hadi kızlar biz atta gidiyoruz görüşürüz.
Hadi iyi gesmeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi kızlar biz atta gidiyoruz görüşürüz.
çooooooooook kullanışlı iyi ve güzel günlerde kullansın inşallahhhh :86:
doguda kaynar denen bısı yapılıyormus bı yerde okumustum o yusden lohusa serbetını bılmıolar e-bebeke satılıyor olmadı ole alırsınlohusa şerbeti için şeker aradım dün... d.bakır ve batman merkezde bi kaç dükkana girdim
o ne dediler???
biz hiç duymadık dediler!!!
ahhhh!!!
bazı ark.lar emzirme döneminde daha da kilo aldı... doğumdan sonra süt olsun diye herbişiyi hapur hupur yememek lazım.
ama genelde hepsinin şişleri normale döndü...
sütyeni bende 5.ayda almıştım çüçük gelioooo
benim arklarda hareketli bebik sağlıklı olur.enerjisini boşaltmak için kıprar.
doğunca tersi olur diyorlar...
bakalım kim haklı çıkacak!!!:26:
kızlar cuma günü bim e çocuk havuzu gelmişti aldım. malum burası denize uzak. deniz eşy.satılmıyor.
peki neden aldım???
eltimin bebesini içine oturtup oyuncakları da içine döküyorduk evde sabit yerde oynuyordu. park beşik misali
bi de ek besine geçince eline mamalarını verip havuzun içinde oturtuyorduk...
döktüğü yer belli temizlemesi kolay oluyordu.
bu arada eşimin tarafı hiç emeklemediği için bence bizim bebekte emeklemicek 11-12.aya kadar havuzda otursun...
:26::26:abooo orda pahalıymıs ozaman ..bura bee modelı 1350 tl pusetı olmadancanim burda bugaboolar 2 set olarak 1500franktan basliyo yani 3000tl civari turkiyede nasil teklileride 900fr 1800tl
ben uyanıdgımda ellerım cok sıs oluo kapayamıyorum hatta acıyo..ama ayaklar aksam sısısyoİyi aksamlar kizlar guzel dilekleriniz icin tesk ederim
keramos masallah gobusune bian cok buyuk geldi gozume seninkide top gibi
purcum masallah kizina.... Donmesine takilma basimiza ne gelcek belli degil benim oglumunda kafasi en son asagidaydi ama son zamanlarda gobegimin orda hickiriyor yan duruyor sanirim
sol tarafima hic yatamiyorum ayaklari orda duruyor ve batiyor bana sag tarafada korkarak yatiyorum
bu arada birsey sorcam size ben gunduz is yapsam gezsem o an degilde gece yatarken sisiyorum sizde de boyle birsey oluyor mu gece yatarken ellerim ayaklarim sismis oluyor
hayırdır noldu aşkın deprestı banaGünaydıınnnnnnnnnn
Pur teysemmmm belli olmaz son gün bile dönebilir diolar kilosuda gayet iyi maşallah pıtıra
nevinimmmm cnm tuz oranına dikat diolar hep şişenlereee
gem teyse seni seviyom ya :81:
keramos maşallah ege ye adıyla yaşasın inş ...
ayyyyyy 38 desın tabıkı artık cok normal az kaldııııııı ..yemegıde onlar hazırlasın bırak bısı yapma artıkoohooo şişmek ne demek gelınde bende gorun ayaklarım koca ayak oldu resmen ınanmıyorum ya doktorum bile şaşırıyor bugun catı muayenesı var ınsallah bı sorun cıkmaz bıde buyuk temızlık var bugun kaynanam eltım komşular yardım etcekler saolsun ben iş yapabılecegımı sanmkıyorum ayaklarım ızın vermıyor sadece yemek hazırlarım herhalde onlara cogu gıttı azı kaldı bakalım sona yaklaşıyoz gecen gece bı uyandım eyvah dedım doguruyom sancılar gelıp gıdıyor sonra hafıfledı etrafımdakı cok bılenlere gore normalmış arada yoklarmış dogumdan once bakalım doktorum ne dıycek
ee baslasan artık yaptırcam dıyınce hemen olmuo uzun surcek ısler onlar 30 haftalık oldun dıkkatını cekerımbende bende zaten park yatakların renklerini sevmiyorum
ayrıca geçen gün tvde bi uzman konuşuyordu renklerle ilgili ...
