• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

merhaba kızlar .... sonunda yazabiliyorum bende :7:
kasım hamilesiyken şimdi zaman geçmiş temmuz annesi olmuşum bile :31:
6 temmuzda doğdu benim minik kızım yarın 20 günlük oluyor bile :9: kilolarımın çoğunu doğumda verdim,, şimdi işlerimide daha bir rahat yapıyorum. sezeryan oldum bende ilk gün kötü geçti ama ikinci gün gayet iyiydi bebişime ilk günden beri ben bakıyorum altını bile daha başka kimse değiştirmedi :9: annelik harika bir duygu ve bu melekler çokkkkkk tatlı çokkkkk :23: hepinize hayırlı doğumlar diliyorum...

aaa ne gusel haber bu boyleeee kocaman olmussunuz gozunuz aydın,Allah acılarını gostermesın ınsallah :16:

senınde saglıklı olmana cok sevındım...bızede sıra gelıor artık :52::52:

kızlarrrr kanamam oldu :53::53: çok koyu renkli bi kan..
doktoru aradım hemen, bugünkü muayeneden dolayı dedi. eğer ağrın olur, kanaman artarsa hemen gel dedi. off deli oldum.ya doğumu tetiklerse :52::52::52: bu doktor beni 2 kere muayene ettide bişey olmadı ne kanamam ne ağrım sızım.. izinden dönen doktorum niye bu kadar canımı acıttı yaa:43:..inşallah doğumumuzu tetiklemez..zaten günlerimiz artık..off dua edin bana nolur:59:..kızım bekle nolur 2 gün daha bekle :59::59::59:

cnm ya ayni sorunu bende yasamistim kizimda drdan resmen nefret etmistim canimi cok acitmisti ve senin gibi
kanama oldu ama bu drumda boyle bir sorun yasamadim herseyin hayirlisi..

Canım bak anneme söyledim,oda şöyle bir yorum yaptı : sütün çok geliyorsa, bebeğinde çok acıkıyorsa birden çekiyordur o yüzden genzine kaçıyor olabilir dedi..

Eybucum geçmiş olsun dikkat et kendine..Teşekkür ederim cevap için bende doktoru aradım sütün tazyikli geliyordur normal dedi ama çocuğumun resmen nefesi gidiyo elimde kalıyo her seferinde, aklım gidip gidip geliyor her emzirmede :( Genzinde balgam varsa burnu tıkanıksa serum fizyolojik al dedi eczaneden ama ne biliyim öyle damlalarla falan daha ilk günlerden yormak istemiyorum bebemi.Belki eski yöntem süt sıkarım burnuna..1.ayında getirin kalça röntgeni falan çekilecek dedi, her ay rutin kontrolleri olacakmış..Off bir hafta sonra Allahın izniyle 1 aylık ve aşısı var...Ağlayıp tepinecek belki ateşlenecek..İnsan kıyamıyor o el kadar yavrucağa

Evet canım ben sormuştum..bana da çok gerekli gibi geliyor..alalım o zaman hemen koçişe söyleyelim.sağol canm :34::34:

Kızlar perşembeye gün aldık doğuruyorum sonunda :52::52::52::52:
Bugün doktora gittik, kan verdik ntsye baktırdık..perşembeye gün verdiler ama karışıklık oldu bak anlatayım..
Benim 6. aydan sonra gittiğim doktorum bugün izinden döndü. Beni ntsye bağlıyken gördü ve baktı sancın yok alttan muayene edeyim dedi. Aslında o izindeyken beni yönlendirdiği doktordan bayaa memnundum..muayene etmek isteyince bişeyde diyemedim..muayene etti etti de inanılmaz çok canım yandı..niye okdar acıdı bilmiyorum..resmen bağırdım:52: normal doğum istiyordun dımı dedi, evet istiyorum ama riskli bir durum varsa sezeryanda olabilirim dedim..çatıların dar, sende zorlanırsın bebekte zorlanır dedi..o zaman sezeryan diyorsanız öyle olsun dedim..oda perşembeye gün verdi..Sonra doktorum izindeyken beni takip eden doktora gittim bilgi vermek için..perşembe günü istiyordun dımı dedi bu doktorda, evet dedim.tamam o zaman perşembe gel dedi. bende diğer doktorunda ogün çağırdığını söyledim, kim yapıcak o zaman doğumumuzu dedim..ben alırım dedi..puff karıştı işler..şimdi ikiside perşembeye gün verdi..napıcam yaa..:97::97:

kızlarrrr kanamam oldu :53::53: çok koyu renkli bi kan..
doktoru aradım hemen, bugünkü muayeneden dolayı dedi. eğer ağrın olur, kanaman artarsa hemen gel dedi. off deli oldum.ya doğumu tetiklerse :52::52::52: bu doktor beni 2 kere muayene ettide bişey olmadı ne kanamam ne ağrım sızım.. izinden dönen doktorum niye bu kadar canımı acıttı yaa:43:..inşallah doğumumuzu tetiklemez..zaten günlerimiz artık..off dua edin bana nolur:59:..kızım bekle nolur 2 gün daha bekle :59::59::59:

kanama için geçmiş olsun,umarım daha iyisindir.
doğum tarihiniz hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah.

