• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

yawww sıcak!!! ben cam açıp uyumak istiyorum kociş üşüyor...
bunca zamana sonra yatak mı ayırcas???
ahhh oğlum şimdiden aramıza girmeye başladın!!!

buarada ölcek gıbıyım ama hersy bıttı sadece duvar stıckerlarımız kaldı ..butun ev temıslendı perdeler yıkandı halılar temızlemeye gıttı ama 22.30 da oturduk ..meraktan gırdım bakıyım dıdım hıc bıyerım tutmuooooo:50:

Ohh miss güle güle bekle şimdi Şevkoyu :21::21::21:

Kociş battaniye örtcek sen pike :82::82:

Günaydın kızlar bugün açılışı ben yapıyorum galiba pur'u saymazsak:56: kocişi işe gönderdim ben de cildiye doktoruna gideceğim az sonra. Vücudumda küçük küçük yağ damlacıkları oluşmaya başladı.Nokta şeklinde sanki içinde birşey varmış gibi kabartı şeklindeler. En son doktorumla görüştüğümüzde çok kaşınıyorum demiştim oda karaciğer yağlanıyor hamilelikten ötürü ondan dolayı deyip pomad verdi. Ama ben bir cildiyeye görüneyim istedim. Gelince haber veririm. Hadi kalkın yatma zamanı mı yawwww:66:

günaydınnnn :37:

kociş gripti bi haftadır korudum kendimi ama dün kaptım ağzım burnum akıo :2::2::2::2:

bi bu eksikti buda tmmdır :33:

günaydın kızlaar yeni topiğiniz ahyırlı olsun walla bnde sizi arayıp duruyom waa

nasılsınız bakalım doğumlar yaklaşıyoooo günler yawaş yawaş belli oluyoo çok heyecanlıı
sağsalim kucaklarınıza alın işlhhh
heee doğumdan snrda ayrı bi topik açıp fotoları bekliyom ona göreeeee:)

günaydın kızlaar yeni topiğiniz ahyırlı olsun walla bnde sizi arayıp duruyom waa

nasılsınız bakalım doğumlar yaklaşıyoooo günler yawaş yawaş belli oluyoo çok heyecanlıı
sağsalim kucaklarınıza alın işlhhh
heee doğumdan snrda ayrı bi topik açıp fotoları bekliyom ona göreeeee:)

hoşgeldinnn nazz günaydııınnn Alah inşallah sağlıcakla kucağımıza verirse artık resimleri burdan takip etces :69: sen nasılsın napıosun :82:

hoşgeldinnn nazz günaydııınnn Alah inşallah sağlıcakla kucağımıza verirse artık resimleri burdan takip etces :69: sen nasılsın napıosun :82:
çok şükür iiyim cnmm napiim deli gibi spor yapyom walla 6 kilo werdim daha da wericem
eylülde korunmamız bitiyoo allahın izniyle
bakalım hayırlısı artık

bizde de aynı sıkıntı var
ben yanıyorum kocem üşüyor
artık o kendini iyce bi sarıp sarmalıyor
bi de ben üşücem diye tüm gece beni örtmeye çalışıyormuş:))
ama o örtüyo, ben yine açıyomuşum kendimi:)

Midemin gurultusuna uyandım :52::52:
Hemen bir gece tepsisi :56::56:

ayyy!!! öle olunca çok kötü oluyor!!!
vücut alışıp hep gece acıkma alarmı veriyor...
ben geçiştirmeye çalışıyorum süt ile...
yoksa kilolar tavan yapcak

Günaydın kızlar bugün açılışı ben yapıyorum galiba pur'u saymazsak:56: kocişi işe gönderdim ben de cildiye doktoruna gideceğim az sonra. Vücudumda küçük küçük yağ damlacıkları oluşmaya başladı.Nokta şeklinde sanki içinde birşey varmış gibi kabartı şeklindeler. En son doktorumla görüştüğümüzde çok kaşınıyorum demiştim oda karaciğer yağlanıyor hamilelikten ötürü ondan dolayı deyip pomad verdi. Ama ben bir cildiyeye görüneyim istedim. Gelince haber veririm. Hadi kalkın yatma zamanı mı yawwww:66:

günaydın ... geçmiş olsun...
ii haberlerle gel bakalım!!!

