• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

selam kislar gecmisi okudum hersey yolunda gozukuyor,yarin annemler turkkiyeden yola cikiyolar 1 kac gune burda olcaklar insallah stresliyim biraz

he iyi bariiii:9::9::9::9::9:
Olabilir mi:26:
bılmemkı dogurcammı ne dıyıpp duruyodu annesıde geldı onun rahatlıgıyla olabıler :44:
selam kislar gecmisi okudum hersey yolunda gozukuyor,yarin annemler turkkiyeden yola cikiyolar 1 kac gune burda olcaklar insallah stresliyim biraz
Alllah kavustursun bakalım kalabalıkmı gelıcekler
öylemi dersin 2 haftada ne kadar daha alabilirki kg,zaten moralimide bozdu dr sanki bacak boyuda kısa gibi geldi bana dedi,inş sorun yoktur yaa

2tane saglıklı cocugun var buda sapasaglım gelıcek annesı :49:
400-500 gr alır rahat

bugece herkes uyudu demekkı :46:

yokkk gemcim ne uykusu..geceleri kabus olmaya başladı..:50: ben şahsen ayaklarımın ağrısına ve kasılmasına uyuyamıyorum..kızımda maşallah bi hareket bi hareket..:nazar: ha bide çarpıntıda başladı..off off uyku falan yalan oldu yani :59::59::59:..

kokla oglunu benım ıcın totosunu op :16::16:
hııııc gazınız olmaz umarım
kılosu ve boyu nasıldı ekleyelım lısteye

morgullermasallah serkanın kılosu cok ıyı olacak dogdugunda da

k,losu 3.500 boyu 51 cm canım ...:nazar:

Drdan geldik az önce, kızım tam dönmemiş ama dönüş yolundaymış :46::46:
Son anda akrobatik hareketler yapmaz umarım :9::9:
51 cm 2950 gr olmuş, suyu plesentası normal, gayet iyi durumda cimcimem :69::69:

Amaaa içerde sıkılmış küçük hanım sanırım bize dudak büzen komik bir kare verdi :1::1:

Eki Görüntüle 222901

:69::69::69::69: maşallah maşallahhh :nazar: her resmi birbirinden çirkin bu prensesin :89:

Drdan geldik az önce, kızım tam dönmemiş ama dönüş yolundaymış :46::46:
Son anda akrobatik hareketler yapmaz umarım :9::9:
51 cm 2950 gr olmuş, suyu plesentası normal, gayet iyi durumda cimcimem :69::69:

Amaaa içerde sıkılmış küçük hanım sanırım bize dudak büzen komik bir kare verdi :1::1:

Eki Görüntüle 222901

Allah nazarlardan korusun canım ,çok güzel 41 kere maşallah :nazar:
kilosu da çok iyi :nazar:

Herkese selamlar :92::92::92:

Doktordan geldikkk, Maşallah Maşallah Maşallah çok datluydu :nazar::nazar::nazar:

Gözleri açıktı :91::91::91:

Doktora aklımdaki tüm soruları sordum....

Sezeryan doğumda rahim tamamen temizleniyor....

İç karın tabiki dikiliyor Morgüllercim ne biçim soru o :9::9::9: (netten okumuştum, her doktor dikmiyormuş filan diye:37:)

Adet sancısı gibi ağrılar olur artık tabi son aydasın, gayet normal...

Süt hemen gelmeyebilir ama mamaya hayır :20: sürekli emzireceksin elbet sütün gelecek Morgüller :17:

22 Temmuz saat 8:30, oğluma kavuşma anım :69::69::69:

Fıtık var, epidural riskli morgüller, onu unut sen:17:

Konuşmaları yaptı doktorum :94:

Bol bol oğlumu izledikkk, doktor ben seni yerimmmm dedi, kıskandım :30::30::30:

Oğlum 3400 gr olmuş, boyumuzu artık ölçemeyiz, sağlıklı sonuç alamayız dedi doktorumuz...

Bizden bu kadarrr :21::21::21:

oyyy kocaman olmuş serkan maşallah :nazar:
tarihinizde hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah. senden 1 hafta sonrada ben varım kısmetse :52:

canım Allah sağlıkla kavuştursun,şimdiden gözün aydın

herkese günaydın :3:

iş yerinde bugünü saymazsam son 3 günüm kaldı :10::66:

doğum heyecanı ve kızıma kavuşma anını düşündükçe kalbim daha hızlı çarpıyor sıcakta birleşince gece uykuları haram oldu :53:

günaydınlarr
serap maşallah senin bebiş de çok güzel gelmiş boyu kilosu gayet iyi bu arada ne güzel bütün kiloları vermişsin darısı başımıza
yaa sanırım herkesde aynı problem ben artık ellerimi bile kullanamıyorum laptap ta yazmak öy7le zor geliyor ki bir an önce doğurayım istiyorum parmaklarım dolma gibi oldu ayaklarımı hiç saymıyorum bu arada

bugece herkes uyudu demekkı :46:

Nerdeeee :37::37:

k,losu 3.500 boyu 51 cm canım ...:nazar:

Maşallah kuzuya :nazar::55:

:69::69::69::69: maşallah maşallahhh :nazar: her resmi birbirinden çirkin bu prensesin :89:

:76::76::76:

Allah nazarlardan korusun canım ,çok güzel 41 kere maşallah :nazar:
kilosu da çok iyi :nazar:

oyyy kocaman olmuş serkan maşallah :nazar:
tarihinizde hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah. senden 1 hafta sonrada ben varım kısmetse :52:

canım Allah sağlıkla kavuştursun,şimdiden gözün aydın

Saol canım :54:

Back