Hastane çantama koyduklarımın hepsi işe yaradı açıkçası, hastane çıkışı setini olduğu gibi almıştım,battaniyesi falan,havalar sıcak ama bebek ilk anne karnından dışarı çıktığında üşüyecek ayrıca bebeğin sıcaklığının normal olduğuna bakmak için ellerini ve ayaklarını baz almayın, yüzüne ve boynuna bakın..Bebek maması almamıştım o lazım oldu, 2 gecelik almıştım, ikisinide kullandım diğerine kan bulaştı çünkü:44:siz dener misiniz bilmem ama ben denedim bebek sarılık olmasın diye 2 kaşık şekerli su içirdim çok şükür bebek de sarılık yok.Bebek çantasına; Hastane çıkış seti,ağız mendilleri,pamuk,12 tane bebek bezi( 8ini kullandım )pijama altları,bebek havlusu, çorabı,biberon koymuştum mamayı onun içinde yaptım, kaşığımıda koymuştum,yastığı, ana kucağı, terlik, ben hasta bezi almadım hastane kendisi vereceğiz dedikleri için, o da çok lazım çünkü ilk kanama biraz fazla oluyor, sonra azalıyor, yatağın altına sermiştik hemde giyinebilirsiniz dediğinde kendime kullandım,
Kendi çantama ; 2 gecelik, saç tokalarım, roll-onum, tarağım, ıslak mendil, kağıt havlu, pedlerim, çoraplarım, 3-4 tane külot, atlet, göğüs pedi, göğüs kremim, koydum süt gelmedi ama bebek emdikçe ağrıdı,krem sürüp, ped koydukça rahatladı göğsüm.fotoğraf makinesi, telefonum, şarj cihazım, ben göğüs pompası almadım, yada göğüs ucu,çünkü benim göğsümün ucu vardı, pompaya da gerek kalmadı sezeryandan sonra 3 gün içinde süt geliyor..Çantalarım bundan ibaret, birde bayanlar sezeryandan sonra dikişler alınana kadar banyo yapamıyoruz ya siz düzenli olarak göğüslerinizi ılık suyla yıkayın hergün, göğsün yıkanması da sütün gelmesini hızlandırıyor..Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..Aklınıza gelirse sorun ben yazarım...Herkesi bebişimle beraber selamlarrr
agız mendılı hıııııııııc aklıma gelmemıstı
tesekkur ederıs