2010 Kasım Anneleri

gunaydın kasım anneleriii..bende gecen kasımda anne oldum...gecen sene bu ayın 28 ınde hamıle oldugumu öğrenmıstım..listeyı gorunce duygulandım..ogluşum şu an 3 bucuk aylık 25 kasım dogumlu..herkese hayırlı dogumlar allah yardımcınız olsun o gunlere gıttım walla içim bi tuhaf oldu....hepinizi opuyorum bısey sormak ıstersenız sewe sewe yanıtlarımmopuyorumnanaktan

Hayırlı olsun bebeğine güle güle büyüt arkadaşım darısı bizim başımıza inşallah.opuyorumnanaktan

kusura bakma ama arkadaşın biraz sallamış.. burda birçok kişi alttan muayene oldu ve gayet sağlıklı bebişler. 2.5 ay çok geç bence bir an önce git sonra dr un yönlendirir zaten seni canım..

evet biraz tıktıkıcıdırda. sempatiksalakcinni kendi 2,5 aylıkken gitmiş kanaması olunca. abilerine bile söylememiş. ben herkese söyledim nıye söyledın dıyooo nazar değermiş akannehir
haftaya gidicem benn

kütahyalı versek :roflol:

olur olur yakınn nasısaa kaydirigubbakcemile3

yaban gülüm bir sorum vardı o yuzden 2 kere gönderdik kusura bakma ben 2 gün önce keseyi gördüm kalp atışları için 2 hafta sonraya gün verdi.

esim erkek bende kiz istiyorum hayirlisi olsunda. Bakalim 2010 erkekmi kizmi senesi. 10 hafta sonra herkes ogrenir cinsiyetini. 2009 kasim annelerine bakiyorumda ne kadar guzel bebekleri kucaklarinda bizde o gunleri gorebilecekmiyizz.

kızalr ben ticker yaptım ama yanlış zamanı gösteriyo nye.orda sanıırım 9 hafta 5 gün lük gösteriyo.ama ben 5 hafta 2 günlüğüm.üüffff

çok mersi hayatımmm opuyorumnanaktan

evet biraz tıktıkıcıdırda. sempatiksalakcinni kendi 2,5 aylıkken gitmiş kanaması olunca. abilerine bile söylememiş. ben herkese söyledim nıye söyledın dıyooo nazar değermiş akannehir
haftaya gidicem benn

olur olur yakınn nasısaa kaydirigubbakcemile3
git canım git 2.5 ay çok geç :emir_bebek:
evet yakınız biz gidip geliriz oraya gezmeye kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar ben yokum ama listede :KK43:
bilgilerini yaz bafo cum seni ekler müsait olunca zemuszemus

hem çin takvimi hem rus takivimi erkek diyorrr kaydirigubbakcemile3

teşekkürler canım.. bana çok iyi geldi mandalinalı gazoz bütün gün rahat ettim diyebilirim tabi iğnenin de etkisi vardı. bugün daha iyiyim kalkar kalkmaz galeta yedim sanırım ondan...

hayırlı cumalar herkese opuyorumnanaktan
bulantım var ama düne göre çok az.. bugün iğneye gitmicem.. eğer artarsa hap denicem bakalım..

bir de benden başka kan sulandırıcı iğne olan var mı? kollarım mosmor :bbo:

Hayırlı cumalar cnm bugün daha ii olduğuna sevindim. Mideni çok fazla boş bırakma o da bulantı yapıyo olabilir.

Haşlanmış patates de belki bulantını bastırır bi de kızarmış ekmek ve beyaz peynir dene cnm.

Valla bana sadece folic verdi o kadar başka kullandığım ilaç yok. Ama Tsh değerim yükselmiş biraz belki onun için bi şi verir cumartesi.

arkadaşlan çin takvimime yaşınızın üzerine 9 ay ekliyormusunuz

çin takvimine içinde olduğun yaş göre bakıcaksın. yani ben 80 doğumluyum 30 yaşındayım ama 31 e bakıyorum çünkü 31 imden gün alıyorum..

rus takvimine ilk kutuya baba dogum tarihi
ikinci kutuya anne doğum tarihi
üçüncüye de son adet tarihi

sonra da ilk gri butona basında aşada sonuç çıkıyor..

X