Gidip doğuralım orda kalan parayla hasankeyf, nemrut vs. gezisi yaparız :86::86:
valla burda göbek büyütüp memlekette doğurmak isteyen arkadaslar hep fiyatlardan yakınıyor...
muayene ücretleri de çok ii burda!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidip doğuralım orda kalan parayla hasankeyf, nemrut vs. gezisi yaparız :86::86:
hem bebıklerde tanısmıs olur... keramosun havuzuna gırerız bebıkler uyurken ooh o sıcaklarda bıde bronzlasırız supper fıkır atmısımda farkında degılım
can pedmmı neydı mrkası ıyıkı yapmıslar dıyıp duruyo bızımkısıde ben her ıhtımale karsı alırım.benım bıyopsıden sonra bı kanamam olmustu off offf pacalarımdan akmıstı hep korkuyorum o yuzden :18:
ay tesekkur ederız bızı dusunduyseeen
3,5 haftamı daha cook var Allah kuvveet versın ınsallah..masanın altına tabure gıbı bısı koyamıyormusun uzatsan bacaklarını ıyıce artıcak artık cunku :26:
ağlarııımm :76::76: nie var bu forum ooohh kurtlrarımı dertlerimi döküyom burda hahahhaha bnde birazdan ahzırlanıp keramosların oraya gidyom hem onlar acayip tecrübelidir :76::76: günde kaç yüz doğum :86::86:
bizde diyoruz acaba eylülde bi daha mı gitsek diye ama işte bir aylık bebeyle zor olur diye bu seneki sezonu kapatıyoruzbende yattığın yerden ped bağlaması kolay olur die ped aldım. kilodu giymek için eğilmek lazım. yada başkası giydirecek... pedi kendimiz çıkartıp takarıs...
ohhh misss!!! bende tatil istiyorum ama bu sene yattı!!!
babamız hala bir kaçamak yapabilirmiyiz diye düşünüyor ama bi aylık bebekle gidip napcam???
düzeni kurmadan bi daha bozcam... ben denize giremicem babamızda giremesin!!!
valla burda göbek büyütüp memlekette doğurmak isteyen arkadaslar hep fiyatlardan yakınıyor...
muayene ücretleri de çok ii burda!!!
burda kadınlar da doktorlar kadar tecrübeliiii!!!
E normal!
Bizim muayene ücretimize orda doğum yapılıyormuş
Umarım dr un erkektir Ordaki kadın drlar tecrübeli anneler olmasın
pedı neye takıcan:44:bende yattığın yerden ped bağlaması kolay olur die ped aldım. kilodu giymek için eğilmek lazım. yada başkası giydirecek... pedi kendimiz çıkartıp takarıs...
ohhh misss!!! bende tatil istiyorum ama bu sene yattı!!!
babamız hala bir kaçamak yapabilirmiyiz diye düşünüyor ama bi aylık bebekle gidip napcam???
düzeni kurmadan bi daha bozcam... ben denize giremicem babamızda giremesin!!!
olmadı tek tek gırerızSüper fikir tabi
Umarım keramosun havuzu biraz büyükçedir
bız keyf yaparken sen napıcan :86: hepımız bırlıkte yapalım dıye gelces bızbeklerim valla... ev en üst kat. balkon misss... güneşlenip havuz keyfi yapabilirsiniz...
al bendende okadar ..benım 30 yıllık hayatımda amamagazin programları izleyip iç geçiriyorum
mayo ve bikinilere bakıp ahhh ediyorum
28 yıllık hayatımda ilk defa tatilsiz bir yaz!!!
pedı neye takıcan:44:
olmadı tek tek gırerız
bız keyf yaparken sen napıcan :86: hepımız bırlıkte yapalım dıye gelces bız
al bendende okadar ..benım 30 yıllık hayatımda ama
benıım esımde bu aylarda gunes ve denız gormesse vucudu fısır fısır kabarıo..bı denıze gırsın kalmıo bıseyı ..amaa yoooook dedım bu cocuk ıcın sen ne cefa cektın yok sanada denız bende gıremıyorum sende gırmıceksın okadar :88:
5 ltlik bi şişeye deniz suyu doldur adama dökkkkk!!!yatsın balkonda güneşe... kabarmasın!!!
ama deniz bize yoksa onlara da yok!!!
ped derken hasta bezi işte...
arkadasların dediği; bezi bağlarsın geceliği sıvarsın beline... zaten yatağa hasta örtüsü de serili...
üstüne çarşafı örtüp yatarsın dediler...hastane için...
evde de bakalım nolcek????
ama çevremde sezeryan olanların kanaması çok az 2 bez bile bağlamayan var...
normal doğumda kanama daha yoğun oluyormuş... bi paket bez bitiren var...
siz keyif yaparken ben bebemi sevcem...
şafak:25
ama doktor 15 inden sonra gelir-beklemedeyiz dedi
yada balkonda bebemle havuza girerim...
kızlar ben doğum yaptımmmmm:))))))))))
Eki Görüntüle 215758 Eki Görüntüle 215759 Eki Görüntüle 215760 Eki Görüntüle 215761
şaka şaka birazcık nostalik yapayım dedim bu benim 3 yaşındaki şehzadem bahadır berkayımda abisinemi benziycek çok merak ediyorum.
Evet yeşilyurtun dr u..
Normal doğum için gittiğimde nöbetçi dr kimse o yaptırıyormuş doğumu :26:
İsteğe bağlı sezeryan da yapılmıyor, ki zaten herşey normal gidiyorken ben sezeyan taraftarı değilim dedi..
Sen konuşmuş muydun bu konuyu dr unla :44:
ben ne kadar normal istesemde doktorum .sezeryandan yana. konak kadın doğumda olacak. bu c.tesi kontrol var tarihi şimdi netleştirmese de 36. haftadan sonra belirler diye düşünüyorum. sezeryan tarihi kısmetse ağustosun ilk haftası ama kendi doktorum da ağustos başı izne ayrılcak büyük ihtimal giremez doğuma başka doktorlara kaldım. beni doğurtun sonra çıkın dedim ama belli olmaz günler biraz daha geçsin bakalım
kızlar ben doğum yaptımmmmm:))))))))))
Eki Görüntüle 215758 Eki Görüntüle 215759 Eki Görüntüle 215760 Eki Görüntüle 215761
şaka şaka birazcık nostalik yapayım dedim bu benim 3 yaşındaki şehzadem bahadır berkayımda abisinemi benziycek çok merak ediyorum.
Kızlar buldum yine sizi :)) Benim yarın doktor tarihimizi belirliyor,tahminen 7 Temmuz gibi geliyor oğluşum :) Size tecrübelerimi aktarırım artık..Herkes kendine iyi baksın