:79:slm hanımlar az önce drumuzdan geldikk,oğlum iyi çok şükür,bacak boyuda 3mm daha uzamış dedi,herşeyi tamamlanmış sen dışarda ona daha iyi bakarsın o yüzden çarşamba 8 de hastanede ol.dedi.oğlum çarşamba geliyo inş kıslar allahtan bir aksilik çıkmazsaa....
eşimde panikledi hemen dışardan istediğim bişiler getiricek hemde ben söylemeden,bol bol yarın geceye kadar ye şifa olsun dedi....

ama ben çok heyecanlıyımm,son kez valizimizi gözden geçiricem birazdan..

Allah sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin canım.

herkese selam

doktor teyzemizden geldik. gelişimimiz ultrason ölçümlerine göre 4 gün önde çıktı yine. 37+5 olmuşuz.
kızımız tüm gelişimini tamamlamış. başını doğum kanalına dayamış. bağırsaklarımız dolmaya başlamış.plasentamız artık yaşlanmış.karnımın çok sert olduğunu,kızımın doğum için sabırsızlandığını söyledi.Allah nasip kısmet ederse 28 Temmuz'da doğumu yapacak. Kilomuz 3.120 gr olmuş. gerçek doğum kilosu en düşük 2.850 yada 3.120nin daha da üstü olabilirmiş.kısmetse perşembe günü belli olacak bakalım sağlıkla sıhhatle inşallah

kızlaar nolur bana cevap verin 36 haftalık hamileyim bugün dr.a gittim bebeğimin boynunda kordon varmış çook korkuyorum bide kalp atımı çok hızlıydı dr.çok hsareketli dedi ama ben hareketlerini hissetmedim eşimdde çok üzgün kordon bebeğe zarar verirmi yaaaa

Amanınn :52::52::52:
Var mı bi gelişme :26:

anaamm nısan denen sey olmasın :52::52::52::52:

cnm ya ayni sorunu bende yasamistim kizimda drdan resmen nefret etmistim canimi cok acitmisti ve senin gibi
kanama oldu ama bu drumda boyle bir sorun yasamadim herseyin hayirlisi..

Eybu'yu merak ediyorum çok :26::26:

kanama için geçmiş olsun,umarım daha iyisindir.
doğum tarihiniz hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah.
Allah sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin canım.

Kızlar çok sağolun düşündüğünüz için..iyi gibiyim sanki ama nasıl soktuysa elini gıcık kadın, hala ağrıyo şeyim:31: bir damla daha kan geldi ama umarım devam etmez..yarın falan nete girmezsem bilinki doğuma gittik..hepinizi öpüyorummm:54::54::54:

herkese selam

doktor teyzemizden geldik. gelişimimiz ultrason ölçümlerine göre 4 gün önde çıktı yine. 37+5 olmuşuz.
kızımız tüm gelişimini tamamlamış. başını doğum kanalına dayamış. bağırsaklarımız dolmaya başlamış.plasentamız artık yaşlanmış.karnımın çok sert olduğunu,kızımın doğum için sabırsızlandığını söyledi.Allah nasip kısmet ederse 28 Temmuz'da doğumu yapacak. Kilomuz 3.120 gr olmuş. gerçek doğum kilosu en düşük 2.850 yada 3.120nin daha da üstü olabilirmiş.kısmetse perşembe günü belli olacak bakalım sağlıkla sıhhatle inşallah
maşallah :nazar::nazar:
aferin ona hadi bakalım 2850 bilr çok iyi önemli olan gelişimi
kızlaar nolur bana cevap verin 36 haftalık hamileyim bugün dr.a gittim bebeğimin boynunda kordon varmış çook korkuyorum bide kalp atımı çok hızlıydı dr.çok hsareketli dedi ama ben hareketlerini hissetmedim eşimdde çok üzgün kordon bebeğe zarar verirmi yaaaa
takibi iyi yapmak gerek korkma hemen hareketlerini say mutlaka
Kızlar çok sağolun düşündüğünüz için..iyi gibiyim sanki ama nasıl soktuysa elini gıcık kadın, hala ağrıyo şeyim:31: bir damla daha kan geldi ama umarım devam etmez..yarın falan nete girmezsem bilinki doğuma gittik..hepinizi öpüyorummm:54::54::54:

ayy dur yaa perşembeyi bekliyos biz. acele yok

:79:slm hanımlar az önce drumuzdan geldikk,oğlum iyi çok şükür,bacak boyuda 3mm daha uzamış dedi,herşeyi tamamlanmış sen dışarda ona daha iyi bakarsın o yüzden çarşamba 8 de hastanede ol.dedi.oğlum çarşamba geliyo inş kıslar allahtan bir aksilik çıkmazsaa....
eşimde panikledi hemen dışardan istediğim bişiler getiricek hemde ben söylemeden,bol bol yarın geceye kadar ye şifa olsun dedi....

