• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

dün akşam ilk defa depremi hissettim kendimi bahçeye attım..:76:
nazar değdi bana hiç anlamıyodum depremlerii tırstım valla:18:
karnımı tutarak bi çıkışım var görseniz ne gülerdiniz elimde de bi light yoğurt:60::60::60:
zaten ağrım vardı 11 ile 4 arasında 10 dk periyotlar halinde uyuduk ve uyandık.
Allah ım bu aslan burcu çocuku zor dedikleri kadar var galibaaa:26:
uyumuyo ve uyutmuyo:52:
karnım kaskatı oluyo ağrı geliyo :43::43:
sakin ol oğlum diyorum hiçççç kime sölüyosunnnn:55:
valla korkuyom ben amannn oğlum inme aşağı burda kal diyorum :45:
inerse aşağı durmaz bu doğuverir valla:95:

Sicak ve lanet sinekler uyutmadi bi turlu sag tarafta uyumak istiyorum dondugum an kereta basiyor hareketi oda rahatini biliyor offfff 10 gun kaldi bakalim nasil gececek

Ozenchcim arkadasim demisti ki dogum yaklastiginda akinti artiyormus bende hic artma olmadi
amanınn akıntım da arttı benim, hafif sancım da var
ama dün nst de 7 çıktı en fazla sancı
bu da riskli değil diye biliyorum
ama tırsmaya başladım zaman azaldıkça..

kızlar bende de tık yok şimdilik beklemedeyiz:53: depremi bizde hissettik eşimle bakıştık ama çok hissedilmediği için dışarı çıkmadık.

Kizlar merhaba ilk baslarda cok takilabiliyodum sizler bazilariniz hatirlsr belki nickimi bende dogum yaptim 38+1 de tansiyonum yuksek gidiyor diye epidural sezeryanla dogum yaptim cok guzel bir duygu allah hepinize biran once yasatsin uykusuz geceleriniz olsada deger.eger sezeryan olcaksaniz epidural spinal kombinasyonunu siddetle tavsiye ederim.

tebrik ederim.Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah

biz de doktora gittik bugün önce alttan hem ultrasonla hem de elle muayene oldum.oh oh herşey iyi yumuşamış 1,5 cm açılmış dedi.soraaa karnımdan baktı surat deişti doktorun bebeğimin kilo gelişimi hala geriden geliyo bi türlü farkı kapatamıyoruz.ben hep normal dogum istiyodum ama 1 ağustos ta sezeryanla dogum yapıcam.yani biz de tarihimizi aldık.yazarken bile hala şaşkınım.bebeği riske atamam daha fazla durmasına gerek yok haftaya zaten 38+2 oluyo dedi.neye niyet neye kısmet bu hamilelik durumu ile ilgili hiç bi hayalim, planım istediğim gibi olmadı:53: eve geldim ağlaya ağlaya bi hal oldum, sinirlerim bozuldu.gene iğne verdi 2 doz.bide korkma korkma kötü bi durum yok diyip duruyo nası korkmıyım?pimpirikli adam ben zaten panik bi insanım daha da deli oldum:59:bizim için de dua edin olur mu sağlıkla sonuna erelim allahın izniyle.

selam arkadaşlar ben uzun zamandır giremiyodum annemlerdeyim doğum için geldim buraya öncelikle doğum yapan arkadaşlar olmuş gözleri aydın olsun sağlıcakla büyütürler inş. ben de kısmetse 1 ağustosda sezercik olcam .. facebokkta nerdesiniz bi de oraya bakiyım malum nete giremiyorum elime geçmişken bakayım dedim ..herkesi çok öpüyorum:54:

ege ve tunaz Allah sağlıklı doğum nasip etsin,sağlıkla kurtarsın inşallah

günaydınnnnnn....
eee bravooo sana yaniii
yazık kıs adama
tam doğum üzeri yapılır mı bu
hem bu saatte kalkmışsın hayrola??

Garibim gıkını çıkarmamış donmuş da :86::86:

Dr kontrolumuz vardı ondan erkenciydim :52::52:

karnımı tutarak bi çıkışım var görseniz ne gülerdiniz elimde de bi light yoğurt:60::60::60:

Gözümde canlandırdım da :60::60::60::60::60:

Kızlar çok sıcak bunalımdayım :52:
Benim de dün doktorumla randevum vardı oğluşumun suyu,yeri çok iyiymiş. Baş gelişinde ve doğum pozisyonunu almış. Kilosu 2800 gr gayet sağlıklı dedi. NST yede girdik çok hafif bir sancı çıktı o kadar. Oğluşumun gelişimi de ben de gayet iyiyiz. Çatı muayenesi yapmadı doğum da bakarız şuan gerek yok zaten biz kimin çatısı uygun kimin değil görünüşten,ultrasondan herşeyden anlıyoruz dedi. Doğurmaya çok adaptedyim inşallah oğlum çok bekletmez bizi :37: (:

Dr amcamızdan geldik :3::3:

