Betylena ; tebrik ederim hayırlı olsun bebişin sağlıkla mutlulukla büyüsün işallah
ben de dün doktora gittim ama kafam karıştı cok moralim bozuldu hala kendime gelemedim.bebişimiz 2 kilo civarında boyu 41 cm olmuş sanırım forumdaki en küçük bebek benimkisi nese artık kilosunu sorun etmiyorum ama doktorum hem alttan hemde üstten kontrol etti akciğer gelişmii için yapılan iğnelerden yapmaya başlıycaz dedi.aslında erken dogum riski olanlarda yapılıyormuş öle bi risk mi var dedim hayır ben tüm hastalarıma yaptırıyorum istisnasız, ama sende biraz erken başlıycaz dedi. haftada bir kez 2 doz şeklinde 3 hafta iğne olcaz.ilkini hemen yaptılar zaten orda.gelişimi birazcık geri ama dogum tarihini değiştirmez dedi.benm mide sorunu nedeniyle beslenme sorunum oldugu için birazcık geri kalmış dünya kadar şey ye dedi yediğim herşeyi iki katına cıkartıcam ilaçları da ve 10 gün sonra tekrar gidicem anlamadım neden bu kadar erken tekrar gel dedi.döne döne sordum bişe mi var risk mi gördünüz die yok dio acaba korkmıyım die mi öle dedi?doktoruma güveniyorum ama bide iğneyle ilgili bişeler okudum nette kafam daha da karıştı.habire kendimi telkin ediyorum bu iğneden olan var mı içimizde daha önce hiç okumadım acaba ben mi kaçırdım ya da bilgisi olan?
egecim,endişelenme canım. doktor gerçekten bi risk görse hemen söylerdi.kullanacağın iğneler şifa olsun,yarasın kuzuna.Allah dermansız dert vermesin.
Ayy komşum doğurmuş
Onun tarihi 20 temmuzdu, normal doğum yapmış
Bu aydaki bebelerde hep erkenci :18::18:
acelesi varmış bebişin
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Ayşecim kolay gelsin,yorma sakın kendini