msjından sonra kendi vucuduma baktım. sağ kolumda bi kabartı var:53:
ama dünkü kızartmadan yağ sıçramış...:52:

buarada ölcek gıbıyım ama hersy bıttı sadece duvar stıckerlarımız kaldı ..butun ev temıslendı perdeler yıkandı halılar temızlemeye gıttı ama 22.30 da oturduk ..meraktan gırdım bakıyım dıdım hıc bıyerım tutmuooooo:50:

o işlerin aynısı beni de bekliyo
izne ayrılmayı bekliyorum ben de
ama halıları haftaya vericem her ihtimale karşı,
erken gelirse oğluş en azından halılar mis olur:))

bizde de aynı sıkıntı var
ben yanıyorum kocem üşüyor
artık o kendini iyce bi sarıp sarmalıyor
bi de ben üşücem diye tüm gece beni örtmeye çalışıyormuş:))
ama o örtüyo, ben yine açıyomuşum kendimi:)

ayy!!! hiç sorma benimkide pike ile beni kovalalıyor...
salonda uyusamda yatakta uyusamda üstümü örtmeye çalışıyor.
ben örtü bana değer değmez hayıırrrr diye uyanıyorum:9:
zaten askılı badi ve sort ile yatıyorum
pikeyi sadece yan yatınca bacaklarım birbirine yapışmasın diye araya koyuyorum!!!

bide benim saç diplerim çok terliyor
sizde de var mı???

slm kızlar günaydın
ben zaman zaman gelip sizleri takip ediyorum benim tahmini doğum tarihim 17 ağustos normal doğum istiyorum ama bakalım hayırlısı yeterki kızım sağ salim gelsin, herşeyimiz tamam ama bi ismi eksik
asya, azra, sude, damla ,yağmur isimleri arasında gidip geliyoruz
henüz doğum heyecanı başlamadı ama bazen aklıma geldikçe korkularım oluyor rabbim bir nefeste kurtulmayı nasip eder inşallh

Biz geldik doktordan. Hamilelikte küçük et benlerinin çoğalması normal dedi. Doğumdan sonra tekrar gel dedi. Sıcaktan mıdır nedir sürekli kaşınıyorum da onun için merhem verdi gerektiğinde sürersin dedi. Hamile olunca hiç birşey yapamıyorlar yawwww. Kışın boynum tutulmuştu kas gevşetici veremediler, grip olunca çok kötü olmadığım sürece antibiyotik yazmadılar :63:

Sıcak problemi bizde de var. Sürekli cam açık yatıyoruz kocamı hasta bile ettim bu yüzden:59: Şimdi de ben üstüm açık yatıyorum o iyice pikeye sarılıp yatıyor benim yerimi aldı pike:60: Sarılmaya kalkamıyor bana ayyyy çok sıcak ya deyip söylenmeye başlıyorum hemen. İdare edeceğiz artık biraz daha.

sizde de var mı???[/QUOTE]

Aynı dert bende de var. Benim saçlarım uzun kestireyim diyorum sonra kıyamıyorum vazgeçiyorum sürekli saçlarım ve yüzüm terliyor benimde.

Oyy oyy maşallah canım, çok güzelsiniz :nazar::nazar:

Bu arada amma yukarda karnın :53::53:

evettt:nazar:
benimki hiç bukadar yukarı çıkmadı... :9:

teşekkür ederim kızlar daha yukardaydı benim bu ara indi gibi geliyor :49:

teşekkür ederim cnm

Arkadaşım aradı şimdi ne zamandır çocuk istiyorlardı 4 haftalık hamileymiş:66: çok mutlu oldum darısı isteyen herkesin başına:64:

Allah sağlıkla tamamına erdirsin.

