- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
evet canım 8 şubat aynıyız.nasıl rahat geçiyormu hamileliğin
yaban gülüm bir sorum vardı o yuzden 2 kere gönderdik kusura bakma ben 2 gün önce keseyi gördüm kalp atışları için 2 hafta sonraya gün verdi.
ben 16 02 1979 eşim 01 01 1979 gebelik trihi son adetmi oysa 31 ocakkCanim sen bana esinin dogum tarihini birde senin dogum tarihini gebe tarihini ver ben bakim
Hayırlı cumalar cnm bugün daha ii olduğuna sevindim. Mideni çok fazla boş bırakma o da bulantı yapıyo olabilir.
Haşlanmış patates de belki bulantını bastırır bi de kızarmış ekmek ve beyaz peynir dene cnm.
Valla bana sadece folic verdi o kadar başka kullandığım ilaç yok. Ama Tsh değerim yükselmiş biraz belki onun için bi şi verir cumartesi.
korkma tatlım bişey olmaz.. doktorlar oyle hemen bısey olacagını bilseler ilişkiyi serbest bırkırlarmı...korkma bişeycik olmamışdır.arkadaşlar dün gece annamlerde kaldım.annemle yattım.gece uyurken karnıma vurdu .dönerken. çok acıdı.sabah kalktığmda hiç bişey hissetmiyorum.acaba kötü bişey olmuş olabilr mi mafoldumben
selammm
ben doktora gitmedim daha .. hastane konusunda kararsız kaldım...
şimdi gitsem keseyi görürüz heralde değilmi?
kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor.
bide bi arkadaşım 2,5 -3 aylık olunca git. bebek daha tutunmadan alttan bakılınca düşüyor genelde dedi. o kafamı karıştırdı. Allah korusun ....
bekliyorum öyleee boshayallersmile
tatlım bilgilerini yazıver ekleyelim ehemn hoşgeldin:CüvCüv:arkadaşlar ben yokum ama listede
ben 16 02 1979 eşim 01 01 1979 gebelik trihi son adetmi oysa 1 ocakk
çin takvimine içinde olduğun yaş göre bakıcaksın. yani ben 80 doğumluyum 30 yaşındayım ama 31 e bakıyorum çünkü 31 imden gün alıyorum..
canım çin kameri takvimi var kendi hesaplıyor birde onda deneyin.
31 ocakson adet tarihi canim
canım çin kameri takvimi var kendi hesaplıyor birde onda deneyin.
bu takvime görede baktım burdada erkek çıktıhttp://www.isimler.web.tr/cin+kameri+takvimi.html
burasını diyorsun sanırım. burda da erkek çıktı. kesin oğlum olacak yaşasınnn delikafadulden
http://www.isimler.web.tr/cin+kameri+takvimi.html
burasını diyorsun sanırım. burda da erkek çıktı. kesin oğlum olacak yaşasınnn delikafadulden
bendede rusta kız çinde erkek çıktıbende cin takviminde kiz rusta erkek cikti hadi hayirlisi:)
sağol canımm bakalım 2 ay sonra anlarız bir kız biri erkek dedieren sezen sana kiz cikiyor