• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Gidip doğuralım orda kalan parayla hasankeyf, nemrut vs. gezisi yaparız :86::86:

:60::60::60:
valla burda göbek büyütüp memlekette doğurmak isteyen arkadaslar hep fiyatlardan yakınıyor...
muayene ücretleri de çok ii burda!!!

:66::66:hem bebıklerde tanısmıs olur... keramosun havuzuna gırerız bebıkler uyurken ooh o sıcaklarda bıde bronzlasırız supper fıkır atmısımda farkında degılım :37::37:

beklerim valla... ev en üst kat. balkon misss... güneşlenip havuz keyfi yapabilirsiniz...
:46::46::46:

can pedmmı neydı mrkası ıyıkı yapmıslar dıyıp duruyo bızımkısıde ben her ıhtımale karsı alırım.benım bıyopsıden sonra bı kanamam olmustu off offf pacalarımdan akmıstı hep korkuyorum o yuzden :18:

ay tesekkur ederız bızı dusunduyseeen :69:
3,5 haftamı :53: daha cook var Allah kuvveet versın ınsallah..masanın altına tabure gıbı bısı koyamıyormusun uzatsan bacaklarını ıyıce artıcak artık cunku :26:

taburem var ama farketmiyo kalp seviyesinin altında kaldığı için yine şişiyo
dikmek lazım canım bacakları
ama olmuyo, artık şu zamnalr bir an önce geçse keşke diyorum hep

ağlarııımm :76::76: nie var bu forum ooohh kurtlrarımı dertlerimi döküyom burda hahahhaha :62::62::62: bnde birazdan ahzırlanıp keramosların oraya gidyom hem onlar acayip tecrübelidir :76::76: günde kaç yüz doğum :86::86:

burda kadınlar da doktorlar kadar tecrübeliiii!!!:27:

bende yattığın yerden ped bağlaması kolay olur die ped aldım. kilodu giymek için eğilmek lazım. yada başkası giydirecek... pedi kendimiz çıkartıp takarıs...

ohhh misss!!! bende tatil istiyorum ama bu sene yattı!!!
babamız hala bir kaçamak yapabilirmiyiz diye düşünüyor ama bi aylık bebekle gidip napcam???
düzeni kurmadan bi daha bozcam... ben denize giremicem babamızda giremesin!!!:33:
bizde diyoruz acaba eylülde bi daha mı gitsek diye ama işte bir aylık bebeyle zor olur diye bu seneki sezonu kapatıyoruz

korkmuştum acaba bişi olurmu diye ama saolsun doktorum da cesaretlendirdi beni
gidip gelmiş oldum

:60::60::60:
valla burda göbek büyütüp memlekette doğurmak isteyen arkadaslar hep fiyatlardan yakınıyor...
muayene ücretleri de çok ii burda!!!

E normal!
Bizim muayene ücretimize orda doğum yapılıyormuş :37:

burda kadınlar da doktorlar kadar tecrübeliiii!!!:27:

:28::28::28:

Umarım dr un erkektir :37: Ordaki kadın drlar tecrübeli anneler olmasın :60::60::60:

E normal!
Bizim muayene ücretimize orda doğum yapılıyormuş :37:

:28::28::28:

Umarım dr un erkektir :37: Ordaki kadın drlar tecrübeli anneler olmasın :60::60::60:

buralılar kadın doktor tercih ediyor... bi kuyruk bi kalabalık!!!
memur kesimi de erkek doktor. benim doktor erkek. ve hastanenin sahibi!!!:52:
eşşeği sağlam kazığa bağladım...
malum doğuda koşullardan hep korkuyoruz!!!
doktorlarda memur kesimi gibi -gelen hemen gitme derdinde-
bi muayene olduğun doktoru gelecek ay bulamayabiliyorsun:37:

magazin programları izleyip iç geçiriyorum
mayo ve bikinilere bakıp ahhh ediyorum
28 yıllık hayatımda ilk defa tatilsiz bir yaz!!!:58:

bende yattığın yerden ped bağlaması kolay olur die ped aldım. kilodu giymek için eğilmek lazım. yada başkası giydirecek... pedi kendimiz çıkartıp takarıs...

ohhh misss!!! bende tatil istiyorum ama bu sene yattı!!!
babamız hala bir kaçamak yapabilirmiyiz diye düşünüyor ama bi aylık bebekle gidip napcam???
düzeni kurmadan bi daha bozcam... ben denize giremicem babamızda giremesin!!!:33:
pedı neye takıcan:44:
Süper fikir tabi :28:

Umarım keramosun havuzu biraz büyükçedir :37:
olmadı tek tek gırerız :37:
beklerim valla... ev en üst kat. balkon misss... güneşlenip havuz keyfi yapabilirsiniz...
:46::46::46:
bız keyf yaparken sen napıcan :86: hepımız bırlıkte yapalım dıye gelces bız :21:
magazin programları izleyip iç geçiriyorum
mayo ve bikinilere bakıp ahhh ediyorum
28 yıllık hayatımda ilk defa tatilsiz bir yaz!!!:58:
al bendende okadar ..benım 30 yıllık hayatımda ama :43:
benıım esımde bu aylarda gunes ve denız gormesse vucudu fısır fısır kabarıo..bı denıze gırsın kalmıo bıseyı ..amaa yoooook dedım bu cocuk ıcın sen ne cefa cektın yok sanada denız bende gıremıyorum sende gırmıceksın okadar :88:

pedı neye takıcan:44:

olmadı tek tek gırerız :37:

bız keyf yaparken sen napıcan :86: hepımız bırlıkte yapalım dıye gelces bız :21:

al bendende okadar ..benım 30 yıllık hayatımda ama :43:
benıım esımde bu aylarda gunes ve denız gormesse vucudu fısır fısır kabarıo..bı denıze gırsın kalmıo bıseyı ..amaa yoooook dedım bu cocuk ıcın sen ne cefa cektın yok sanada denız bende gıremıyorum sende gırmıceksın okadar :88:

