• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

amma teknoloji cahili oldum yaaww!!!

ee kendi sayfamdayım da grubu bulamıyorum...
nereye eklediki???

bbuldum canım... sağol...
bebemin maşallahı var kıpır kıpır... oturtmuyor bilg başına...

bi bakkala gidip gelelim biss...
tatlı yapasım var...

dr mehmet oz dıdıkı sekerlı meyvelerı(kavun,Karpuz) uzerıne tarcın ekıp yıyın kılo yapmas :8:

Slm kizlar
bende bugun utu isini bitirdim cok sukur yarin 1.30 da nst ye gircem yine offf yine hastane olayi sikiyo beni

en basta en cok kılo alan sendın hale bak yaaa sımdı zayıf kaldın :37:

sende face yokmu eksıksın orda :44:

:nazar::nazar:ne gusel haberler masallah
pıtırcık buyumus gecen kontrolden bu yana nekadar almıs
face yok canım ama oğlumun adına açacağım ozaman haber veririm burdan size ekleşiriz
ohhhh maşallahhhhhhhh :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

ben toplam 6 kilo aldım, en son geçen hafta tartılmıştım, doktorumun hesabına göre 8 kilo ile doğumu tamamlıyacakmışım...

Geçmiş olsunnnn :94:

6 mı ohh zaten 3 ü bebişti :1: neyse çok iyi durumdasın bende fena sayılmam ama

dr mehmet oz dıdıkı sekerlı meyvelerı(kavun,Karpuz) uzerıne tarcın ekıp yıyın kılo yapmas :8:
böğğğğ tarçınlamı ay ne biçim bişi olur o yaa

bu arada cuma günü kontrolümüz var yarında hastaneye gidip uyuşmazlık testimi yaptırayım cumaya hazır olsun oda

herkes uyuyormu ohh ne güzel bide uyuyamıyorum diye şikayet edersiniz inanmayacağım size :63:

Slm kizlar
bende bugun utu isini bitirdim cok sukur yarin 1.30 da nst ye gircem yine offf yine hastane olayi sikiyo beni

yaw ben daha hiç nstye girmedim
en son 16 haziranda gittim kontrole bi daha 15-20 gün sonra gel herşey yolunda dedi
hafataya gidicem ama hiç nst falan demedi

günaydın anneler benimde yarın doktor randevum var. Bakalım Kaanınımız ne kadar büyümüş;97: Bugün itibariylede kız kardeşim geliyor İstanbuldan.
1 ay bende kalıcak;66: Bu arada Doktorum önceki randevumda NTS den bahsetmişti. Ama nezaman girecem bilmiyorum. Ben epidural normal doğum
istediğim için anestezi uzmanıylada tanışıcan dedi. Ama ne zaman bılmıyorum ya yarın olur yada bi dahaki randevum 20 Temmuzda ozaman olur. Bu
arada geçmişe bi göz atayım neler kaynatmışınız bakalım ;49:

$DSCF8827.jpg $DSCF8828.jpg $DSCF8827.jpg $DSCF8828.jpg

huheyytt bebek şekerlerim kendim yaptım 2 günde 80 tane :76::76::76::76:

sepet ve kapı süsünü de yapıyım diyorum :65::65::65::65::65:

bu sepet bnm kına sepeti :61: $DSCF8829.JPG

Son düzenleme:
yalıs saymadıysam 28 kısıde 5 kızımız var :52::52::52:
evet erkek egemen bir forummmm
ay en iyiniz ben miyim yoksam şuan itibariyle tam 12 kilo almış bulunmaktayım. ama bunu şeker yüzünden yaptığım diyete bağlıyorum yoksa 20 ye dayanmıştım kesin ilk 6 ayda 8 kilo alan biri olarak.
iyisiz -vallla ben de diyet yapmasam 20 falan olurdum
herkese merhaba,

bugün hastanede hemogram için tahlilim ve pıhtılaşma takibi için ultrason takibim vardı. ultrason iyi geçti çok şükür. sonuç kağıdında ağırlığı da yazıyordu.
2.307 gr olmuş maşallah kuzuma :nazar::emir_bebek:

c.tesi doktor kontrolümüz var bakalım 3 günde kaç gr alacak :10:

maşallah canım yaa ..:nazar:

bu arada benim lilepie yi gördünüz mü bebeğin pozisyonunu:18::18::18:

Dönüyor annesi ne güzel işte:66: Bizimkisi de döndü teyzesi tekmeleri artık midende hissediyorsun:60: Sende eklesene yaptığın şekerlerin resimlerini. Bende bisikletli bir model beğenmiştim yoksam aynı model mi?:86:

Back