• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

selamlar bugün dr daydık kesin 18 temmuz sabah 8 de olacak sezeryan ameliyathane ayarlandı bakalım son 1 hafta artık tabii erken gelmezse

canım allah dermansız dert vermesin kimseye,eşim iş için 3 günlügüne şehir dışına çıkmıştı ve o seyehatteyken ben hamile oldugumu ögrendim sölemek için gelmesini bekledim ama haala gelmedi:))ve şuan 35 haftalık hamileyim,nese ailem eş dost akraba hiç kimsem yok yaşadıgım şehirde aileme bişey söyleyemedim sölesemde deişen bişey olmucaktı zaten arkadaş çevre dersen nedendir anlamadım arkadaş falan kalmadı çevremde 1 arkadaşım hariç insanın bi ayagı tökezledimi kimse kalmıyomuş maalesf daha neler neler 35 haftamı koca bi evde tek başıma geçirdim aşermelerim hastalanmalarımız dr ziyaretlerimiz vs vs hepsinde yanlızdım dogumumdada yanlız olucam, yinede bunun bi sınav oldugunu daha kötü durumda olanlar vardır diye düşünüp halime şükrediyorum bunlarda geçer elbet sende sıkma canını bebişin olsun kendini ona ada takma kimseyide kafana..
canım yaşadıkların çok zor şeyler allah yardımcın olsun bebek seni darda koymaz inşallah ailenden kimse yok mu doğum zamanında yanına gelecek
gelecekte bugünleri hatırlayıp gülüp geçeceksin inşallah

ayyy kızlar ayakları şişen var mı yaa
3 gündür şişiyo benim

valla benim son 2 haftadır şişme ne kelime davul oldu iyice hele 2 gündür ellerimi kullanamıyorum perişan oldum iyice gece uykuları da gitti şimdi uykum var mesela dün gece nerdeyse bütün gece ayaktaydım

Gulserencim adina cok uzuldum hayirlisi ne diyelim

hadi ama kizlar bebis bekliyoruz gelen yok mu gelince hep birlikte gelcekler sanirim

Gemcim ne bilim kaynatirsam erir yanulur diye dusundum chicconun emzigini aldim

Bugun bebemin bezinide aldim bi kuvet eksigimiz kaldi

Bursa dısındakıler uydudan veya dıgıturkten bursa olay tv ızleme sansınız varsa dogum sonrası surec konusuluyo

selamlar bugün dr daydık kesin 18 temmuz sabah 8 de olacak sezeryan ameliyathane ayarlandı bakalım son 1 hafta artık tabii erken gelmezse

canım yaşadıkların çok zor şeyler allah yardımcın olsun bebek seni darda koymaz inşallah ailenden kimse yok mu doğum zamanında yanına gelecek

valla benim son 2 haftadır şişme ne kelime davul oldu iyice hele 2 gündür ellerimi kullanamıyorum perişan oldum iyice gece uykuları da gitti şimdi uykum var mesela dün gece nerdeyse bütün gece ayaktaydım

haftaya 4. bebemiz geliyor :66: darısı sıradakilare

hadı hayırlısı olsun son 1 hafta cok heyecanlı :52:
ac kılo olmus bebısın
Gulserencim adina cok uzuldum hayirlisi ne diyelim

hadi ama kizlar bebis bekliyoruz gelen yok mu gelince hep birlikte gelcekler sanirim

Gemcim ne bilim kaynatirsam erir yanulur diye dusundum chicconun emzigini aldim

Bugun bebemin bezinide aldim bi kuvet eksigimiz kaldi

vaktı gelen gelecek elbet sabırsızlanma :37:

cok kaynatmadım ben hatta yurtdısından gelenlerde kaynamıs suyu bı bardaga koyup ıcınde bekletın dıodu onları ole yaptımm

çalışan gebeler sorum sizeeee
37+0 damı alıcas raporu
canım eğer sezeryan olmayacaksa 37+6 dan sonra yani 38 de alıyorsun benim sezeryan olacağı için 32 haftalık rtaporu da iş göremez raporununa ona göre almıştım
31+1 de 32 haftalık 36+1 de iş göremez raporu doğum süreci çünkü 40 hafta bak şimdi böyle yazınca da kafam karıştı benim doğum öncesi 3 hafta oluyo idari işlerden sorumlu kimse yok mu ona sor en iyisini onlar bilir
Bursa dısındakıler uydudan veya dıgıturkten bursa olay tv ızleme sansınız varsa dogum sonrası surec konusuluyo
oğlumdan izim alabilirsem bakayım demiştim ama uydu da çıkmıyomuş kabloluda vardı ama uydu da bulamadım
hadı hayırlısı olsun son 1 hafta cok heyecanlı :52:
ac kılo olmus bebısın
canım 3100 gr yaklaşık dedi 3 kg civarında olur dedi dr ultrason aletleri biraz daha yüksek gösterir değerleri dedi bakalım nasıl gelcek bebem
eğer arada erken doğuran olmazsa 4. bebek bizimkisi olacak bakalım heyeceanlandım işin doğrusu dr kesin saati falan verince bakalım allah yardımcımız olsun

vaktı gelen gelecek elbet sabırsızlanma :37:

cok kaynatmadım ben hatta yurtdısından gelenlerde kaynamıs suyu bı bardaga koyup ıcınde bekletın dıodu onları ole yaptımm