5 ltlik bi şişeye deniz suyu doldur adama dökkkkk!!!yatsın balkonda güneşe... kabarmasın!!!
ama deniz bize yoksa onlara da yok!!!

ped derken hasta bezi işte...
arkadasların dediği; bezi bağlarsın geceliği sıvarsın beline... zaten yatağa hasta örtüsü de serili...
üstüne çarşafı örtüp yatarsın dediler...hastane için...
evde de bakalım nolcek????
ama çevremde sezeryan olanların kanaması çok az 2 bez bile bağlamayan var...
normal doğumda kanama daha yoğun oluyormuş... bi paket bez bitiren var...

siz keyif yaparken ben bebemi sevcem...
şafak:25
ama doktor 15 inden sonra gelir-beklemedeyiz dedi

yada balkonda bebemle havuza girerim...:52:

Son düzenleme:
ben pilates yapiimmmm biras...

cuma da yaparım...

salı çars perş yürüyüş!!!

kızlar ben doğum yaptımmmmm:))))))))))
$1170alb78058481.jpg $3196alb17627092[1] - Kopya.jpg $IMG_0091 - Kopya.jpg $n732444920_816400_8347.jpg
şaka şaka birazcık nostalik yapayım dedim bu benim 3 yaşındaki şehzadem bahadır berkayımda abisinemi benziycek çok merak ediyorum.

5 ltlik bi şişeye deniz suyu doldur adama dökkkkk!!!yatsın balkonda güneşe... kabarmasın!!!
ama deniz bize yoksa onlara da yok!!!

ped derken hasta bezi işte...
arkadasların dediği; bezi bağlarsın geceliği sıvarsın beline... zaten yatağa hasta örtüsü de serili...
üstüne çarşafı örtüp yatarsın dediler...hastane için...
evde de bakalım nolcek????
ama çevremde sezeryan olanların kanaması çok az 2 bez bile bağlamayan var...
normal doğumda kanama daha yoğun oluyormuş... bi paket bez bitiren var...

siz keyif yaparken ben bebemi sevcem...
şafak:25
ama doktor 15 inden sonra gelir-beklemedeyiz dedi

yada balkonda bebemle havuza girerim...:52:

bu sabah dıdım yıne tuzlıcam ben senı uzulme dıye :47:

benım evde kullanmaya hasta ortulerım hazır yanı alta serılen ama su bezler konusunda tereddutluyum hala o sıcakta nası olcek :26:

Kızlar buldum yine sizi :)) Benim yarın doktor tarihimizi belirliyor,tahminen 7 Temmuz gibi geliyor oğluşum :) Size tecrübelerimi aktarırım artık..Herkes kendine iyi baksın

slm hanımlar,ne güzel herkezin günü yaklaşıyo artık çok heyecanlanlanıyorum bende,doğumuma 4hafta kaldı hakkımızd hayırlısı inş.

Evet yeşilyurtun dr u..
Normal doğum için gittiğimde nöbetçi dr kimse o yaptırıyormuş doğumu :26:
İsteğe bağlı sezeryan da yapılmıyor, ki zaten herşey normal gidiyorken ben sezeyan taraftarı değilim dedi..

Sen konuşmuş muydun bu konuyu dr unla :44:

ben ne kadar normal istesemde doktorum .sezeryandan yana. konak kadın doğumda olacak. bu c.tesi kontrol var tarihi şimdi netleştirmese de 36. haftadan sonra belirler diye düşünüyorum. sezeryan tarihi kısmetse ağustosun ilk haftası ama kendi doktorum da ağustos başı izne ayrılcak büyük ihtimal giremez doğuma başka doktorlara kaldım. beni doğurtun sonra çıkın dedim ama belli olmaz günler biraz daha geçsin bakalım

ben ne kadar normal istesemde doktorum .sezeryandan yana. konak kadın doğumda olacak. bu c.tesi kontrol var tarihi şimdi netleştirmese de 36. haftadan sonra belirler diye düşünüyorum. sezeryan tarihi kısmetse ağustosun ilk haftası ama kendi doktorum da ağustos başı izne ayrılcak büyük ihtimal giremez doğuma başka doktorlara kaldım. beni doğurtun sonra çıkın dedim ama belli olmaz günler biraz daha geçsin bakalım

"Beni Doğurtunmu" dedin :60::60::60::60::60:

kızlar ben doğum yaptımmmmm:))))))))))
Eki Görüntüle 215758 Eki Görüntüle 215759 Eki Görüntüle 215760 Eki Görüntüle 215761
şaka şaka birazcık nostalik yapayım dedim bu benim 3 yaşındaki şehzadem bahadır berkayımda abisinemi benziycek çok merak ediyorum.

:) bende noluyoooo dedim!!!:53:
maşallah oğluna pek tatluymuş!!!
berkay ında daha tatlu olur inşallah!!!

Kızlar buldum yine sizi :)) Benim yarın doktor tarihimizi belirliyor,tahminen 7 Temmuz gibi geliyor oğluşum :) Size tecrübelerimi aktarırım artık..Herkes kendine iyi baksın

hadi hayırlısı bakalım!!! herkesle beraber bende doğurcam... hastane kapısında bekleyen yakınlar gibi olduk...
sezeryanlılarda normal doğum yapanlarda hemen nete girip haber veremez...
bizde çatlarız meraktan:27:

Back