bu arada benim lilepie yi gördünüz mü bebeğin pozisyonunu:18::18::18:
Aa hakkaten
Az kaldıııı :18::18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada benim lilepie yi gördünüz mü bebeğin pozisyonunu:18::18::18:
bravooo sana daha benim bisikletler bitmedi son 30 tane kaldı
Ayy çok ciciş olmuş
onları yapmak belki daha zordur teşekkürler
saol teysem ya çeşit çeşit yaptım inekli böcekli ayılı
eklemiştim ama senin için bi daha ekliyim canımmmDönüyor annesi ne güzel işte Bizimkisi de döndü teyzesi tekmeleri artık midende hissediyorsun Sende eklesene yaptığın şekerlerin resimlerini. Bende bisikletli bir model beğenmiştim yoksam aynı model mi?:86:
Aa hakkaten
Az kaldıııı :18::18::18:
eklemiştim ama senin için bi daha ekliyim canımmm
yaaa korku basıyo beni bi de arada ağrı oluyo karnım sertleşiyo siz e de oluyo mu??
23 günüm kaldı, korku değilde... hep düşünüyorum nasıl olacak diye?
Doğum öncesi-sonrası...
Benim 3-4 gündür adet olacakmışım gibi bir ağrım var yaaa, Cumartesi sorucam doktora...
Bir de bebeğin bazı hareketlerinde karnım çok acıyor...
eklemiştim ama senin için bi daha ekliyim canımmm
yaaa korku basıyo beni bi de arada ağrı oluyo karnım sertleşiyo siz e de oluyo mu??
Bir de bebeğin bazı hareketlerinde karnım çok acıyor...
Öyle ağrı ya da sertleşme olmuyor :44:
Benim de, yerimden sıçratıyor resmen..
Özellikle sağ yan taraflarımda.. Dışardan net görülüyor uzuvları, yumurta gibi sivrilikler, v gibi bir şekil, çok fena acıtıyor o esnada..
amannnn!!! hamileyken kilo almıcazda ne zaman alcas!!!dr mehmet oz dıdıkı sekerlı meyvelerı(kavun,Karpuz) uzerıne tarcın ekıp yıyın kılo yapmas
benim kide 37.haftadan sora alıyormuş!!!yaw ben daha hiç nstye girmedim
en son 16 haziranda gittim kontrole bi daha 15-20 gün sonra gel herşey yolunda dedi
hafataya gidicem ama hiç nst falan demedi
yaw!!! bende istiyorum... ama malzeme alacak yer yok burda!!!Eki Görüntüle 217325 Eki Görüntüle 217326 Eki Görüntüle 217325 Eki Görüntüle 217326
huheyytt bebek şekerlerim kendim yaptım 2 günde 80 tane :76::76::76::76:
sepet ve kapı süsünü de yapıyım diyorum
bu sepet bnm kına sepeti Eki Görüntüle 217329
ben okumaya başlayacağım!!!kızlar bebek ve çocuk gelişimi hakkında kitaplar okuyor musunuz? Okuyanların önerebileceği kitaplar nelerdir?
23 günüm kaldı, korku değilde... hep düşünüyorum nasıl olacak diye?
Doğum öncesi-sonrası...
Benim 3-4 gündür adet olacakmışım gibi bir ağrım var yaaa, Cumartesi sorucam doktora...
maşallah canım yaa ..
aman da amannn bu ne güzellik..