Sonunda biz de zafer işaretini tattık :27::27: O kadar möhim bişey değilmiş yahu :52::52:
Dr çok soğukkanlı olduğumu rahatlıkla normal doğum yapabileceğimi söyledi :82: E hiç sesimi çıkarmadım, uslu durdum :86::86:

Kızım sapıtmış durumda 3800 olmuş :53::53:
Kafasını daha kanala sokmamış, plesenta yaşlanmamış,
gayet keyfi yerinde, gelmeye niyeti yok :19:

Geçenlerde bir kere kasılmam olmuştu onu söyledim, daha bi kere mi oldu diye güldü adam :44:
Bir dahaki kontrol haftaya, tabi doğurmazsam, ki geleceği yok şimdilik :9::9:

ohhoo annelre bak ben bı facey bakacak kadar vakıt buluyom oraya yazın yahu merak edıyorum neler oluyor annecıkler sızııı yavas yavas bebişler donmeye başladıı tıckerlarda patır patır doguruyoz valla kıslar ufak bebk dıye panıklemeyın yahu benım tosbaamı 3500 beklerken 2800 dogu ama 10 gunde 400 gram aldı merak etmeyın yanı ufak dıye cabuk toparlar bebişler ayrıca panıklemeyın akıntı var dıyede vaktı gelınce ıstesenızde tutamayacagınıza gore takıp etmeyınkendını en son akıntı dogumdan once belli bı sekılde gelıyor ben akşam 6 gıbı bı akıntım geldı anaam olmaz öle bı sey jole gıbı bole dedım noluyor sonra 8de sancılarım basladı sonra gece 4:30 da dogurdum yanı keyfını cıkarın son gunlerınızın ben sımdıden hamılelıgımı ozlemeye başladım sankı hıc 9 ayı yasamadan dırek dogdu bebişim şimdi uyuyor mışıl mışıl yarı kırkı cıktı bıle bugun 21 olduk dun gıttık yumurtamızı aldk komşumuzdan sızde de varmı bole adetler

al bendende o kadar cnm,uykum beni terketmiş,çokta sıcak var zaten camlarımda hepsi açık ama bana hiç işlemiyo serinlik,kalkıyimde süt içip tekrardan uyumaya çalışayım bari,nede olsa bugün son günüm,yarın sabah oğlum kucağımda olucak inş,dualarınızı eksik etmeyin olurmuu!!!!:71:
ay ne gusel yaaa benım tospa nezmn gelcekkkkkkk artık sıkıldım :52:
Ben fenalık geçirmiyim diye evi buzhane yaparken kocişi hasta ettim :2:
benımkı pıkeyle yatıo valla hahah:111:
benımde mıckey mouslu pıjamalarlaa cıkısım cok hoş olmustu ..Allahım korkutmasın bu sefer hıc panıklemedım
Kızlar çok sıcak bunalımdayım :52:
Benim de dün doktorumla randevum vardı oğluşumun suyu,yeri çok iyiymiş. Baş gelişinde ve doğum pozisyonunu almış. Kilosu 2800 gr gayet sağlıklı dedi. NST yede girdik çok hafif bir sancı çıktı o kadar. Oğluşumun gelişimi de ben de gayet iyiyiz. Çatı muayenesi yapmadı doğum da bakarız şuan gerek yok zaten biz kimin çatısı uygun kimin değil görünüşten,ultrasondan herşeyden anlıyoruz dedi. Doğurmaya çok adaptedyim inşallah oğlum çok bekletmez bizi :37: (:
erkek erken gelmes derler 15-20 gun once gelenler oldu etrafta ama benımkı hııııııııııııc oralı degıl 5 kılo olmayımı beklıo napıo :86:

Sonunda biz de zafer işaretini tattık :27::27: O kadar möhim bişey değilmiş yahu :52::52:
Dr çok soğukkanlı olduğumu rahatlıkla normal doğum yapabileceğimi söyledi :82: E hiç sesimi çıkarmadım, uslu durdum :86::86:

Geçenlerde bir kere kasılmam olmuştu onu söyledim, daha bi kere mi oldu diye güldü adam :44:
hohohohohohohohoho masalllaaaaaaahhhhhhh:nazar::nazar::nazar:
sen sezeryan olcan yavrım :10:
al ıste bendede yok hıc o belırtıler sadece yurursem agrım oluyo ..
hareketlerı azaldımı sızınkılerınde :26:

hohohohohohohohoho masalllaaaaaaahhhhhhh:nazar::nazar::nazar:
sen sezeryan olcan yavrım :10:
al ıste bendede yok hıc o belırtıler sadece yurursem agrım oluyo ..

