How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

seçkin normal doğum mu olacak? benim ilki de sezeryan olmuştu ameliyathane aile meclisi gibi olmuştu kardeşimin eşi dr o girmişti elimi o tutmuştu epidural sezeryan olmuştum ben de teyzemin kızı da aynı hastanede intern dü o da girmişti hatta bebeği o teslim almıştı dr dan

inşallah normal ıstıyroum ben ama son hafta bellı olacak

akşama kadar yat dinlen cnm bol bol. geçmiş olsun

bebegın butun cıcıklerını yıkamam lasım bugun ..yarın 3kısı olcak benım dısımda evde hepsını onlara utuletmek zorundayım cunkuuu:37:

yunlulerı yıkamıcam kısa dogru hazırlarım dıodumda onlarıda basladım yıkamaya su an 3. posta yıkanıo

herkese merhaba,

bugün hastanede hemogram için tahlilim ve pıhtılaşma takibi için ultrason takibim vardı. ultrason iyi geçti çok şükür. sonuç kağıdında ağırlığı da yazıyordu.
2.307 gr olmuş maşallah kuzuma :nazar::emir_bebek:

c.tesi doktor kontrolümüz var bakalım 3 günde kaç gr alacak :10:

ohhhh maşallahhhhhhhh :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

ay en iyiniz ben miyim yoksam şuan itibariyle tam 12 kilo almış bulunmaktayım. ama bunu şeker yüzünden yaptığım diyete bağlıyorum yoksa 20 ye dayanmıştım kesin ilk 6 ayda 8 kilo alan biri olarak.

ben toplam 6 kilo aldım, en son geçen hafta tartılmıştım, doktorumun hesabına göre 8 kilo ile doğumu tamamlıyacakmışım...

bugun cok kotu hıssetıyorum heryerım agrıyo kadınıda aradım yarın gel dıdım bıde bu aksam sunnet var öööffff:95:

Geçmiş olsunnnn :94:

bebegın butun cıcıklerını yıkamam lasım bugun ..yarın 3kısı olcak benım dısımda evde hepsını onlara utuletmek zorundayım cunkuuu:37:

yunlulerı yıkamıcam kısa dogru hazırlarım dıodumda onlarıda basladım yıkamaya su an 3. posta yıkanıo

Amannn hepsini yıkadım ütüledim bende... yıkanmamış bişey kalsın istemedim...

seni tilki 3 kişi olacakmış, onlara ütületecekmiş... valla kazanlı ütüyle 3 saatte şipşak hepsini bitirdim ben, zaten cuk kadarlar hepsi :37: çoraplarını asamadım bile :52:

ohhhh maşallahhhhhhhh :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

ben toplam 6 kilo aldım, en son geçen hafta tartılmıştım, doktorumun hesabına göre 8 kilo ile doğumu tamamlıyacakmışım...

Geçmiş olsunnnn :94:
sagol canım..ben 1 haftada 4 kılo aldım sen 9 ayda 6 kılo :60::60:
Amannn hepsini yıkadım ütüledim bende... yıkanmamış bişey kalsın istemedim...
seni tilki 3 kişi olacakmış, onlara ütületecekmiş... valla kazanlı ütüyle 3 saatte şipşak hepsini bitirdim ben, zaten cuk kadarlar hepsi :37: çoraplarını asamadım bile :52:
ama bak sımdı yarın evde temızlık var duvarlar perdeler fılan ...bı kısı sadece bebek odasına gırısıcek sılıncek son kez ortulerı geldı serılcek bı yandan utu .bende yerlestırırım ıste :37:
6 kılo almıssın rahatsın yaparsın kendın ben bu koca gobukle cooooook zorlanıorum bıde sanırım grıp olcam :50:

sagol canım..ben 1 haftada 4 kılo aldım sen 9 ayda 6 kılo :60::60:

ama bak sımdı yarın evde temızlık var duvarlar perdeler fılan ...bı kısı sadece bebek odasına gırısıcek sılıncek son kez ortulerı geldı serılcek bı yandan utu .bende yerlestırırım ıste :37:
6 kılo almıssın rahatsın yaparsın kendın ben bu koca gobukle cooooook zorlanıorum bıde sanırım grıp olcam :50:

1 haftada 4 kilo mu, naptın gem sen, ne yedin :56::45:

Neyse yerleştirirsin sende, o fasıl çok güsel zaten :69:

yardım edecek kişileri bulmuşken kaçırma canım :23:

ben polar battaniyler dışında herşeyi yıkadım sende yıkamakla iyi yapmışsın. ohhh oğluşun sağlıklı,güzel günlerde giysin inşallah.