çocuk odasına sarı pembe mor doldurmayın dio ... elinizden geldiğince herşey yeşil olsun dio ... en basiti duvarları yeşile boyayın dio :82:
bizde kocişle karar verdik yeşil yapcez herşeyi mobilyalarıda almıcam , yaptırtcam çizcem istediğim gibi yapılcak evde bütün mobilyalar beyaz çocukumun mobilyalarınıda lake beyaz yapcam :82: soraaaaaa aksesuarlar da yeşil olcak :90: hiç heveslenmiyodumda soradan bi coştum bn :81::81::81:
gonlune gore olsun hastane dr ısınız ınsallaahh...atamanda guzelce gerceklesır ınsallaahyeni başlığımız açıldı ben bir türlü yazma fırsatı bulamadım. annem ameliyat olduğum için yanıma gelmişti şimdi beni aldı evine götürüyor. konaklayarak gidiyoruz. aktarmalı. zor olmasın die. şimdi de kız kardeşime geldik ankraya bir kaç gün kalıp konyaya döneceğiz. babam bir hastane erkek kardeşim de başka bir hastane ayarlamış. iki ayrı hastanede iki ayrı doktor da tanıdık. ikisine de gidip doğum yapacağım hastaneyi seçmek istiyorum. özellerden de korkmaya başladım sezeryan meyilliler die ama ne yapayım devlet daha korkunç....
şimdi atama dönemi, tercih yapıyoruz oğluşumla atancaz.inşallah.
ped demeye sahıt lasım bıldıgın bebek bezı arkadasınkılerı gordumdePed yine kullancaz ki
oooohhhhh tatılıde yaptın vallahı ne gusel yuzdunmu benım ıcınslm kızlar ben geldim
bi haftalık bi antalya kaçamağından sonra yine yerimdeyim
yüzmek süperdi, bacaklarım ayaklarım eski haline dönmüştü
ama haftasonu yine bomba gibi oldu
36 olan ayaklarım 38 oldu, baldırlarıma kardeşim roberto karlosun baldırlarını geçti diyo
amcam 106 lık havan topum benim diye sevmeye başladı beni
tüm bu söylenenlere kocam yapmayın etmeyin nolur sonra bana çıkıyo bunların faturası diyo
kendimi acayip şişmiş hissediyorum
dün itribariyele 13 kilo aldım
tüm vücudum ödem topladı sanki
çok dikkat etmek lazım bu haftalar çok tehlikeli çok hızlı kilo alıyoruzzzzzzzzz
ne alcam ozaman normal kilot kullanırım bende düşündüğüm gibi bişi zannettim pehh
oohooo şişmek ne demek gelınde bende gorun ayaklarım koca ayak oldu resmen ınanmıyorum ya doktorum bile şaşırıyor bugun catı muayenesı var ınsallah bı sorun cıkmaz bıde buyuk temızlık var bugun kaynanam eltım komşular yardım etcekler saolsun ben iş yapabılecegımı sanmkıyorum ayaklarım ızın vermıyor sadece yemek hazırlarım herhalde onlara cogu gıttı azı kaldı bakalım sona yaklaşıyoz gecen gece bı uyandım eyvah dedım doguruyom sancılar gelıp gıdıyor sonra hafıfledı etrafımdakı cok bılenlere gore normalmış arada yoklarmış dogumdan once bakalım doktorum ne dıycek
yaaa sanki arada karnımdan su damlaması gibi bi ses geliyo
bi kaç kere oldu paronoyak oldum
wuwwwwwwww günayyyddııınnn
maviyede kötü şeler sölemedi yeşili tercih etmeye çalışın dedi ... mavi de iyidi de şimdi neler unuttum onu :86:
bebemin odası yok. yatak odamız kırmızı perdeli ve yatak örtülü ama yaz olduğu için beyazlar büründük. beyaza ne söyledi???
