2010 Kasım Anneleri

evet canım 8 şubat aynıyız.nasıl rahat geçiyormu hamileliğin

yaban gülüm bir sorum vardı o yuzden 2 kere gönderdik kusura bakma ben 2 gün önce keseyi gördüm kalp atışları için 2 hafta sonraya gün verdi.

valla canım her hangi bişey hissetmiyorum sadece karnımda gaz beni rahatsız ediyor dün olmadı 3 gün başım fena halde döndü.mide bulantısı yok çok şükür ama olmayınca bendemi bi gariplik var diyorum:)

kızlar ben çıkıyorum.. biraz yatayım dayanamıyorum.. :bbo: yine çok başım döniyiiii

sağol canım.. dün püre yaptım kendime ama yağ koymadım. sadece patates biraz kaşar ve süt. çok iyi geldi mideme. kızlar mide bulantısı olup da püre yapabilecek durumdakilere tavsiye ediyorum bana çok iyi geldi..

tsh daha önceden mi vardı yeni mi çıktı. geçmiş olsunn

arkadaşlar dün gece annamlerde kaldım.annemle yattım.gece uyurken karnıma vurdu .dönerken. çok acıdı.sabah kalktığmda hiç bişey hissetmiyorum.acaba kötü bişey olmuş olabilr mi mafoldumben
korkma tatlım bişey olmaz.. doktorlar oyle hemen bısey olacagını bilseler ilişkiyi serbest bırkırlarmı...korkma bişeycik olmamışdır.

yok tatlım sen öyle kulaktan dolma şeylere takılma.. bize 10.haftya akadar alttan muayene ediyorlar eger sakıncası olsa ilişki bile yasak olur değil mikaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ben yokum ama listede
tatlım bilgilerini yazıver ekleyelim ehemn hoşgeldin:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…