• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

hihiih inş.

bu arada şu bezden kangurular varya onlar hakkında ne düşünüyosunuz ? :86:

kanguru kesınlıkle yasak dıdı bızı dr ben slıng denen bısı aldım hedıye geldı daha dorusu bıde ergobaby dıe bıse var o olabılır dıdı

ben demıssın bu arada aynı seydenmı bahsedıos acabaaa

kanguru kesınlıkle yasak dıdı bızı dr ben slıng denen bısı aldım hedıye geldı daha dorusu bıde ergobaby dıe bıse var o olabılır dıdı

hangisiymiş seninki link varmı link :33:

gem
benim vücudumda çok fazla ödem varmış
o sebepten doktorum çok dikkat etmek gerekiyo dedi
12 saatte en az 10 hareket dedi
bunun altına düşerse, hemen beni ara dedi

bız dun gece oglumla kınaya gıttık acık havada pufurr pufuur pek ıyıdı yedıgım tekmeler cok mutluyum demekmıydı acaba yoksa kesın su muzıgımı anlayamadı bı turlu :37:
yarın taaam 3 dugun var ve hepsınde gorunmek zorundayız nası olcak bılemıyoum :50:

Müzik sesindendir :1::1:
Şevko bunalıma gircek yarın :9::9:

20. haftamdan beri hiç sevdiğim müzikleri dinleyemiyorum bebişi etkiliyor diye :50::50:
Çok durma sende, görün çık :51:

Erkek bebişlerde sakıncalıymış kanguru :31:

tüm kk anneleriiii herkes akşam bi dvdciye gidip "Başımıza Gelenler " Adlı filmi alıp kocişiyle izlesinnnn çok sefdim bennn :69:

burda dvd ci yok...
cd ci bilem yok...
adını sanını bilmediğim kürt şarkıcıların kürtçe kasetleri var ama:26:

malatya bekle beni... az kaldı 2 ay sonra geliyorum:52:

hihiih inş.
bu arada şu bezden kangurular varya onlar hakkında ne düşünüyosunuz ? :86:

bebeğin omurilik gelişimine zararlı mecbur kalmazsam kullanmam...

bız dun gece oglumla kınaya gıttık acık havada pufurr pufuur pek ıyıdı yedıgım tekmeler cok mutluyum demekmıydı acaba yoksa kesın su muzıgımı anlayamadı bı turlu :37:
yarın taaam 3 dugun var ve hepsınde gorunmek zorundayız nası olcak bılemıyoum :50:

bas seslerden uzak dur
o kadar insana kendini göstertcen madem, ayetel kürsi oku gitmeden gelince de felak nas
bide nazar boncuku tak görünen bi yere:nazar:

hangisiymiş seninki link varmı link :33:
Amazon.com: Eddie Bauer Infant Sling: Baby bu hedıye gelen

Amazon.com: Ergo Baby Carrier Black with Camel Lining: Baby buda kanguru tarzı alcam dersen alabılecegın urun dedı klasıklerden farklı oluo bebegın durusu komsum kullanıo :49:
gem
benim vücudumda çok fazla ödem varmış
o sebepten doktorum çok dikkat etmek gerekiyo dedi
12 saatte en az 10 hareket dedi
bunun altına düşerse, hemen beni ara dedi
hımmm dıyetını yapta kurtul odemden ınsallah
Müzik sesindendir :1::1:
Şevko bunalıma gircek yarın :9::9:

20. haftamdan beri hiç sevdiğim müzikleri dinleyemiyorum bebişi etkiliyor diye :50::50:
Çok durma sende, görün çık :51:
cok duramam zaten 3 mekanda uzak bırbırıne ..tak altını cık tak altını cık..hepsı yemeklı aahah arada bısıler tıkınırım ıste taam oldu bıttı :46:
Erkek bebişlerde sakıncalıymış kanguru :31:
ebet ole dıolar ama bence kız ıcınde sakıncalı
burda dvd ci yok...
cd ci bilem yok...
adını sanını bilmediğim kürt şarkıcıların kürtçe kasetleri var ama:26:

malatya bekle beni... az kaldı 2 ay sonra geliyorum:52:

bebeğin omurilik gelişimine zararlı mecbur kalmazsam kullanmam...

bas seslerden uzak dur
o kadar insana kendini göstertcen madem, ayetel kürsi oku gitmeden gelince de felak nas
bide nazar boncuku tak görünen bi yere:nazar:

hd fılm ızle dıye sıteler var netten oralardan ızle fılmlerı :23::23::23:
okuyorum sekerım merak etme o kadar gozu kaldırmaz bu bunye
nazar boncuklu bıleklık almıs koce cıkarmıorum hıc zaten gercı o da kopa kopa cücük kadar kaldı sıkıyo artık :50:

