hehe ben sana msj atıcaktım unuttum kactık bız buraya dıyegünaydın kızlaar yeni topiğiniz ahyırlı olsun walla bnde sizi arayıp duruyom waa
nasılsınız bakalım doğumlar yaklaşıyoooo günler yawaş yawaş belli oluyoo çok heyecanlıı
sağsalim kucaklarınıza alın işlhhh
heee doğumdan snrda ayrı bi topik açıp fotoları bekliyom ona göreeeee:)
heyecanlar korkula hesı bırarada canım ya
walla 15 gunden once vermıolar halıyı.gelıncede hemen yaymıcam halısız ev pek hosuma gıttıo işlerin aynısı beni de bekliyo
izne ayrılmayı bekliyorum ben de
ama halıları haftaya vericem her ihtimale karşı,
erken gelirse oğluş en azından halılar mis olur:))
buarada aklınızda olsun benım 3 tane halım STEP marka..hıc bı yıkamacı almıyor bozuluyormus halılar..halı almayı dusunen varsa STEP almasın
buarada magazayı aradım ozmn dıdım bunları temızletmek sızın boynunuzun borcu ...bı yıkamacı gelıp onları alıcak bozulursada yenılerını ıstıcemı soledım
amın ınsallah saglıcakla kavusalım bebıslerımızee hepımızslm kızlar günaydın
ben zaman zaman gelip sizleri takip ediyorum benim tahmini doğum tarihim 17 ağustos normal doğum istiyorum ama bakalım hayırlısı yeterki kızım sağ salim gelsin, herşeyimiz tamam ama bi ismi eksik
asya, azra, sude, damla ,yağmur isimleri arasında gidip geliyoruz
henüz doğum heyecanı başlamadı ama bazen aklıma geldikçe korkularım oluyor rabbim bir nefeste kurtulmayı nasip eder inşallh
ısımlerın hepsıde cok gusel kucagına aldıgında karar ver bence zorlama kendını :86:
eneee et benı bende dun gordum mınıcıkler 4 tane gogsumun etrafında varrr bole kol altıma yakınBiz geldik doktordan. Hamilelikte küçük et benlerinin çoğalması normal dedi. Doğumdan sonra tekrar gel dedi. Sıcaktan mıdır nedir sürekli kaşınıyorum da onun için merhem verdi gerektiğinde sürersin dedi. Hamile olunca hiç birşey yapamıyorlar yawwww. Kışın boynum tutulmuştu kas gevşetici veremediler, grip olunca çok kötü olmadığım sürece antibiyotik yazmadılar
Sıcak problemi bizde de var. Sürekli cam açık yatıyoruz kocamı hasta bile ettim bu yüzden Şimdi de ben üstüm açık yatıyorum o iyice pikeye sarılıp yatıyor benim yerimi aldı pike Sarılmaya kalkamıyor bana ayyyy çok sıcak ya deyip söylenmeye başlıyorum hemen. İdare edeceğiz artık biraz daha.