• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

selam arkadaşlar benim ilk doğumum da sezeryan olmuştu hiç doğum sancısı çekmemiştim dr a sordum ptesi gittiğimde nasıl olur doğum sancısı diye bilirsin doğum sancısı gelince demişti belin ya da kasıkların ağrır ama en önemlisi karnın taş gibi sertleşmesi gerekir demişti diğer ağrılar zaten arada bir geleceği için karıştırabilirsin ama karnının taş gibi olduğu zamana dikkat et demişti yarın kısmet olursa son 3 hafta izni alacağım tabii işlerden fırsat bulup dr a gidebilirsem nasıl devlet memuruyum anlamadım??

bu arada göbüş kusura bakma sen yazınca hatırladım hataylı olan başka bir arkadaştı

benim karnım her daim sert yaww
ama ağrım falan olmuyo

amannnn!!! hamileyken kilo almıcazda ne zaman alcas!!!
son günler yiyin yiyin!!! sora veririsss!!! :)

benim kide 37.haftadan sora alıyormuş!!!

yaw!!! bende istiyorum... ama malzeme alacak yer yok burda!!!
eline sağlık çok güzel olmuş!!!

ben okumaya başlayacağım!!!
çünküüüüü; dün arkın bebeki su içerken tıkandı kaldı. kıpkırmızı oldu.
deneyimli anneler bebeki alıp kaşını kaldırdı. sırtına vurdu. bebeği attı tuttu... anca nefes aldı bebek...
korktum yaw!!! bi damla su bi damla süt neler yapıyor bebelere!!!
özellikle ilkyardım konusunda bişiler okumak istiyorum!!!

sor da sonucunu bize de bildir!!!
bende regl olmadan önce ince bi sızı olurdu.bi saate kalmaz regl olurdum. 3 defa öyle oldu. gecen cuma ctesi ve bugun!!!

internetten sipariş et :32: içinde kalmasın :24:

Eki Görüntüle 217376
teyseler görmeyenler için oğlumun bebek hediyesi:52::52:

b,da beenmiştim bida beeniyorum :33:

:nazar::nazar::nazar: maşallahhh

Arkadaşım aradı şimdi ne zamandır çocuk istiyorlardı 4 haftalık hamileymiş:66: çok mutlu oldum darısı isteyen herkesin başına:64:

kızlar zaman azaldıkça benim rüyalarımda doğurma sayımda arttı. Dün gece kaç defa doğurdum sayamadım:60: Öğlen yatayım dedim ama uyuyamadım nasıl olacak doğum,eşim napcak,çok ağrım olcak mı, ağrıya dayanabilir miyim, epidural olsam mı vb. bir çok soru aklıma geldi geldikçe uykum kaçtı:30: Sizler de başladı mı bu haller????

kızlar zaman azaldıkça benim rüyalarımda doğurma sayımda arttı. Dün gece kaç defa doğurdum sayamadım:60: Öğlen yatayım dedim ama uyuyamadım nasıl olacak doğum,eşim napcak,çok ağrım olcak mı, ağrıya dayanabilir miyim, epidural olsam mı vb. bir çok soru aklıma geldi geldikçe uykum kaçtı:30: Sizler de başladı mı bu haller????

yok yaww!!!
şimdilik benim normal gözüküyor. acil durum olursa sezeryan.
ya bağırarak ya kestirerek çıkartcam çocuku!!!
içimde kalcak deil ya!!!
o an gelince her şey olcağına varacak!!!
ben çok dert edip kafaya takmıyorum!!!
o yüzden rüyada görmüyorum

sadece bebemin hareketlerini takip ediyorum...
kendimi dinliyorum...
bi değişiklik var mı die...
çantalar hazır...
tahlil dosyam, şarj aletleri foto mak mp3 player poşeti ve benim çantamıda girişe astım. kojam kapsın arabaya götürsün!!!

Bende 12 ağustosta Türkiye hastanesinde sezeryan'la kızımı kucağıma alacağım inşallah.5 Yaşında bir kızım var şevval bu ikinci kızım olacak daha isim bulamadım...hepimiz birbirimize dua edelim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah. Herseye sağlıklı bebekler diliyorum rabbimden.