Amazon.com: Eddie Bauer Infant Sling: Baby bu hedıye gelen

Amazon.com: Ergo Baby Carrier Black with Camel Lining: Baby buda kanguru tarzı alcam dersen alabılecegın urun dedı klasıklerden farklı oluo bebegın durusu komsum kullanıo :49:

hımmm dıyetını yapta kurtul odemden ınsallah

cok duramam zaten 3 mekanda uzak bırbırıne ..tak altını cık tak altını cık..hepsı yemeklı aahah arada bısıler tıkınırım ıste taam oldu bıttı :46:

ebet ole dıolar ama bence kız ıcınde sakıncalı

hd fılm ızle dıye sıteler var netten oralardan ızle fılmlerı :23::23::23:
okuyorum sekerım merak etme o kadar gozu kaldırmaz bu bunye
nazar boncuklu bıleklık almıs koce cıkarmıorum hıc zaten gercı o da kopa kopa cücük kadar kaldı sıkıyo artık :50:

nazar olunca kırılınca koparlarmış derler...
bi daha alsın kolye yada bileklik...

bende bazen boncuk bazen kolye bazen yüzük takıom:9:

kızlar ya kuzenıım soledı de bılgısı olan varmı ..bı ped varmış gelen sıvı akıntımı amnıyotık sıvımı onu gosterıomus dr u bunu soleyen oldumu hıç :44:

su gelince anlaşılıyormuş, böle tuvaletini kaçırır gibi :52::52:

ölee olmayanda varmıs amaaaaa:19:

yavas yavas sızıomus bazen benım bı komsu hıc anlamamıs mesela korktugum basıma gelır benım oyusden korkuyorum ıste :111:

slm kızlar biz geldik doktordan. Bizim velet 3.400 kg olmuş bu saatten sonra gelse de problem olmaz dedi doktor.2 hafta sonraya randevu verdi çatı muayenesi yapacak ve doğum şekline karar vereceğiz. Ben doktora gidince aklıma hiçbirşey gelmiyor sormak için. Eşim sordu bir sürü soru benim yerime de :86:Ağrısı falan olursa napcaz, gece de olsa size ulaşabiliriz di mi, epidurali öneriyor musunuz,bebeğin erken gelme ihtimali var mı vb... birçok soru ben de bakakaldım:53: bu arada tansiyonum yüksek çıktı birkaç gün evde tansiyonunu ölç dedi ve bol su iç dedi doktor. Bebiş biraz iri değil mi ya yoksam bende sezercik mi olacağım. Bu kiloda bebiş nasıl çıkar rabbıımmmm:77:

slm kızlar biz geldik doktordan. Bizim velet 3.400 kg olmuş bu saatten sonra gelse de problem olmaz dedi doktor.2 hafta sonraya randevu verdi çatı muayenesi yapacak ve doğum şekline karar vereceğiz. Ben doktora gidince aklıma hiçbirşey gelmiyor sormak için. Eşim sordu bir sürü soru benim yerime de :86:Ağrısı falan olursa napcaz, gece de olsa size ulaşabiliriz di mi, epidurali öneriyor musunuz,bebeğin erken gelme ihtimali var mı vb... birçok soru ben de bakakaldım:53: bu arada tansiyonum yüksek çıktı birkaç gün evde tansiyonunu ölç dedi ve bol su iç dedi doktor. Bebiş biraz iri değil mi ya yoksam bende sezercik mi olacağım. Bu kiloda bebiş nasıl çıkar rabbıımmmm:77:

Oyy yerim o dombiliyi :nazar::nazar:
Doğum şeklini ben sana söyliim: sezercik :86::86: Normal nasıl doğurcan koccaman olmuş maşallah :52::52:

Turnusol kağıdı ile anlaşılıyormuş amniyotik sıvı mı değil mi..
Gazlı beze sarıp ped gibi kullancaz kağıt renk değiştirirse su geliyor dimekmiş :44::44:

oyyh masallaaah tosun paşa :nazar::nazar:
ıkınızde nası saglıklı olcaksanız ole olsun dogum dusunme onu aama sezeryan olcak sankı :29:
Öle miiii :53::53:

Bende korktum şimdi :18:

yaaaaaaaa ben neler duyuyorumda sora bole korkuyla beklıyorum ıste....:18:
hamılelık sırasında kımseyle gorusemek hıcbısı ogrenmemek lasım aslında :82:

Bu kadar pinpiriklenmeyin...Zaten her hafta artık kontroller..Allah korusun..İçinizi ferah tutun..Face bilgilerini kim
vericek bana..Ya bu arada ishal olan var mı aranızda? Kramplar için magnezyum kullanıyorsaNIZ ,onun yan etkisi diyare :) haberiniz olsun. Ben magnezyumu gün aşırı içmeye başladım o yüzden.

Gem teyzeeee...Huhuuuuuuuu...Ne var ne yok..Bıdılarımız gelsin artııkkkk...Sabırsızlanıyorum :))

Back