Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de doktora gittik bugün önce alttan hem ultrasonla hem de elle muayene oldum.oh oh herşey iyi yumuşamış 1,5 cm açılmış dedi.soraaa karnımdan baktı surat deişti doktorun bebeğimin kilo gelişimi hala geriden geliyo bi türlü farkı kapatamıyoruz.ben hep normal dogum istiyodum ama 1 ağustos ta sezeryanla dogum yapıcam.yani biz de tarihimizi aldık.yazarken bile hala şaşkınım.bebeği riske atamam daha fazla durmasına gerek yok haftaya zaten 38+2 oluyo dedi.neye niyet neye kısmet bu hamilelik durumu ile ilgili hiç bi hayalim, planım istediğim gibi olmadı eve geldim ağlaya ağlaya bi hal oldum, sinirlerim bozuldu.gene iğne verdi 2 doz.bide korkma korkma kötü bi durum yok diyip duruyo nası korkmıyım?pimpirikli adam ben zaten panik bi insanım daha da deli oldumbizim için de dua edin olur mu sağlıkla sonuna erelim allahın izniyle.
Canım bozma moralini.Zaten bizim istediğimiz gibi olmuyo ki..Bebişlerimiz istediği zaman rahime düşüyorlar..Yine istedikleri zaman doğuyolar..Hayırlısını iste.Herşey sağlıklı olur inşallah ikiniz için de..Güzel haberlerini bekliyoruz.
Neyi riske atamıyor ben onu anlamadım :26:
bebeği riske atmak istemiyorum dio sürekli küçük bebeklerin anne karnında cok fazla kalmasını sevmeyiz dio.herhangi bir risk oluşabilir bebek acısından dio..güveniyorum ben de napiyim güvenmesem kafam daha da karışacak.
selam kislar disardaydik yeni geldim malum annemlleri gezdiriyorum hemde vakit gecirmeye calisiyorum geceleri hic uyuyamiyorum 2 gundurde akintim cogaldi bole yapiskan yapiskan dogum yaklastimi acaba
valla dogmadi gitti yumurcak meraktan oldirdi bizi
evt yaa ama artik dogsuuuuuun
evt yaa ama artik dogsuuuuuun
lansinoh işe yaramıyor mu?
canım lansinoh iyi bi krem..
o yoksa bepanthene bile olur
her emzirmeden sonra biraz süt sıkıp sür memene anne sütü krem vazifesi de görüyor aynı zamanda.
yeni doğanlar emme reflexlerini tatmin için hep memede kalmak istiyolar.
nemden ve ıslaklıktan hassaslaşıyo gögüs uçları ve acıyo hatta yara oluyo.
açıkçası yalancı meme gibi kullanmak istiyolar sürekli çünkü yenidoğanların günlük 17 saatlik emme açlığı olduğunu söylüyor uzmanlar
Allah kolaylık versin canımm
aa bu arada emmeye başlamadan önce de bir miktar sütü etraflıca sür memene bi de en son bıraktığın memeden başla emzirmeye çünkü son süt denilen en besleyicisüt en arkadan geliyor..
tecrübem yok ama bunları uygulatıyoruz annelere bakalım kendimde de uygulayabilecek miyim?
Canım nemli bırakma, sütyen takma göğüs pedi kullan, bebeği emzirirken ağzını çok açmasını bekle ucundan emerse yaralar daha ağırlaşır, ucundan tutarsa burnunu sık, memeyi bıraktır tekrar tutmasını sağla, ben 8.ayımdan beri lansinoh krem kullandım çok işe yaradı..Almadıysan al muhakkak..Her gün banyo yap, banyo yapamazsan ılık suyla yıka..Saf zeytinyağı önerenler de var..Zamanla düzelecek, bebek emdikçe rayına oturacak, sabredeceksin biraz...
ayva cekırdegını suda bekletınce jel oluyormus en ıyısı o dıyorlarda ayvayı nerden bulcaksın sımdı ???
lansınoh almamısmıydın sen
o bebek 5 gunluk fılan oldu :26:
supper olmus
sonucta dogumgununde dogurcaksın gonlune gore oldu ıste
kendı dr una soleseydın ya tekrar..onlar kendı arasında hallederdı..
Son gunler bolca uyu,uyku depola diyolarya nasi oluyo o is anlAmiorum.ginde 3 saat uyursm ne mutlu
bozma moralini canım sağlığı tehlikeye girmsin de gerisi sorun değil.. küçük bebekler çok çabuk toparlıyo benim hastam 1850 doğurdu 32 haftada 1 ayda 1 kilodan fazla aldı bebek.. anlıyorum haklı olarak endişe ediyorsun ama dr lara güvenmekten başka seçenek de yok.. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun 1 ağustos sen 3 ağustos beeennnnbiz de doktora gittik bugün önce alttan hem ultrasonla hem de elle muayene oldum.oh oh herşey iyi yumuşamış 1,5 cm açılmış dedi.soraaa karnımdan baktı surat deişti doktorun bebeğimin kilo gelişimi hala geriden geliyo bi türlü farkı kapatamıyoruz.ben hep normal dogum istiyodum ama 1 ağustos ta sezeryanla dogum yapıcam.yani biz de tarihimizi aldık.yazarken bile hala şaşkınım.bebeği riske atamam daha fazla durmasına gerek yok haftaya zaten 38+2 oluyo dedi.neye niyet neye kısmet bu hamilelik durumu ile ilgili hiç bi hayalim, planım istediğim gibi olmadı eve geldim ağlaya ağlaya bi hal oldum, sinirlerim bozuldu.gene iğne verdi 2 doz.bide korkma korkma kötü bi durum yok diyip duruyo nası korkmıyım?pimpirikli adam ben zaten panik bi insanım daha da deli oldumbizim için de dua edin olur mu sağlıkla sonuna erelim allahın izniyle.
benim de normal doğuma göre 17 günüm var ama hala göğsümde karnım dert etme valla bana kalsa 3 üne kadar kalsın böle çünkü aşağı inerse doğmak ister benim oğlanKızlar beni görenler 14 günüm kaldı diyince "aaaa...karnın inmemiş aşşağı" diyolar öyle bişi var mı? Ya da ne bileyim karnı aşşağı inen var mı? Kızımın kafası aşşağıda ama göbeğim normal göbek işte :))
eeee maşallah yani nasıl geziyosun hala.. ben tıslıyorum hemen bi de çok ayakta kalınca ağrım oluyo. dikkat et akıntın arttıysa seninki sinyal veriyoooooselam kislar disardaydik yeni geldim malum annemlleri gezdiriyorum hemde vakit gecirmeye calisiyorum geceleri hic uyuyamiyorum 2 gundurde akintim cogaldi bole yapiskan yapiskan dogum yaklastimi acaba
al bendende o kadar cnm,uykum beni terketmiş,çokta sıcak var zaten camlarımda hepsi açık ama bana hiç işlemiyo serinlik,kalkıyimde süt içip tekrardan uyumaya çalışayım bari,nede olsa bugün son günüm,yarın sabah oğlum kucağımda olucak inş,dualarınızı eksik etmeyin olurmuu!!!!
Ben fenalık geçirmiyim diye evi buzhane yaparken kocişi hasta ettim :2: