• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

herşey bi yana insanın böyle zor bi dönemdeyken yanlız olması eşinin ailesinin umursamamsı okadar ağır geliyoki yedi kat eller arayıp destekoluyolardua ediyolar ne eşim ne ailem bu kıza destekolalım moral verelim demiyolar ne acııı....

herşey bi yana insanın böyle zor bi dönemdeyken yanlız olması eşinin ailesinin umursamamsı okadar ağır geliyoki yedi kat eller arayıp destekoluyolardua ediyolar ne eşim ne ailem bu kıza destekolalım moral verelim demiyolar ne acııı....

canını sıkmamaya çalış canım yaa bu dönemde zaten hassas oluyoruz ama eşinde mi destek değil anlayamadım yalnız yoksa sadece eşinin ailesi mi? sen yüce yaradana dua et allah büyük güzelim hamilelerin duaları kabul olur derler bizimde dualarımız seninle inanıyorum hiç bi sorun olmayacak hayırlısı ile gelecek güzel kızımız bugünleri de sınavmış gibi düşün kendini üzme lütfen

kızlar bişey sormak istiyorum dr dogum için agsts ilk haftası diyo şuan bebiş 2350 3 haftada nekadar kilo alabilir acaba???

canım meyve ile çocuk büyüyormuş!!!
yada gerçekten son ayda bebek çok kilo alıyor
ben günde kvaltı ve tek öğün anayemek yedim ama 3-5 defa farklı meyveler yedim
2 haftada 500 gr almış paşam!!!:nazar:

ama kilo önemli değil. sağlıklı olması önemli.
doğum normal olacak gibi ama bebem 4 kg olursa sezeryan isterim herhalde:9:
ben de 2900 doğmuşum... arkadasın bebesi 2400
sağlık olduktan sonra doğan büyüyor

slmlar
maşallah serap bebeğin çok tatlı allah nazardan saklasın
keramos maşallah bebişşin tosun olacak gibi bakalım yarın bizim bebemiz kaç kilo olmuş olacak gecen ptesi 3030 gr idi dr fazla almaz bu saatten sonra dedi merakla bekliyoruz bizde sonucu

sağol canım:69:

kıslar doktora gittik...

3.303 kg olmusuz. sesli okuyun... çok seksi oluyor:9:

nst ye bağlandık. kalp atışları ii. sancı yok.
artık 3-4 günde bir girmelisin dedi

kan ve idrar testi yaptı. no problem!!!

yüzünü tek eliyle kapatıyordu. yarım yarım gösterdi kendini.

tabiyki de annannemis geldi... bisürü ciciler almış gelmiş...:66:

maşallah cnm kocaman olmuş paşan :nazar:
annen içinde gözün aydın

ii akşamlar arkdaşlar. gene bir net buldum girdim. tebrik eden bütün arkadaaşlara teşekkür ediorum.... benim doğum korkum çok sıklaştı. eksiğimiz klmad heşeymiz hazır çk şükr ama gene de böyle hep bir yanım yarım kocam uzakta ya ondan herhalde. doğuma yetişemez endişesi de var. onsuz olsun istemiyoru. oda panik halde inş. denk gelir zamanlama olarak. geçmişi okudum her şey ylunda hep böyle olsun inş. kendinize ii bakın.

Beytlena cok ise yarar bilgiler veriyorsun sagolasin

ruveydanur gecmis olsun canim ins en hafif sekilde atlatir yavrucun dualarimiz seninle

gemcim biran kendi gobusumu gordum masallah bi karnina almis gibisin sevko kocaman olmus kocaman.... Bu arada ben 19 kiloyu devirdim hihihihi.....
son anda atak yaptım kocaman oldum ıste :52:
masallah sana Berkayı merak edıyorum ben yaa kac oldu acaaba
kızlar bişey sormak istiyorum dr dogum için agsts ilk haftası diyo şuan bebiş 2350 3 haftada nekadar kilo alabilir acaba???
gecen kontrolunde nekadardı???
mesela benımkı 15 gunde 400 gr almıs ..bence 3 kıloyu gorursunuz cok rahat ama dert etme zayıf olcak dıye coook buyuk buyuyorlar :49:
benım komsum 38.haftasında 2400 gr dogurdu ve cok cabuk toparladı masallah
hıııc anlaıyorum boylelerını Allah ıslah etsın tez zamanda:88:
Allaha sıgın hersey hallolur yavrucunla sana bol saglık dılıyorum

Bu arada dün doğuma eşimin gelemeyeceğini öğrendim. Kimseyi almıyorlarmış doğumhaneye. Eşim yırttı yani:63: Anlaşmalı doğum fotocuları varmış telini verdiler aramadım henüz ama çok para isteyeceklerinden eminim. Hemşirelerden rica etsek 1 poz çekerler mi diye sordum yok dedi yönetimdeki kadın. Doktorumdan rica edeceğim ben yine de belki çekebilirler. Aslında bebişin kordonunu eşim kessin istiyordum:82:
nasıl hastane yahuuu çeksiler 2-3 poz nolucak ki..
maşallah.. sağlıkla doğsun kocaman olmuş vallahi..
kıslar doktora gittik...