Son düzenleme:
face de prıma ılk hedıyem kampanyası baslamıs yıne almayanlar tıklayın buseffer :92:

çalışan gebeler sorum sizeeee
37+0 damı alıcas raporu

bi daha mı rapor alıcaz
ben bilmiyodum
32 den 5 hafta geçtimi gidiyoruz sanıyodum

Bende 32 den sonra bir rapor alınmıyor diye biliyordum. doktorum söyledi. 37 de çalışmaz raporu alınıyormuş.yoksa doğum parası alamazmışız. bu cuma nst için gittiğimde çalışamaz raporu alıcam.muhasebeye bildiricem.

bugun coooooook halsızım ya ck kotu hıssedıyorum basım döndü ilk defa :59:

cnm o halsizlik bende 1 haftadır var. doktorum normal olduğunu söyledi. sıcaklarda çok etkiler dedi. dikkat et canım.

toplight doğum tarihiniz hayırlı uğurlu olsun, 1 hafa kalmış. :52:
Allah sağlıkla kurtarsın.

14.30 da randevum var, kafa görünüyor derse dr kulaklarını çınlatırım :52::52::52:

biraz önce çınladı ama sen sanki geziomuşsun gibime geliyo
:27:

ayyy kızlar ayakları şişen var mı yaa
3 gündür şişiyo benim

bnmde tuzlu yiyince şişiyo bi de ayakta durunca :31:

haftasonu misafirim vardı bugün evi temizledim biraz ama bittim vallahi. Alt tarafı süpür sil yaptım. Toz falan alamadım inş. oda yarına artık:49: sıcaktan uyuyamıyorum ben ağrısından yürüyemiyorum:84: Doğumdan sonra bu sıcak basmalar geçecek mi aceppp:53: Doktora gidecek arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz bizde gün saymaya başladık 19 una 8 gün kaldı:52:

SICAKTAN UYUYAMAYAN ARKADAŞLAR SOĞUK SUYU Bİ KOVANIN LEĞENİN HERNEYSE İÇİNE DOLDURUN AYAKLARINIZI SOKUN 15 DK SORA MÜTHİŞ Bİ UYKUYA DALIŞ OLUYO :86::86::86:

bugun coooooook halsızım ya ck kotu hıssedıyorum basım döndü ilk defa :59:

:59: geçcek az kaldı :77:

Pur nıye gelmedı hala acaba :26:

poposunu ve kızını gezdiriyodur :82:

kızlar;
napıyorsunuz???

annemin getirdiği cicilerin etiketlerini kestim. makineye hooppp!!!
annannemizde oğlumun yorganını yıkadı...

çokkk sıcak pişiyoruz...
oğlum tepmeye devam ediyor...
görenler karnın aşağı inmiş demeye başladı...
her an tetikteyiz bakalım nolcak:)

Ayy çok heyecanlııı :52::52:

heran gelebılır artıııkkk:52::52::52:
senın haftanı gorucekmıyım cok merak edıyorum:52:

Böyle diye diye 36yı gördün :9::9::46::46:

Hadi doğurun artık da sıra bize gelsin :86::86:

Pur nıye gelmedı hala acaba :26:

Bi kaç yere uğrayayım dedim de, yok bundan sonra tövbe :9::9:

biraz önce çınladı ama sen sanki geziomuşsun gibime geliyo
:27:

poposunu ve kızını gezdiriyodur :82:

Doğru tespit :82: Afirin :82:

Drdan geldik az önce, kızım tam dönmemiş ama dönüş yolundaymış :46::46:
Son anda akrobatik hareketler yapmaz umarım :9::9:
51 cm 2950 gr olmuş, suyu plesentası normal, gayet iyi durumda cimcimem :69::69:

Amaaa içerde sıkılmış küçük hanım sanırım bize dudak büzen komik bir kare verdi :1::1:

$IMG_0006.jpg

amin canım inşallh,teyzem var bakalım işten izin alabilirse o gelecek

Drdan geldik az önce, kızım tam dönmemiş ama dönüş yolundaymış :46::46:
Son anda akrobatik hareketler yapmaz umarım :9::9:
51 cm 2950 gr olmuş, suyu plesentası normal, gayet iyi durumda cimcimem :69::69:

Amaaa içerde sıkılmış küçük hanım sanırım bize dudak büzen komik bir kare verdi :1::1:

Eki Görüntüle 222901

ay tıpsııııızzzzzzzzzzz sey :56::56::56:
döner dönerrr ama donsede bu dobılılıer bızı kestırıcek sanırım son dakıkada :37:

toplight hayırlı olsun tarihin belirlenmiş haftaya he vayy ondan 1 hafta sonrada benim ya anladığım kadarıyla ozaman 38+2 de sezeryana alacak ya benim doktorum daha tarih vermedi ama bana 25 temmuza verecek gibi geliyo ozaman da 39+4 günlük oluyoruz biz ya erken gelirse niye bu kadar bekliyo benim doktor bebiş ufak biraz gelişimde 1 hafta geriden ondanmı acaba ay korkuyorum bu kadın tarih verene kadar bu velet gelecek perşembe gitcem kontrole ama kendi doktorum yok yine alamayacağım tarih te bir dahaki haftaya kalacak neyse ozaman da perşembeyi beklemem salı-çarşamba giderim artık.

Back