park beşik de mavi yeşil ondan yırttık!!!
zaten erkek bebek mavi yeşil kıyafetler... no problem!!!
doguda kaynar denen bısı yapılıyormus bı yerde okumustum o yusden lohusa serbetını bılmıolar e-bebeke satılıyor olmadı ole alırsın
saglıklı olsunlarda canmıza okusunlar napalım artık
ıyı fıkırmıs buaraadaa
:26::26:abooo orda pahalıymıs ozaman ..bura bee modelı 1350 tl pusetı olmadan
ben uyanıdgımda ellerım cok sıs oluo kapayamıyorum hatta acıyo..ama ayaklar aksam sısısyo
hayırdır noldu aşkın deprestı bana
ayyyyyy 38 desın tabıkı artık cok normal az kaldııııııı ..yemegıde onlar hazırlasın bırak bısı yapma artık
çatı muayenesını cok merak edıyorum
ee baslasan artık yaptırcam dıyınce hemen olmuo uzun surcek ısler onlar 30 haftalık oldun dıkkatını cekerım
yesıl-beyas yap ebet Bursasporlu olsun bebeeemiz
gonlune gore olsun hastane dr ısınız ınsallaahh...atamanda guzelce gerceklesır ınsallaah
ped demeye sahıt lasım bıldıgın bebek bezı arkadasınkılerı gordumde
oooohhhhh tatılıde yaptın vallahı ne gusel yuzdunmu benım ıcın
bende öle odem denecek kadar bısı yok ayaklarımı havaya dıkınce ınıyo zaten ama o 13 kılo bendede var
kan revan goturunce ortalıgı atıon bunu cope..4 tanesı 5 tl
anladım ben senın derdını ..huggıes ın bebeler ıcın yaptıgı mayo bezler var kulot gıbı gıyılıo ıslanıncada sısmıo sen onlardan ıstıosun
yeni başlığımız açıldı ben bir türlü yazma fırsatı bulamadım. annem ameliyat olduğum için yanıma gelmişti şimdi beni aldı evine götürüyor. konaklayarak gidiyoruz. aktarmalı. zor olmasın die. şimdi de kız kardeşime geldik ankraya bir kaç gün kalıp konyaya döneceğiz. babam bir hastane erkek kardeşim de başka bir hastane ayarlamış. iki ayrı hastanede iki ayrı doktor da tanıdık. ikisine de gidip doğum yapacağım hastaneyi seçmek istiyorum. özellerden de korkmaya başladım sezeryan meyilliler die ama ne yapayım devlet daha korkunç....
şimdi atama dönemi, tercih yapıyoruz oğluşumla atancaz.inşallah.
hayırlısı olsun canım... oğlunun şansına en güzel tercihin gelsin...
iki doktor iki hastane seç beğen al...
benim hastanede özel ama d.bakır olunca kar payı çok düşük. arada 100 tl var.
fiyatı söliyimmi??? normal 100 sezeryan 200... burda sürümden kazanıyorlar herhalde
doktorum normal olursun diyor...
Ben de bıldırcınımı gördüm geldim....
Çoookkk güseldiiii o dakikalar, çok datluydu Maşallah
Ama çok fazla göremedik, çünkü acillllllll doğum geldi, hemde 35 haftalıkkkk, ben doğuma gidiyorum, istersen bekle dedi, yok haftaya yine gelcem zaten dedim....:18::18::18:
Doktorum hemen yoğun bakım ünitesini aradı, bir bebeğimiz erken geliyor, acil ameliyathaneye yoğun bakım hemşireleri gönderin dedi.... koşa koşa gitti..... :18::18::18: panik oldum...
Kadın da, kocası da ağlıyordu, suyu patlamış, ama o kadar nişan gelir mi ki? kadının her tarafı kandı
Allah bir avazda kurtarsın inşallah...