Kızlarrr doğum tarihimiz belli oldu doktor 11.07.11 e gün verdi oğlum daha erken gelmezse 11inde gelecek oğlum, yavaş yavaş tırsmaya başladım.İşin tuhaf tarafı bundan önceki doktor 30 Haziran a gün vermişti bu doktorumda normal doğum tarihinden sadece 5 gün önceye gün verdi..Korkular büyüdü, aksilik olmasın, bebek sağlıklı dünyaya gelsin derken telaşım arttı...:53:

10 gün kalmış heyecan dorukta,Allah sağlıkla kurtarsın canım

Çok datlu gözüküyorsunuz :nazar::nazar::nazar:

Bu arada halk arasında söylendiği gibi, sivri erkek karnı gibi duruyor göbekin :9::9::9:

10 dk 3 tane değil de ne bileyim, 3 gündür bir kez böle sızı gibi adet öncesi ağrıya benziyor...

Doktor bazı hareketlerinde canın acır demişti...

evet ya, karnımın her tarafı değil de mesela, ayaklarını koyduğu yer yumruk gibi dışardan belli oluor, bazen karnım 8'e benziyor :60:

Öyle bi acıtıyo ki hem de....durakalıyorum... :53:

sağol canım,tşk ederim. morgüller sende mi erkek diyorsun :14:
çarşamba günü hastane sıra beklerken 2 kadın erkek mi dedi her gören aynı şeyi söylüyor. bu c.tesi doktoruma tekrar sormak şart oldu. bu 6. soruşum olcak :9:

slm kızlar nasılsınız biz bugün kan uyuşmazlığı için gitmiştik fakat kontrole ve nst ye de girdik gitmişken doktorumuz müsaitti emirimin nst ve gelişimi çok güzel 2 haftada 500 gram almış yaklaşık 2700 olmuşuz (bu arada bende 2 haftada 500 gram almışım bebişimin kilosu yani :nazar:) nst iki kere girdim ama ilkinde uyuyormuş doktor beğenmedi sonuçları birdaha girdim neyse 2.iyiydi bu arada emir bey yan gelip yaptıyo kafaı sol tarafımda doktor dedi artık bu haftadan sonra dönme ihtimali çok düşük dedi bu çocuk kestirecek beni galiba neyse hayırlısı haftaya tekrar çağırdı bundan sonra her hafta gidecekmişiz bir sürüde kan tahlili istedi bizden bu kadar sizler nasılsınız.

maşallah canım bebişe :nazar:

biz 10 gündür ayrı yatıyoruz,yastıklardan kocişe yer kalmadı. garibim bana zarar veririm diye rahat yatamıyor,uykusuz kalıyor ayırdık mecburen :5:

kociş gripti bi haftadır korudum kendimi ama dün kaptım ağzım burnum akıo :2::2::2::2:

geçmiş olsun cnm,dikkat et.

nazcım hoşgeldin cnm :3:

gemcim,yorulmuşsun ama bitmiş işler gözün aydın.Allah içinize sindirsin.
15 gün sonra bende de temizlik başlayacak. halılar yıkamaya gidecek vs.

Geçmiş olsun! Bu sıcakta da hiç çekilmez :25:

Aynı dert bende de var. Benim saçlarım uzun kestireyim diyorum sonra kıyamıyorum vazgeçiyorum sürekli saçlarım ve yüzüm terliyor benimde.

Ben kestirdim valla, ohh dünya varmış :21::21:

Nazcım :54::54:

ayy!!! hiç sorma benimkide pike ile beni kovalalıyor...
salonda uyusamda yatakta uyusamda üstümü örtmeye çalışıyor.
ben örtü bana değer değmez hayıırrrr diye uyanıyorum:9:
zaten askılı badi ve sort ile yatıyorum
pikeyi sadece yan yatınca bacaklarım birbirine yapışmasın diye araya koyuyorum!!!

sizde de var mı???
benim saç diplerim terlemiyo da en çok boynum falan terliyo
yalnız artık şunu keşfettim, yalnız uyuduğumda daha rahat uyuyorum
kocamla uyuyunca ınu rhatasız edicem diye tedirgin yatıyorum yatakta 4yastık olunca ona yer kalmıyo pek

offf yawww!!!
bilgisayarda bi problem var

google ısık hızıyla acılıyor ama face kk vb siteler 10 dk da acılıyor!!!
virüs taramasıda yaptım nolcek yaw!!!

tam eve geldim. net kurdu olcam dedim...
başıma gelene bak
formata versem 2 güne gelmes:(

Back