morgüller teşekkür ederim cnm :48:

dün eşimle defactoya falan gittik. Yazlık bir sürü güzeel şey vardı. herkes tatil hazırlığı yapıyordu çok canım sıkıldı yawwww:47: bu sene tatil yok olsa da bu göbekle birşey alamıyorum. Doğumdan sonra da hemen herşeyin içine giremeyeceğiz gene. Moralim bozuk yani:84: Çok fazla giysiye para veren biri değilim normalde bu sene birşey alamıyorum ya herşeyi beğeniyorum. Seneye artıkın :86:

buarada 1 haftada degıl o 1 ay da hahaha yanlıs yazmısım :9::9:

Heh şimdi oldu :9:

ben polar battaniyler dışında herşeyi yıkadım sende yıkamakla iyi yapmışsın. ohhh oğluşun sağlıklı,güzel günlerde giysin inşallah.

Ben bütüünnn battaniyelerini de yıkadım, ütüledim :16:

Çok zevkliydi, yorgunluğu yatağa yatınca anlaşılıyor :27:

dün eşimle defactoya falan gittik. Yazlık bir sürü güzeel şey vardı. herkes tatil hazırlığı yapıyordu çok canım sıkıldı yawwww:47: bu sene tatil yok olsa da bu göbekle birşey alamıyorum. Doğumdan sonra da hemen herşeyin içine giremeyeceğiz gene. Moralim bozuk yani:84: Çok fazla giysiye para veren biri değilim normalde bu sene birşey alamıyorum ya herşeyi beğeniyorum. Seneye artıkın :86:

Boşverrrrr seneye... eşim gidelim gidelim dedi, hayır dedim, seneye oğlumuza kolluk alırız, mini şort alırız, öle gideris, hemen yüzünde bir gülümseme :69:

bizde önümüzdeki senenin hayalini kuruyoruz şimdiden:52: iki kişi giderdik tatile seneye 3 kişi olcaz diyoruz çok güzel oluyor böyle hayaller kurmak bebişler gelince bu kadar hayal kurabilecek miyiz merak ediyorum. Bazen korkuyorum yetişebilecek miyiz herşeye diye? Herkes ne yapacaksanız doğmadan yapsaydınız diyorlar. Moralimi bozuyorlar:63:

bizde önümüzdeki senenin hayalini kuruyoruz şimdiden:52: iki kişi giderdik tatile seneye 3 kişi olcaz diyoruz çok güzel oluyor böyle hayaller kurmak bebişler gelince bu kadar hayal kurabilecek miyiz merak ediyorum. Bazen korkuyorum yetişebilecek miyiz herşeye diye? Herkes ne yapacaksanız doğmadan yapsaydınız diyorlar. Moralimi bozuyorlar:63:

Yok yaaa o söyleyen herkes doğurmadan mı yapmış herşeyi...:36:

İnsanın hevesini kursağına tıkamaya çalışıyorlar.. her sene eşimle giderken, bir gün çocuğumuzla geleceğiz hayalleri kurarak geri döndük... :16:

herkese merhaba,

bugün hastanede hemogram için tahlilim ve pıhtılaşma takibi için ultrason takibim vardı. ultrason iyi geçti çok şükür. sonuç kağıdında ağırlığı da yazıyordu.
2.307 gr olmuş maşallah kuzuma :nazar::emir_bebek:

c.tesi doktor kontrolümüz var bakalım 3 günde kaç gr alacak :10:

Maşallah kuzuya :nazar:

evet canım kacırmamak adına yıkıyorum hepsını zaten :21:

carrefourdakı defactomuuuu bende gırdım gecen gun cantayla terlık aldım cıktım :23::23:

elbısleer var cok gusel alabılırdın onlardan gogus altından bollasıyo ben baska yerden almıstım gorsem defactodakılerden alırdım

seker ve ege sıze arkadaslık yolladım kabul etmenız gerekıyor :49:
YAAAA!!! bende istiyorum face deki gruba katılmak...
gizli olmayan biri bana adresini adını yollasın!!! ben arkadaslık teklif edimm!!!

bugn keramos gelmedı

aysegulcın yok alısvrıstemı acaba

Gülçin alışveriştedir, Keramos da deneyimli annelerden ders alıyordur :27::27:

önce komşuya bebek ziyaretine gittim. ye iç yat sessiz bi kıs...maşallah!!!!
sora;canım dün halılar yıkamadan geldi... evi süpürdüm sildim kojam da halıları serdi...
sora yemek yedim aşağıya indim yürüyüş yaptım eve geldim saat 22:9:
yatak örtülerini değiştirdim meyve yedik uyuduk
yani bukadar:9:

keramos msj kutuna bak hemeennn
2010 kasım hamısleri bebeklerını buyuturken :)

Son düzenleme:
Back