ıyımıs...ama ınan mobılya geldıkten sonra cok ıs var..ağlama sonra burda yetısmıyoooo dıyebu hafta bilemedin öteki hfata herşey tmm olur doalpları yapacak amcamız daha cumartesi annnemlerin dolabını getirdi annem çarşamba renk beenmişti :82: kocamannnnnn gardrop
hayırlısı olsun canım... oğlunun şansına en güzel tercihin gelsin...
iki doktor iki hastane seç beğen al...
benim hastanede özel ama d.bakır olunca kar payı çok düşük. arada 100 tl var.
fiyatı söliyimmi??? normal 100 sezeryan 200... burda sürümden kazanıyorlar herhalde
doktorum normal olursun diyor...
ped demeye sahıt lasım bıldıgın bebek bezı arkadasınkılerı gordumde
oooohhhhh tatılıde yaptın vallahı ne gusel yuzdunmu benım ıcın
bende öle odem denecek kadar bısı yok ayaklarımı havaya dıkınce ınıyo zaten ama o 13 kılo bendede var
:
ıyımıs...ama ınan mobılya geldıkten sonra cok ıs var..ağlama sonra burda yetısmıyoooo dıye
hepımız gelıp orda dogursak ya cok ıyımıs
can pedmmı neydı mrkası ıyıkı yapmıslar dıyıp duruyo bızımkısıde ben her ıhtımale karsı alırım.benım bıyopsıden sonra bı kanamam olmustu off offf pacalarımdan akmıstı hep korkuyorum o yuzden :18:Ben de gördüm komşum almış, hayatta kullanamam onu, popomu pişik yapar
Gece pedi koydum çantaya, yetmezse kızımın primasından otlanırım
ay tesekkur ederız bızı dusunduyseeenyüzdüm yüzdüm gemm senin çin de yüzdüm
deniz çok ii geliyo bacaklara
hiç şişmemişti ordayken
dolaşım zorlnamıyo kanımca
ben de yukarı dikince iniyo ama günün 8 saati mecbur oturu pozisyondayım
az kaşldı artık diyorum 3.5 hafta sonra ben de izne ayrılcam
Gidip doğuralım orda kalan parayla hasankeyf, nemrut vs. gezisi yaparız :86::86:
can pedmmı neydı mrkası ıyıkı yapmıslar dıyıp duruyo bızımkısıde ben her ıhtımale karsı alırım.benım bıyopsıden sonra bı kanamam olmustu off offf pacalarımdan akmıstı hep korkuyorum o yuzden :18:
ay tesekkur ederız bızı dusunduyseeen
3,5 haftamı daha cook var Allah kuvveet versın ınsallah..masanın altına tabure gıbı bısı koyamıyormusun uzatsan bacaklarını ıyıce artıcak artık cunku :26:
lohusa kilodumu yeni duydum çok pratik geliyo kulağa pedle uğraşmaktan daha iyi hemen bakıyorum internetten
slm kızlar ben geldim
bi haftalık bi antalya kaçamağından sonra yine yerimdeyim
yüzmek süperdi, bacaklarım ayaklarım eski haline dönmüştü
ama haftasonu yine bomba gibi oldu
36 olan ayaklarım 38 oldu, baldırlarıma kardeşim roberto karlosun baldırlarını geçti diyo
amcam 106 lık havan topum benim diye sevmeye başladı beni
tüm bu söylenenlere kocam yapmayın etmeyin nolur sonra bana çıkıyo bunların faturası diyo
kendimi acayip şişmiş hissediyorum
dün itribariyele 13 kilo aldım
tüm vücudum ödem topladı sanki
çok dikkat etmek lazım bu haftalar çok tehlikeli çok hızlı kilo alıyoruzzzzzzzzz
hem bebıklerde tanısmıs olur... keramosun havuzuna gırerız bebıkler uyurken ooh o sıcaklarda bıde bronzlasırız supper fıkır atmısımda farkında degılım