3.303 kg olmusuz. sesli okuyun... çok seksi oluyor:9:

nst ye bağlandık. kalp atışları ii. sancı yok.
artık 3-4 günde bir girmelisin dedi

kan ve idrar testi yaptı. no problem!!!

yüzünü tek eliyle kapatıyordu. yarım yarım gösterdi kendini.

tabiyki de annannemis geldi... bisürü ciciler almış gelmiş...:66:

bence kilolu doğucak maşallah

Hanımlarrr selammmm,

Bir kaç gün tatil kaçamağından sonra, yine evimdeyim....11 gün kaldı :52::52::52:

Geçmişi okudum, herkişler iyi çok şükür...:nazar::nazar::nazar:

Ruveydanur kocan ve ailen Allah'a havale...canını sıkma...Rabbim yardımcın olsun, dermansız dert vermesin, ve bebişin inşallah sapasağlam nur topu gibi doğsun Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bende bel fıtığından dolayı ağrılar arttı... habire idrar :36::36::36:

Tuvaletim gelse, doğuma gidecem sanıyorum, o derece afakanlar, ağrılar basıyor :52::52::52:

Topikimizin bebeklerine :54::54::54: hepsinin totosunun kaba kısmını ısırıyorum :69::69::69:

Oğlumla bir bedende son 11 gün.....:69::69::69:

Geliyorrrr uykusuz gecelerrrrr :30::30::30:

Ben en iyisi rahat rahat yatmanın keyfini çıkartmaya gideyim :9::9::9:

Görüşürüz hanımlarrr :emir_bebek:

Kizlar emzigi nasil dezenfekte ettiniz kaynattiniz mi erimedimi :))))

Sterilizasyon aleti almadan önce kaynatmıştım (ne olur ne olmaz hazır olsun diye) erimedi :9::9:
Ama içme suyu ile kaynatmama rağmen mat mat oldu, sanki böyle kireçler yapışmış gibi :37:
Sonra kaynamış dinlenmiş su ile tekrar kaynattım daha iyi oldu, kısacası onca işleme rağmen bişey olmadı :8::8:

canım allah dermansız dert vermesin kimseye,eşim iş için 3 günlügüne şehir dışına çıkmıştı ve o seyehatteyken ben hamile oldugumu ögrendim sölemek için gelmesini bekledim ama haala gelmedi:))ve şuan 35 haftalık hamileyim,nese ailem eş dost akraba hiç kimsem yok yaşadıgım şehirde aileme bişey söyleyemedim sölesemde deişen bişey olmucaktı zaten arkadaş çevre dersen nedendir anlamadım arkadaş falan kalmadı çevremde 1 arkadaşım hariç insanın bi ayagı tökezledimi kimse kalmıyomuş maalesf daha neler neler 35 haftamı koca bi evde tek başıma geçirdim aşermelerim hastalanmalarımız dr ziyaretlerimiz vs vs hepsinde yanlızdım dogumumdada yanlız olucam, yinede bunun bi sınav oldugunu daha kötü durumda olanlar vardır diye düşünüp halime şükrediyorum bunlarda geçer elbet sende sıkma canını bebişin olsun kendini ona ada takma kimseyide kafana..

canım allah dermansız dert vermesin kimseye,eşim iş için 3 günlügüne şehir dışına çıkmıştı ve o seyehatteyken ben hamile oldugumu ögrendim sölemek için gelmesini bekledim ama haala gelmedi:))ve şuan 35 haftalık hamileyim,nese ailem eş dost akraba hiç kimsem yok yaşadıgım şehirde aileme bişey söyleyemedim sölesemde deişen bişey olmucaktı zaten arkadaş çevre dersen nedendir anlamadım arkadaş falan kalmadı çevremde 1 arkadaşım hariç insanın bi ayagı tökezledimi kimse kalmıyomuş maalesf daha neler neler 35 haftamı koca bi evde tek başıma geçirdim aşermelerim hastalanmalarımız dr ziyaretlerimiz vs vs hepsinde yanlızdım dogumumdada yanlız olucam, yinede bunun bi sınav oldugunu daha kötü durumda olanlar vardır diye düşünüp halime şükrediyorum bunlarda geçer elbet sende sıkma canını bebişin olsun kendini ona ada takma kimseyide kafana..

canim ben simdi anlayamadim esin 3vgunlugune gitti hala gelmedimi

Back