ama ben çok heyecanlıyımm,son kez valizimizi gözden geçiricem birazdan..

saglikla al bebisini kucagina:)

Kizlar merhaba ilk baslarda cok takilabiliyodum sizler bazilariniz hatirlsr belki nickimi bende dogum yaptim 38+1 de tansiyonum yuksek gidiyor diye epidural sezeryanla dogum yaptim cok guzel bir duygu allah hepinize biran once yasatsin uykusuz geceleriniz olsada deger.eger sezeryan olcaksaniz epidural spinal kombinasyonunu siddetle tavsiye ederim.

Kizlar merhaba ilk baslarda cok takilabiliyodum sizler bazilariniz hatirlsr belki nickimi bende dogum yaptim 38+1 de tansiyonum yuksek gidiyor diye epidural sezeryanla dogum yaptim cok guzel bir duygu allah hepinize biran once yasatsin uykusuz geceleriniz olsada deger.eger sezeryan olcaksaniz epidural spinal kombinasyonunu siddetle tavsiye ederim.

:3:evet cnm hatirliyorum gozun aydin allah anali babali buyutsun :71:
kac kilo dogdu?

Son düzenleme:
herkese selam

Maşallah prensese, kocaman olmuş :nazar::nazar::nazar::54:

Ayy hadi hayırlısı :97::97:

ooo sende erkencisin canımmm
valla herkes erken doğuruyo yaa
seni hatırlıyorum ben de başlarda çok giriyodun
Allah sağlıklı ömür nasip etsin bebeğine canımm

biz de doktora gittik bugün önce alttan hem ultrasonla hem de elle muayene oldum.oh oh herşey iyi yumuşamış 1,5 cm açılmış dedi.soraaa karnımdan baktı surat deişti doktorun bebeğimin kilo gelişimi hala geriden geliyo bi türlü farkı kapatamıyoruz.ben hep normal dogum istiyodum ama 1 ağustos ta sezeryanla dogum yapıcam.yani biz de tarihimizi aldık.yazarken bile hala şaşkınım.bebeği riske atamam daha fazla durmasına gerek yok haftaya zaten 38+2 oluyo dedi.neye niyet neye kısmet bu hamilelik durumu ile ilgili hiç bi hayalim, planım istediğim gibi olmadı:53: eve geldim ağlaya ağlaya bi hal oldum, sinirlerim bozuldu.gene iğne verdi 2 doz.bide korkma korkma kötü bi durum yok diyip duruyo nası korkmıyım?pimpirikli adam ben zaten panik bi insanım daha da deli oldum:59:bizim için de dua edin olur mu sağlıkla sonuna erelim allahın izniyle.

selam arkadaşlar ben uzun zamandır giremiyodum annemlerdeyim doğum için geldim buraya öncelikle doğum yapan arkadaşlar olmuş gözleri aydın olsun sağlıcakla büyütürler inş. ben de kısmetse 1 ağustosda sezercik olcam .. facebokkta nerdesiniz bi de oraya bakiyım malum nete giremiyorum elime geçmişken bakayım dedim ..herkesi çok öpüyorum:54:

biz de doktora gittik bugün önce alttan hem ultrasonla hem de elle muayene oldum.oh oh herşey iyi yumuşamış 1,5 cm açılmış dedi.soraaa karnımdan baktı surat deişti doktorun bebeğimin kilo gelişimi hala geriden geliyo bi türlü farkı kapatamıyoruz.ben hep normal dogum istiyodum ama 1 ağustos ta sezeryanla dogum yapıcam.yani biz de tarihimizi aldık.yazarken bile hala şaşkınım.bebeği riske atamam daha fazla durmasına gerek yok haftaya zaten 38+2 oluyo dedi.neye niyet neye kısmet bu hamilelik durumu ile ilgili hiç bi hayalim, planım istediğim gibi olmadı:53: eve geldim ağlaya ağlaya bi hal oldum, sinirlerim bozuldu.gene iğne verdi 2 doz.bide korkma korkma kötü bi durum yok diyip duruyo nası korkmıyım?pimpirikli adam ben zaten panik bi insanım daha da deli oldum:59:bizim için de dua edin olur mu sağlıkla sonuna erelim allahın izniyle.

Canım bozma moralini.Zaten bizim istediğimiz gibi olmuyo ki..Bebişlerimiz istediği zaman rahime düşüyorlar..Yine istedikleri zaman doğuyolar..Hayırlısını iste.Herşey sağlıklı olur inşallah ikiniz için de..Güzel haberlerini bekliyoruz.

Back