• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

kızlar bebek ve çocuk gelişimi hakkında kitaplar okuyor musunuz? Okuyanların önerebileceği kitaplar nelerdir? :68:

Dönüyor annesi ne güzel işte:66: Bizimkisi de döndü teyzesi tekmeleri artık midende hissediyorsun:60: Sende eklesene yaptığın şekerlerin resimlerini. Bende bisikletli bir model beğenmiştim yoksam aynı model mi?:86:
eklemiştim ama senin için bi daha ekliyim canımmm
Aa hakkaten :53::53:

Az kaldıııı :18::18::18:

yaaa korku basıyo beni bi de arada ağrı oluyo karnım sertleşiyo siz e de oluyo mu??

yaaa korku basıyo beni bi de arada ağrı oluyo karnım sertleşiyo siz e de oluyo mu??

23 günüm kaldı, korku değilde... hep düşünüyorum nasıl olacak diye?

Doğum öncesi-sonrası...

Benim 3-4 gündür adet olacakmışım gibi bir ağrım var yaaa, Cumartesi sorucam doktora...

Doğum öncesi-sonrası...

Benim 3-4 gündür adet olacakmışım gibi bir ağrım var yaaa, Cumartesi sorucam doktora...

Bir de bebeğin bazı hareketlerinde karnım çok acıyor...

sor bakalım..
benimki kramp gibi oluyo.
10 dk. da 3 tane ağrı gelmiyosa sorun yok.
bi de en az 30-45 saniye sürmüyosa doğum sancısı değildir.
benim de zaman zaman acıyo özellikle kuvvetli hareketlerde
zayıfsın ya sen yağ dokun az ondandır.

Öyle ağrı ya da sertleşme olmuyor :44:

Bir de bebeğin bazı hareketlerinde karnım çok acıyor...

Benim de, yerimden sıçratıyor resmen..
Özellikle sağ yan taraflarımda.. Dışardan net görülüyor uzuvları, yumurta gibi sivrilikler, v gibi bir şekil, çok fena acıtıyor o esnada..

Öyle ağrı ya da sertleşme olmuyor :44:

Benim de, yerimden sıçratıyor resmen..
Özellikle sağ yan taraflarımda.. Dışardan net görülüyor uzuvları, yumurta gibi sivrilikler, v gibi bir şekil, çok fena acıtıyor o esnada..

selam arkadaşlar benim ilk doğumum da sezeryan olmuştu hiç doğum sancısı çekmemiştim dr a sordum ptesi gittiğimde nasıl olur doğum sancısı diye bilirsin doğum sancısı gelince demişti belin ya da kasıkların ağrır ama en önemlisi karnın taş gibi sertleşmesi gerekir demişti diğer ağrılar zaten arada bir geleceği için karıştırabilirsin ama karnının taş gibi olduğu zamana dikkat et demişti yarın kısmet olursa son 3 hafta izni alacağım tabii işlerden fırsat bulup dr a gidebilirsem nasıl devlet memuruyum anlamadım??

bu arada göbüş kusura bakma sen yazınca hatırladım hataylı olan başka bir arkadaştı

dr mehmet oz dıdıkı sekerlı meyvelerı(kavun,Karpuz) uzerıne tarcın ekıp yıyın kılo yapmas :8:
amannnn!!! hamileyken kilo almıcazda ne zaman alcas!!!
son günler yiyin yiyin!!! sora veririsss!!! :)

yaw ben daha hiç nstye girmedim
en son 16 haziranda gittim kontrole bi daha 15-20 gün sonra gel herşey yolunda dedi
hafataya gidicem ama hiç nst falan demedi
benim kide 37.haftadan sora alıyormuş!!!

Eki Görüntüle 217325 Eki Görüntüle 217326 Eki Görüntüle 217325 Eki Görüntüle 217326

huheyytt bebek şekerlerim kendim yaptım 2 günde 80 tane :76::76::76::76:

sepet ve kapı süsünü de yapıyım diyorum :65::65::65::65::65:

bu sepet bnm kına sepeti :61:Eki Görüntüle 217329
yaw!!! bende istiyorum... ama malzeme alacak yer yok burda!!!
eline sağlık çok güzel olmuş!!!

kızlar bebek ve çocuk gelişimi hakkında kitaplar okuyor musunuz? Okuyanların önerebileceği kitaplar nelerdir? :68:
ben okumaya başlayacağım!!!
çünküüüüü; dün arkın bebeki su içerken tıkandı kaldı. kıpkırmızı oldu.
deneyimli anneler bebeki alıp kaşını kaldırdı. sırtına vurdu. bebeği attı tuttu... anca nefes aldı bebek...
korktum yaw!!! bi damla su bi damla süt neler yapıyor bebelere!!!
özellikle ilkyardım konusunda bişiler okumak istiyorum!!!

Doğum öncesi-sonrası...

sor da sonucunu bize de bildir!!!
bende regl olmadan önce ince bi sızı olurdu.bi saate kalmaz regl olurdum. 3 defa öyle oldu. gecen cuma ctesi ve bugun!!!

Son düzenleme:
kıslarrrrr okul bitttiiiiiiii:46:
zaten ctesi de doğum öncesi iznim başlıyordu:9:
şafak:22
bebemi bekliyorum!!!

bende evdeyim artıkım!!!:62:

evde napcam netcem bilmiyorum ama evdeyim!!! yapcak iş az kaldı.
kışlık montlar naftalinlenecek!!!botlar kalkacak!!!
kocamda hsonu beşiki kurar. park beşik 5 dk da kurulur.
ben de bi silerim...

eee hepsi bi günlük iş!!! napcam bakalım evde!!!
net kurdu olurum artık:9:

$Fotoğraf0491.jpg
teyseler görmeyenler için oğlumun bebek hediyesi:52::52:

Back