Adamın hiç sezercik lafı ettiği yok :9::9: Benim de hoşuma gidiyor bu durum :21:
Bi de bu (+) (-) kilo durumunu düşünüyorum..
Yanılma payından 3,5a yakın doğarsa iyiki sezercik olmamışım dicem sonuçta :1:
Tabi tam tersi olursa ne dicem bilemiyorum :111:
Estetik topiklerinde takılırım :10::10:

maşallah maşallah maşallahhh :nazar::nazar::nazar:
Seninki son güne kadar bekliycek galiba canım, olsun onlar biliyorlar zamanını..bak benimki o kadar yokladı yokladı ama halaa gelmedi..(aman dilimi ısırayım son 2 gün kalmışken bende ne diyorum yahu :52: ) sağlıkla gelsinler inşallahhh:nazar::nazar:

evet azaldı sayılır canım. doktorum saatte 3 kez hareket etmesi gerekiyor demişti..Maşallah benimki daha fazla ediyor, hatta az önce öyle bir tekme yedimki napıyosunnn kızım dedim :41: :nazar:
Bugünde doğurmuycam gibime geliyor :62: hadi bakalım son 2 gün kaldı :35::35:

Seninki son güne kadar bekliycek galiba canım, olsun onlar biliyorlar zamanını..bak benimki o kadar yokladı yokladı ama halaa gelmedi..(aman dilimi ısırayım son 2 gün kalmışken bende ne diyorum yahu :52: ) sağlıkla gelsinler inşallahhh:nazar::nazar:

İstediği zaman gelebilir artık :21:

Evim temiz, çantalar hazır, 24ü de geçirdik :60::60:

Adamın hiç sezercik lafı ettiği yok :9::9: Benim de hoşuma gidiyor bu durum :21:
Bi de bu (+) (-) kilo durumunu düşünüyorum..
Yanılma payından 3,5a yakın doğarsa iyiki sezercik olmamışım dicem sonuçta :1:
Tabi tam tersi olursa ne dicem bilemiyorum :111:
Estetik topiklerinde takılırım :10::10:
ya benım dr cok fark gormıcez kılosunda dıdı cok guvenıolar usglerıne :26:
nasıl olcaksa olsun artık yeter gelsın artıkkkk

evet azaldı sayılır canım. doktorum saatte 3 kez hareket etmesi gerekiyor demişti..Maşallah benimki daha fazla ediyor, hatta az önce öyle bir tekme yedimki napıyosunnn kızım dedim :41: :nazar:
Bugünde doğurmuycam gibime geliyor :62: hadi bakalım son 2 gün kaldı :35::35:
senın kız numaracı cıktı gelcem gıbı yaptı aama nıyetı yoktu ..annesıne hedıye olarak gelıcek :16:
Eskisi gibi fink fink dönemiyor tabi ama hala kıpır kıpır, çok hareketli.. :nazar:

şevko cok hareketlı degıl yahu ama şu sag tarafımdan cıkardıgı seyı neyse onu sureklı cıkarıo sıpa :86:

Temizliği boşverin bence son günlerimiz. Dün nstye girdiğimde karşımda bir kadın vardı. Ahlıyıp ufluyordu tüm gün temizlik yaptım çok yordum kendimi bak ne haldeyim dedi kadını acil sezaryene aldılar normalde 4 ağustos ta girecekmiş temizlik yapmaz olaydım diyordu. Demek ki neymiş temizlik çokta önemli değil :20:

Temizliği boşverin bence son günlerimiz. Dün nstye girdiğimde karşımda bir kadın vardı. Ahlıyıp ufluyordu tüm gün temizlik yaptım çok yordum kendimi bak ne haldeyim dedi kadını acil sezaryene aldılar normalde 4 ağustos ta girecekmiş temizlik yapmaz olaydım diyordu. Demek ki neymiş temizlik çokta önemli değil :20:

ben kendım yapmıyorum zaten canım ..halıları temızleemeye yollamıstım geldıler ama yaymadım bıle halısız ev coooook rahat ama toz ıcınde heryer :12:

heleeeee su saatten sonra para verseler yapmam :37:

ben kendım yapmıyorum zaten canım ..halıları temızleemeye yollamıstım geldıler ama yaymadım bıle halısız ev coooook rahat ama toz ıcınde heryer :12:

heleeeee su saatten sonra para verseler yapmam :37:

Valla ben daha halılarımı vermedim canım biran önce vermem lazım ama koltuklarımı kardeşime yıkattım bide tüm mutfak dolaplarını indirtip temizlettim :37:
hamileliğin en güzel yanı bana kıyamamaları oldu çok sevdim ben hamişliği :21:

Valla ben daha halılarımı vermedim canım biran önce vermem lazım ama koltuklarımı kardeşime yıkattım bide tüm mutfak dolaplarını indirtip temizlettim :37:
hamileliğin en güzel yanı bana kıyamamaları oldu çok sevdim ben hamişliği :21:

halılarım 15 gunde geldı bılgın olsun :74:

sultanlık bıtıyo canım cok az kaldı :52::52:

halılarım 15 gunde geldı bılgın olsun :74:

sultanlık bıtıyo canım cok az kaldı :52::52:

Biran önce vereyim ben o zaman. Valla doğru söylüyorsun son yaptıracaklarımı da yaptırayım bari erkekler diye herşeyi yaptıramıyorum hele bir kızkardeşim olaydı bak gör o zaman tam sultan olurdum böyle yarım sultanım az da olsa bende iş yapıyorum :8:

Back