• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Kizlar emzigi nasil dezenfekte ettiniz kaynattiniz mi erimedimi :))))
erırmı kızım hıc :9:
canım allah dermansız dert vermesin kimseye,eşim iş için 3 günlügüne şehir dışına çıkmıştı ve o seyehatteyken ben hamile oldugumu ögrendim sölemek için gelmesini bekledim ama haala gelmedi:))ve şuan 35 haftalık hamileyim,nese ailem eş dost akraba hiç kimsem yok yaşadıgım şehirde aileme bişey söyleyemedim sölesemde deişen bişey olmucaktı zaten arkadaş çevre dersen nedendir anlamadım arkadaş falan kalmadı çevremde 1 arkadaşım hariç insanın bi ayagı tökezledimi kimse kalmıyomuş maalesf daha neler neler 35 haftamı koca bi evde tek başıma geçirdim aşermelerim hastalanmalarımız dr ziyaretlerimiz vs vs hepsinde yanlızdım dogumumdada yanlız olucam, yinede bunun bi sınav oldugunu daha kötü durumda olanlar vardır diye düşünüp halime şükrediyorum bunlarda geçer elbet sende sıkma canını bebişin olsun kendini ona ada takma kimseyide kafana..

:59::59:cok uzuldum senın adına Allah sana sabır ve kuvvet versın canım bebegın butun hayatını guzellestırsın ınsallah

haftasonu misafirim vardı bugün evi temizledim biraz ama bittim vallahi. Alt tarafı süpür sil yaptım. Toz falan alamadım inş. oda yarına artık:49: sıcaktan uyuyamıyorum ben ağrısından yürüyemiyorum:84: Doğumdan sonra bu sıcak basmalar geçecek mi aceppp:53: Doktora gidecek arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz bizde gün saymaya başladık 19 una 8 gün kaldı:52:

kızlar;
napıyorsunuz???

annemin getirdiği cicilerin etiketlerini kestim. makineye hooppp!!!
annannemizde oğlumun yorganını yıkadı...

çokkk sıcak pişiyoruz...
oğlum tepmeye devam ediyor...
görenler karnın aşağı inmiş demeye başladı...
her an tetikteyiz bakalım nolcak:)

kızlar;
napıyorsunuz???

çokkk sıcak pişiyoruz...

oohh miss herşey
az kaldı senin artık
ben hala işteyim
ama çok zor geliyo artık
gece sıcaktan uyuyamıorum
gündüz de iş yerinde uykudan gözümü açamıyorum
zaman çabuk geçsin!!!!

haftasonu misafirim vardı bugün evi temizledim biraz ama bittim vallahi. Alt tarafı süpür sil yaptım. Toz falan alamadım inş. oda yarına artık:49: sıcaktan uyuyamıyorum ben ağrısından yürüyemiyorum:84: Doğumdan sonra bu sıcak basmalar geçecek mi aceppp:53: Doktora gidecek arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz bizde gün saymaya başladık 19 una 8 gün kaldı:52:
ne supurmek ne sılmek valla tamamen saldım ben ..ayaklarım ve kalca kemıklerı cok agrıyo benım :84:
kızlar;
napıyorsunuz???

çokkk sıcak pişiyoruz...
heran gelebılır artıııkkk:52::52::52:
senın haftanı gorucekmıyım cok merak edıyorum:52:

oohh miss herşey
az kaldı senin artık
ben hala işteyim
ama çok zor geliyo artık
gece sıcaktan uyuyamıorum
gündüz de iş yerinde uykudan gözümü açamıyorum
zaman çabuk geçsin!!!!

:53:daha cıkmadınmı ızneeeee ayyyy cok zor yaaa :59:

Bu sıcakta hamiş olupta çalışabilenlere maşallah vallahi:nazar: saçlarımı kestirmek istemiyorum ama dayanamayacağım galiba bu sıcakta saça:4:

herkese merhaba,

Allah'ın izniyle iş yerinde son haftam :64::46:
geceleri sıcaktan uyumak tam bir kabus, izne çıkayımda gündüzleri uyuyayım biraz uyku depolayım bari

cokmu ayakta duruyosun acaba :26:
valla işim gereği ayakta daha çok zaman geçiyo
ayakta olmasam da oturur pozisyonda yine şişiyo
yatınca rahatlıyorum
maşallah..
ben yemek hariç hiçbişey yapamıyorum artık
benim bir aydır şişmekte
ayaklarım iki numara büyüdü
bacaklarım desen davul

ayyy
yok çok şükür o kadar değil..
öğlende izin verdiler geldim ev gibisi yok yaaa

herkese merhaba,

Allah'ın izniyle iş yerinde son haftam :64::46:
geceleri sıcaktan uyumak tam bir kabus, izne çıkayımda gündüzleri uyuyayım biraz uyku depolayım bari

hakkın canım yanı tum calısanların hakkı ..evınıze gecın sureklı uyuyun cooooook ıhtıyacımız olcak

bugun coooooook halsızım ya ck kotu hıssedıyorum basım döndü ilk defa :59:

Back