gunaydın kasım anneleriii..bende gecen kasımda anne oldum...gecen sene bu ayın 28 ınde hamıle oldugumu öğrenmıstım..listeyı gorunce duygulandım..ogluşum şu an 3 bucuk aylık 25 kasım dogumlu..herkese hayırlı dogumlar allah yardımcınız olsun o gunlere gıttım walla içim bi tuhaf oldu....hepinizi opuyorum bısey sormak ıstersenız sewe sewe yanıtlarımmopuyorumnanaktan
çok mersi hayatımmm opuyorumnanaktanbuyur cnm
http://translate.google.com/transla...narod.ru/t_o_pol.html&prev=/translate_s?hl=tr
Aboyka kiz M ile baslayanda erkek
git canım git 2.5 ay çok geçevet biraz tıktıkıcıdırda. sempatiksalakcinni kendi 2,5 aylıkken gitmiş kanaması olunca. abilerine bile söylememiş. ben herkese söyledim nıye söyledın dıyooo nazar değermiş akannehir
haftaya gidicem benn
olur olur yakınn nasısaa kaydirigubbakcemile3
bilgilerini yaz bafo cum seni ekler müsait olunca zemuszemusarkadaşlar ben yokum ama listede
bekleyiş çok dmi kızlar :çok üzgünüm:
basak tickerına göre nerdeyse 10 haftalık hamilesin kasım annesi olmuyorsun o zaman yanlış mı yazdın acaba son adet tarihini?
yok 10 şubat yazıyorum bu çıkyo.deircem birazdanklava:
teşekkürler canım.. bana çok iyi geldi mandalinalı gazoz bütün gün rahat ettim diyebilirim tabi iğnenin de etkisi vardı. bugün daha iyiyim kalkar kalkmaz galeta yedim sanırım ondan...
hayırlı cumalar herkese opuyorumnanaktan
bulantım var ama düne göre çok az.. bugün iğneye gitmicem.. eğer artarsa hap denicem bakalım..
bir de benden başka kan sulandırıcı iğne olan var mı? kollarım mosmor :bbo:
ben çözemedim rus takvimini yaaaa
arkadaşlan çin takvimime yaşınızın üzerine 9 ay ekliyormusunuz