Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buarada ölcek gıbıyım ama hersy bıttı sadece duvar stıckerlarımız kaldı ..butun ev temıslendı perdeler yıkandı halılar temızlemeye gıttı ama 22.30 da oturduk ..meraktan gırdım bakıyım dıdım hıc bıyerım tutmuooooo
yawww sıcak!!! ben cam açıp uyumak istiyorum kociş üşüyor...
bunca zamana sonra yatak mı ayırcas???
ahhh oğlum şimdiden aramıza girmeye başladın!!!
günaydın kızlaar yeni topiğiniz ahyırlı olsun walla bnde sizi arayıp duruyom waa
nasılsınız bakalım doğumlar yaklaşıyoooo günler yawaş yawaş belli oluyoo çok heyecanlıı
sağsalim kucaklarınıza alın işlhhh
heee doğumdan snrda ayrı bi topik açıp fotoları bekliyom ona göreeeee:)
çok şükür iiyim cnmm napiim deli gibi spor yapyom walla 6 kilo werdim daha da wericemhoşgeldinnn nazz günaydııınnn Alah inşallah sağlıcakla kucağımıza verirse artık resimleri burdan takip etces sen nasılsın napıosun :82:
Midemin gurultusuna uyandım
Hemen bir gece tepsisi
Günaydın kızlar bugün açılışı ben yapıyorum galiba pur'u saymazsak kocişi işe gönderdim ben de cildiye doktoruna gideceğim az sonra. Vücudumda küçük küçük yağ damlacıkları oluşmaya başladı.Nokta şeklinde sanki içinde birşey varmış gibi kabartı şeklindeler. En son doktorumla görüştüğümüzde çok kaşınıyorum demiştim oda karaciğer yağlanıyor hamilelikten ötürü ondan dolayı deyip pomad verdi. Ama ben bir cildiyeye görüneyim istedim. Gelince haber veririm. Hadi kalkın yatma zamanı mı yawwww
buarada ölcek gıbıyım ama hersy bıttı sadece duvar stıckerlarımız kaldı ..butun ev temıslendı perdeler yıkandı halılar temızlemeye gıttı ama 22.30 da oturduk ..meraktan gırdım bakıyım dıdım hıc bıyerım tutmuooooo
bizde de aynı sıkıntı var
ben yanıyorum kocem üşüyor
artık o kendini iyce bi sarıp sarmalıyor
bi de ben üşücem diye tüm gece beni örtmeye çalışıyormuş:))
ama o örtüyo, ben yine açıyomuşum kendimi:)
Oyy oyy maşallah canım, çok güzelsiniz
Bu arada amma yukarda karnın
evettt
benimki hiç bukadar yukarı çıkmadı...
teşekkür ederim cnm
Arkadaşım aradı şimdi ne zamandır çocuk istiyorlardı 4 haftalık hamileymiş çok mutlu oldum darısı isteyen herkesin başına
Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
Kızlarrr doğum tarihimiz belli oldu doktor 11.07.11 e gün verdi oğlum daha erken gelmezse 11inde gelecek oğlum, yavaş yavaş tırsmaya başladım.İşin tuhaf tarafı bundan önceki doktor 30 Haziran a gün vermişti bu doktorumda normal doğum tarihinden sadece 5 gün önceye gün verdi..Korkular büyüdü, aksilik olmasın, bebek sağlıklı dünyaya gelsin derken telaşım arttı...
10 gün kalmış heyecan dorukta,Allah sağlıkla kurtarsın canım
Çok datlu gözüküyorsunuz
Bu arada halk arasında söylendiği gibi, sivri erkek karnı gibi duruyor göbekin
10 dk 3 tane değil de ne bileyim, 3 gündür bir kez böle sızı gibi adet öncesi ağrıya benziyor...
Doktor bazı hareketlerinde canın acır demişti...
evet ya, karnımın her tarafı değil de mesela, ayaklarını koyduğu yer yumruk gibi dışardan belli oluor, bazen karnım 8'e benziyor
Öyle bi acıtıyo ki hem de....durakalıyorum...
sağol canım,tşk ederim. morgüller sende mi erkek diyorsun
çarşamba günü hastane sıra beklerken 2 kadın erkek mi dedi her gören aynı şeyi söylüyor. bu c.tesi doktoruma tekrar sormak şart oldu. bu 6. soruşum olcak
slm kızlar nasılsınız biz bugün kan uyuşmazlığı için gitmiştik fakat kontrole ve nst ye de girdik gitmişken doktorumuz müsaitti emirimin nst ve gelişimi çok güzel 2 haftada 500 gram almış yaklaşık 2700 olmuşuz (bu arada bende 2 haftada 500 gram almışım bebişimin kilosu yani ) nst iki kere girdim ama ilkinde uyuyormuş doktor beğenmedi sonuçları birdaha girdim neyse 2.iyiydi bu arada emir bey yan gelip yaptıyo kafaı sol tarafımda doktor dedi artık bu haftadan sonra dönme ihtimali çok düşük dedi bu çocuk kestirecek beni galiba neyse hayırlısı haftaya tekrar çağırdı bundan sonra her hafta gidecekmişiz bir sürüde kan tahlili istedi bizden bu kadar sizler nasılsınız.
maşallah canım bebişe
biz 10 gündür ayrı yatıyoruz,yastıklardan kocişe yer kalmadı. garibim bana zarar veririm diye rahat yatamıyor,uykusuz kalıyor ayırdık mecburen
günaydınnnn
kociş gripti bi haftadır korudum kendimi ama dün kaptım ağzım burnum akıo :2::2::2::2:
bi bu eksikti buda tmmdır
geçmiş olsun cnm,dikkat et.
nazcım hoşgeldin cnm
gemcim,yorulmuşsun ama bitmiş işler gözün aydın.Allah içinize sindirsin.
15 gün sonra bende de temizlik başlayacak. halılar yıkamaya gidecek vs.
günaydınnnn
kociş gripti bi haftadır korudum kendimi ama dün kaptım ağzım burnum akıo :2::2::2::2:
bi bu eksikti buda tmmdır
Aynı dert bende de var. Benim saçlarım uzun kestireyim diyorum sonra kıyamıyorum vazgeçiyorum sürekli saçlarım ve yüzüm terliyor benimde.
benim saç diplerim terlemiyo da en çok boynum falan terliyoayy!!! hiç sorma benimkide pike ile beni kovalalıyor...
salonda uyusamda yatakta uyusamda üstümü örtmeye çalışıyor.
ben örtü bana değer değmez hayıırrrr diye uyanıyorum
zaten askılı badi ve sort ile yatıyorum
pikeyi sadece yan yatınca bacaklarım birbirine yapışmasın diye araya koyuyorum!!!
bide benim saç diplerim çok terliyor
sizde de var mı???