomuş kabloluda vardı ama uydu da bulamadım
yapma ya ben tam 32+1 de aldım ilk raporu ve sezaryen olcam eyvahhh boşuna gidecek 1hafta:26:
Drdan geldik az önce, kızım tam dönmemiş ama dönüş yolundaymış :46::46:
Son anda akrobatik hareketler yapmaz umarım :9::9:
51 cm 2950 gr olmuş, suyu plesentası normal, gayet iyi durumda cimcimem :69::69:

Amaaa içerde sıkılmış küçük hanım sanırım bize dudak büzen komik bir kare verdi :1::1:

Eki Görüntüle 222901
ayyy yerim ben seni maşallah maşallah herşey çok iyi sağlıkla kucakla canımmm
Herkese selamlar :92::92::92:

Doktordan geldikkk, Maşallah Maşallah Maşallah çok datluydu :nazar::nazar::nazar:

Gözleri açıktı :91::91::91:

Doktora aklımdaki tüm soruları sordum....

Sezeryan doğumda rahim tamamen temizleniyor....

İç karın tabiki dikiliyor Morgüllercim ne biçim soru o :9::9::9: (netten okumuştum, her doktor dikmiyormuş filan diye:37:)

Adet sancısı gibi ağrılar olur artık tabi son aydasın, gayet normal...

Süt hemen gelmeyebilir ama mamaya hayır :20: sürekli emzireceksin elbet sütün gelecek Morgüller :17:

22 Temmuz saat 8:30, oğluma kavuşma anım :69::69::69:

Fıtık var, epidural riskli morgüller, onu unut sen:17:

Konuşmaları yaptı doktorum :94:

Bol bol oğlumu izledikkk, doktor ben seni yerimmmm dedi, kıskandım :30::30::30:

Oğlum 3400 gr olmuş, boyumuzu artık ölçemeyiz, sağlıklı sonuç alamayız dedi doktorumuz...

Bizden bu kadarrr :21::21::21:

seninkine de maşallah canım tosun gibi doğar bu serkan valla

kızlar nasılsınız ara ara girip bakmaya çalışıyorum ama geçmişleri pek okuyamıyorum benden sonra doğuran varmı acep

bugün kuzumu sağlık ocağına götürdüm topuğundan kan aldılar nasıl ağladı yavrum dayanamadım
birde hastaneden çıkar çıkmaz evde rezene için günde iki kez ama sallama çay olanından değil aktarlarda satılan paketlerden 1 tatlı kaşığı kadar koyun demlenince için acayip süt yapıyo arkadaşlar birde gaz sorunu yaşamıyoruz oğlumla ben emzirirken alttan habirepırtlatıyo yumurcak maşallah :nazar::nazar:
bu arada ben doğumumu 78 kilo ile ve 9 kilo almış ile tamamladım doğumda 4 kilo gitmiş eve geldiğim gün tartılmıştım :66:
bugün tartının üstüne bi çıktım ki ne göreyim 70 e düşmüşüm :53: sevindim tabiki 6 günde 4 kilo ama doğum şişliğidir diye düşünüyorum ödem vs.
hayırlı doğumlar diliyorum herkese iyi geceler:emir_bebek:

kızlar nasılsınız ara ara girip bakmaya çalışıyorum ama geçmişleri pek okuyamıyorum benden sonra doğuran varmı acep

bugün kuzumu sağlık ocağına götürdüm topuğundan kan aldılar nasıl ağladı yavrum dayanamadım
birde hastaneden çıkar çıkmaz evde rezene için günde iki kez ama sallama çay olanından değil aktarlarda satılan paketlerden 1 tatlı kaşığı kadar koyun demlenince için acayip süt yapıyo arkadaşlar birde gaz sorunu yaşamıyoruz oğlumla ben emzirirken alttan habirepırtlatıyo yumurcak maşallah :nazar::nazar:
bu arada ben doğumumu 78 kilo ile ve 9 kilo almış ile tamamladım doğumda 4 kilo gitmiş eve geldiğim gün tartılmıştım :66:
bugün tartının üstüne bi çıktım ki ne göreyim 70 e düşmüşüm :53: sevindim tabiki 6 günde 4 kilo ama doğum şişliğidir diye düşünüyorum ödem vs.
hayırlı doğumlar diliyorum herkese iyi geceler:emir_bebek:
kokla oglunu benım ıcın totosunu op :16::16:
hııııc gazınız olmaz umarım
kılosu ve boyu nasıldı ekleyelım lısteye

morgullermasallah serkanın kılosu cok ıyı olacak dogdugunda da

kokla oglunu benım ıcın totosunu op :16::16:
hııııc gazınız olmaz umarım
kılosu ve boyu nasıldı ekleyelım lısteye

morgullermasallah serkanın kılosu cok ıyı olacak dogdugunda da

Serappppppp uykusuz geceler var mı :23:

Gemmmm saol teysesiiii :54: oğlum seni ve arkadaşını öpüyor :54::54::54:

buaksam 7 gıbı uzandım bıraz basım donuo dıye dk sora deprem oldu kalkamadım yataktan ölece kaldım :50:

Allah korkutmasın yalnızken hele coook kotu oluyor yahu :50:

bılecıkte olmus deprem bu arada

buaksam 7 gıbı uzandım bıraz basım donuo dıye dk sora deprem oldu kalkamadım yataktan ölece kaldım :50:

Allah korkutmasın yalnızken hele coook kotu oluyor yahu :50:

bılecıkte olmus deprem bu arada

Deprem mi :18::18::18::18::18:

Kocen nerde, yalnızken kötü olur tarbi insan :50:

Baskülde 58'i görmüş durumdayım :52::52::52: hayatımda ilk defa :30::30::30:

toplam 7 kilo aldım canım...

10 gün sonra doğum, 1 kilo daha alırım heralde...

slm cnm,maşallah sen çok az kg almışsın ben 20 kg aldım,ama oğlum sanki biraz zayıf geldi bana,2,570 kg dedi dr bugün,25 temmuzada gün verdi doğum için hayırlısı bakalım...

Deprem mi :18::18::18::18::18:

Kocen nerde, yalnızken kötü olur tarbi insan :50:

ben cok dusuk olanlarıda hıssedıyorum sanırıım apt.da kımse hıssetmemıs mesela :44:

afyondan dönuyordu artık gunubırlık yapıo seyehatları..cok yoruluo ama gecelerı yalnız bırakmıo sagolsun sancılar genelde gece tutuyormus dıyo bıde :9:

ben cok dusuk olanlarıda hıssedıyorum sanırıım apt.da kımse hıssetmemıs mesela :44:

afyondan dönuyordu artık gunubırlık yapıo seyehatları..cok yoruluo ama gecelerı yalnız bırakmıo sagolsun sancılar genelde gece tutuyormus dıyo bıde :9:

he iyi bariiii:9::9::9::9::9:

keramos gelmemıs hıc dogurmamıstır dımı :26:

Olabilir mi:26:

Back