Kızlarrr doğum tarihimiz belli oldu doktor 11.07.11 e gün verdi oğlum daha erken gelmezse 11inde gelecek oğlum, yavaş yavaş tırsmaya başladım.İşin tuhaf tarafı bundan önceki doktor 30 Haziran a gün vermişti bu doktorumda normal doğum tarihinden sadece 5 gün önceye gün verdi..Korkular büyüdü, aksilik olmasın, bebek sağlıklı dünyaya gelsin derken telaşım arttı...:53:

benimde doğuma 6 günüm kaldı yaa aslında korkmuyorum ama ne bilim doğumdan sonraki acı geliyo aklıma oğlumda ne yatabildim nede oturabildim öksürük bi taraftan birde ayılırken biraz zor oluyo belkide kişiden kişiye değişiyo dün teyzemin kızı uyutmuşken ayıldığında bağırıyomuş ağrılarından bende o kadar olmamıştı ama sanırım biraz tırstım rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin sezeryanıda zor normali de tek tesellim yavrumu kucağıma aldığımda acılarımı unutmak olucak.

benimde doğuma 6 günüm kaldı yaa aslında korkmuyorum ama ne bilim doğumdan sonraki acı geliyo aklıma oğlumda ne yatabildim nede oturabildim öksürük bi taraftan birde ayılırken biraz zor oluyo belkide kişiden kişiye değişiyo dün teyzemin kızı uyutmuşken ayıldığında bağırıyomuş ağrılarından bende o kadar olmamıştı ama sanırım biraz tırstım rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin sezeryanıda zor normali de tek tesellim yavrumu kucağıma aldığımda acılarımı unutmak olucak.

amiiiiiiiiiiiiiinnn bn acayip tırsıyom ya bazen hiç doğurma kısmı aklma gelmiyo hamilelikk daha zevkli şuanda :60: doğumu atlayıp çocuğumu seveceğim günleri düşünüyorum :60::60: Allah yardım eder inş...

Çok datlu gözüküyorsunuz :nazar::nazar::nazar:

Bu arada halk arasında söylendiği gibi, sivri erkek karnı gibi duruyor göbekin :9::9::9:

sor bakalım..
benimki kramp gibi oluyo.
10 dk. da 3 tane ağrı gelmiyosa sorun yok.
bi de en az 30-45 saniye sürmüyosa doğum sancısı değildir.
benim de zaman zaman acıyo özellikle kuvvetli hareketlerde
zayıfsın ya sen yağ dokun az ondandır.

10 dk 3 tane değil de ne bileyim, 3 gündür bir kez böle sızı gibi adet öncesi ağrıya benziyor...

Doktor bazı hareketlerinde canın acır demişti...

Benim de, yerimden sıçratıyor resmen..
Özellikle sağ yan taraflarımda.. Dışardan net görülüyor uzuvları, yumurta gibi sivrilikler, v gibi bir şekil, çok fena acıtıyor o esnada..

evet ya, karnımın her tarafı değil de mesela, ayaklarını koyduğu yer yumruk gibi dışardan belli oluor, bazen karnım 8'e benziyor :60:

Öyle bi acıtıyo ki hem de....durakalıyorum... :53:

slm kızlar nasılsınız biz bugün kan uyuşmazlığı için gitmiştik fakat kontrole ve nst ye de girdik gitmişken doktorumuz müsaitti emirimin nst ve gelişimi çok güzel 2 haftada 500 gram almış yaklaşık 2700 olmuşuz (bu arada bende 2 haftada 500 gram almışım bebişimin kilosu yani :nazar:) nst iki kere girdim ama ilkinde uyuyormuş doktor beğenmedi sonuçları birdaha girdim neyse 2.iyiydi bu arada emir bey yan gelip yaptıyo kafaı sol tarafımda doktor dedi artık bu haftadan sonra dönme ihtimali çok düşük dedi bu çocuk kestirecek beni galiba neyse hayırlısı haftaya tekrar çağırdı bundan sonra her hafta gidecekmişiz bir sürüde kan tahlili istedi bizden bu kadar sizler nasılsınız.

