2010 Kasım Anneleri

günaydın kıızzlar.. herkese hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

Yaren, kese görünür benim kesem 5 haftalıkken karından göründü. ama kalp atışı 7 haftadan sonra karından duyulurmuş..

sağol canımm :1hug:
haftaya giderim ozaman. hem bebişimi hem kalp atışını duyarızz inş...:Saruboceq:
çook heyecanlıyım...delikafadulden
benim mide bulantım falan yok. bazen unutuyorum hamile olduğumu . daha alışamadım heralde :ecrin_bebek:

Acaba kızım mı olacak oğlum mu çok merak ediyorum. Bizim için farketmez, ikiside çok güzel. Çok heyecanlanıyorum ya.. Daha çok vaar öğrenmeye ancak 15 haftalıkken falan..

bende çok şişitm ya.hiç bi giysim olmuyo şişten.bide göğüslerim fena büyüdü.azıma deycek resmen kaydirigubbakcemile3

valla benimde göğüslerim çok şiş.. sonra inarlermi acep.. zaten büyükler diye rahatsız oluyodum şimdi napçam hiç bilmiyorum..

bide karnımdada şişmem var daha ilk aydan bu şişlik normalmi acaba.. pantolanlarım olmuyo.. eşofman takılıyom..

geçmişede bakamadım zaten sayfa atladıkça başım döniyiiikafamçokkarıştı

canan senindemi satın 8 şubat.takviminde tarihler aynıda benimkiyle
evet canım 8 şubat aynıyız.sen bebişini gördünmü

Acaba kızım mı olacak oğlum mu çok merak ediyorum. Bizim için farketmez, ikiside çok güzel. Çok heyecanlanıyorum ya.. Daha çok vaar öğrenmeye ancak 15 haftalıkken falan..

Benimde ilk gebeligim oldugu icin cok merak ediyorum fakat saglikli olsunda farketmez.

Istersen rus ve cin takvimine bak. Bana birisi erkek biri kiz diyor:)

bende çook merak ediyorummm . hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olur inşallahhh...
benim gönlümden geçen kız ama Allah bilir tabii..
2,5 yaşında yiğenim ; biri kız biri erkek olsun diyooooo kaydirigubbakcemile3 aboo bide ikiz olursaa :1shok::CüvCüv:

arkadaşlar ben alıntı yap dediğimde herkesin yazdığı çıkıyor takıldı galiba

Bende sigarayı bıraktım hamile kaldığımı öğrenmeden yaklaşık 1 hafta önce. Belki bende ondan alıyorumdur. Valla sigara, kahve, çay hepsini aynı anda bırakınca vücudun dengesi şaştı tabi neye uğradığını şaşırdı...akannehirakannehir

bana da oğlun olacak diyorlar ama bakalım... milletin içine öyle doğuyormuş ama ne farkeder minicik bir bebek kucağımız da olsun da. yavrum mis gibi.

sizi bırakıp iş de yapamıyorum. neyse gideyim sütümü içeyim biraz çalışayım tembellikten gına geldi.

bide bi arkadaşım 2,5 -3 aylık olunca git. bebek daha tutunmadan alttan bakılınca düşüyor genelde dedi. o kafamı karıştırdı. Allah korusun ....
bekliyorum öyleee boshayallersmile
kusura bakma ama arkadaşın biraz sallamış.. burda birçok kişi alttan muayene oldu ve gayet sağlıklı bebişler. 2.5 ay çok geç bence bir an önce git sonra dr un yönlendirir zaten seni canım..

arkadaşlar çok sağolun galiba başardım.zemuszemus
evett süper olmuş :lepi:
günaydın kıızzlar.. herkese hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım sana da hayırlı cumalar..

Eskişehirli hamişler varmı aramızdaa
kütahyalı versek :roflol:
benimkiler göğüslerimde de çok şiş canım ve acıyolar. progestan alıyor musun? o karın şişliğine neden oluyormuş..
Benimde ilk gebeligim oldugu icin cok merak ediyorum fakat saglikli olsunda farketmez.

Istersen rus ve cin takvimine bak. Bana birisi erkek biri kiz diyor:)

şu rus takviminin adresini kaybetmişim bir yazarsan süper olur. çin takvimi bana da erkek diyorr

banada oğlun olcak diyorlar. olsunda kız oğlan farketmez yavrum gelsin sağlıklada..
ağladığım günler aklıma geldi. nekadar üzülmüştüm. şimdi hamileyim nekadarr güzzelllllll Çok Şükürrr bugunümee :Saruboceq::CüvCüv:

Gözünaydın arkadaşım allahın izniyle en yakın zamanda kalp atışınıda görürsün inşallah. Valla herkes farklı zamanlarda duyuyor ama doktorumun demesine 7-8 haftalıkken en geç duyuluyomuş. Tedirgin olmana gerek yok yani, 1 hafta 10 güne kadar duyarsın inşallah...

canım progesteron hormonu arttığı için annede gaz ve şişkinlik yapıyormuş o yüzden karın büyümüş gibi gözüküyormuş.netten doktor öyle demişti.
canan senindemi satın 8 şubat.takviminde tarihler aynıda benimkiyle
evet canım 8 şubat aynıyız.sen bebişini gördünmü

yok daha canım keseyi görmeye yarın gidicem doktor p.tesi dedi ama artık sabredemiyorum.işallah keseyi ve kalp atışınıda duyarım sevincim tam olur. içimde endişe var hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…