bu arada rahim içi kramplarım benimde başladı bıçak saplanır gibi bir yandan da oğlumun dönmemesine sevindim doğum sancısını düşünemiyorum kramplar bazen ay diye bağırttırıyo yer mekan dinlemeden.

slm kızlar nasılsınız biz bugün kan uyuşmazlığı için gitmiştik fakat kontrole ve nst ye de girdik gitmişken doktorumuz müsaitti emirimin nst ve gelişimi çok güzel 2 haftada 500 gram almış yaklaşık 2700 olmuşuz (bu arada bende 2 haftada 500 gram almışım bebişimin kilosu yani :nazar:) nst iki kere girdim ama ilkinde uyuyormuş doktor beğenmedi sonuçları birdaha girdim neyse 2.iyiydi bu arada emir bey yan gelip yaptıyo kafaı sol tarafımda doktor dedi artık bu haftadan sonra dönme ihtimali çok düşük dedi bu çocuk kestirecek beni galiba neyse hayırlısı haftaya tekrar çağırdı bundan sonra her hafta gidecekmişiz bir sürüde kan tahlili istedi bizden bu kadar sizler nasılsınız.

Maşallah Emircike :nazar::nazar::65:

Sana sezercik yolları taştan gönülcüm :60::60::60: Benimkide yan yatıyor, beraber kestiririz :21::21:

o zaman girerim haftaya belki bende
ya bi de çatı muayenesi nasıl oluyoki
vajinal olarak mı bakıyo
off ben ondan tırsmaya başladıım
vajınaya ıkı parmak gırıp zafer ısaretı yapıomus cok korkma :37::37:
Eki Görüntüle 217325 Eki Görüntüle 217326 Eki Görüntüle 217325 Eki Görüntüle 217326

huheyytt bebek şekerlerim kendim yaptım 2 günde 80 tane :76::76::76::76:

sepet ve kapı süsünü de yapıyım diyorum :65::65::65::65::65:

bu sepet bnm kına sepeti :61:Eki Görüntüle 217329
efferım kısım cok cıcık olmuslar banada ayır bıtane :46::46:
bu arada benim lilepie yi gördünüz mü bebeğin pozisyonunu:18::18::18:
:52::52::52:
kızlar bebek ve çocuk gelişimi hakkında kitaplar okuyor musunuz? Okuyanların önerebileceği kitaplar nelerdir? :68:
ayse oner,tracy hogg bu ıkı yazarı okuorum usendım kalkamadım kıtap ısımlerını hatırlamıorum bırde hamılelık akademısı(bebegım,hamıleyım),
selam arkadaşlar benim ilk doğumum da sezeryan olmuştu hiç doğum sancısı çekmemiştim dr a sordum ptesi gittiğimde nasıl olur doğum sancısı diye bilirsin doğum sancısı gelince demişti belin ya da kasıkların ağrır ama en önemlisi karnın taş gibi sertleşmesi gerekir demişti diğer ağrılar zaten arada bir geleceği için karıştırabilirsin ama karnının taş gibi olduğu zamana dikkat et demişti yarın kısmet olursa son 3 hafta izni alacağım tabii işlerden fırsat bulup dr a gidebilirsem nasıl devlet memuruyum anlamadım??

bu arada göbüş kusura bakma sen yazınca hatırladım hataylı olan başka bir arkadaştı
benım kanım taş gıbı oluo gun ıcınde 3-4 kez :53:
:nazar:maşallah yavrucuma buyumus...senınkı cok oyuncu hepımız ogrendık zrtık zırt dıye doner bı anda :9::9:
bu arada rahim içi kramplarım benimde başladı bıçak saplanır gibi bir yandan da oğlumun dönmemesine sevindim doğum sancısını düşünemiyorum kramplar bazen ay diye bağırttırıyo yer mekan dinlemeden.

o bıcak banada gırıo bız sızden kucuguz bıde...cmtsı kontrolum var bakalım solıcem hepsını

buarada ölcek gıbıyım ama hersy bıttı sadece duvar stıckerlarımız kaldı ..butun ev temıslendı perdeler yıkandı halılar temızlemeye gıttı ama 22.30 da oturduk ..meraktan gırdım bakıyım dıdım hıc bıyerım tutmuooooo:50:

Maşallah Emircike :nazar::nazar::65:

Sana sezercik yolları taştan gönülcüm :60::60::60: Benimkide yan yatıyor, beraber kestiririz :21::21:
napalım hayırlısı öyle ise öyle olsun korkmuyorum ikisindende ama senin dönme ihtimali var hala doğrusu benimkininde var ama bakalım kısmet
vajınaya ıkı parmak gırıp zafer ısaretı yapıomus cok korkma :37::37:

efferım kısım cok cıcık olmuslar banada ayır bıtane :46::46:

:52::52::52:

ayse oner,tracy hogg bu ıkı yazarı okuorum usendım kalkamadım kıtap ısımlerını hatırlamıorum bırde hamılelık akademısı(bebegım,hamıleyım),

benım kanım taş gıbı oluo gun ıcınde 3-4 kez :53:

:nazar:maşallah yavrucuma buyumus...senınkı cok oyuncu hepımız ogrendık zrtık zırt dıye doner bı anda :9::9:

o bıcak banada gırıo bız sızden kucuguz bıde...cmtsı kontrolum var bakalım solıcem hepsını

doğru söylüyorsun benimki çok kandırıkçı dönebilir oyuncu emir paşa
bu arada ben söyledim doktora bıçak batıyo diye:1: evet biz onlara rahim için kasılma ve kramplar diyoruz(aman hemen tıbbi söyle sanki biz bilmiyoruz) artık olur bu haftalarda dedi

buarada ölcek gıbıyım ama hersy bıttı sadece duvar stıckerlarımız kaldı ..butun ev temıslendı perdeler yıkandı halılar temızlemeye gıttı ama 22.30 da oturduk ..meraktan gırdım bakıyım dıdım hıc bıyerım tutmuooooo:50:

aman kendini fazla yormasaydin..neyse bitmis kurtulmussun temis temis bebisini beklersin..
ya su kasilma olayi bendede var gunde 4 5 kere karnim sertlesiyo aradabirde sanci giriyo son gunlerde bi tuhaf

napalım hayırlısı öyle ise öyle olsun korkmuyorum ikisindende ama senin dönme ihtimali var hala doğrusu benimkininde var ama bakalım kısmet

doğru söylüyorsun benimki çok kandırıkçı dönebilir oyuncu emir paşa
bu arada ben söyledim doktora bıçak batıyo diye:1: evet biz onlara rahim için kasılma ve kramplar diyoruz(aman hemen tıbbi söyle sanki biz bilmiyoruz) artık olur bu haftalarda dedi
aynen ya kocem noluyo dıo saknı seyıme bıcak sokuolar dıyorum cmtsı dr a da bole solıcem bende :9:
bu olay olunca bıde bacaklarımı bı kasıorum korkudan sanırım olece kalıorum bı sure :18:
aman kendini fazla yormasaydin..neyse bitmis kurtulmussun temis temis bebisini beklersin..
ya su kasilma olayi bendede var gunde 4 5 kere karnim sertlesiyo aradabirde sanci giriyo son gunlerde bi tuhaf

ayyy ozencch bıldıgın bır tır kalktı ustumden hıc bısı hazır degıldı ama sımdı hazır :46:

soledıklerının hepsı aynen bende canım

aynen ya kocem noluyo dıo saknı seyıme bıcak sokuolar dıyorum cmtsı dr a da bole solıcem bende :9:
bu olay olunca bıde bacaklarımı bı kasıorum korkudan sanırım olece kalıorum bı sure :18:

ayyy ozencch bıldıgın bır tır kalktı ustumden hıc bısı hazır degıldı ama sımdı hazır :46:

soledıklerının hepsı aynen bende canım

valla oylle yuk kalkkiyo insanin ustunden benimde eltim yapti herseyi ben bitek oglumun utulerini yaptim simdi hersey hazir pasayi bekliyoruz

Back