Gunaydin hayirli cumalar arkadaslar,
Benim dun aksam oyle kotu midem bulandiki zor uykuya kaldim gece yine kalktigimda yine midem bulandi ama bu sabah hepsi yok oldu. Sizdedemi aksam oluyor yoksa bendemi bir gariplik var. Aksam butun belirtiler basliyor.
sağolun kızlar.rahatladım biraz .pazratesi bi gitsemde doktora rahatlasam.uykuda bile dikkat etmek zorunda kalıyorz.bide bişey sorucam.acaba hiç akıntısı lekelnemesi olmayan varmı aranızda.bende hiç lekelenme akıntı feln hiç bişey olmadı.
aynen esracım, akşamları hemen uyuyayım istiyorum kendimi öyle kötü hissediyorum ki. ama sabahları çok iyiyim şükür.
sağolun kızlar.rahatladım biraz .pazratesi bi gitsemde doktora rahatlasam.uykuda bile dikkat etmek zorunda kalıyorz.bide bişey sorucam.acaba hiç akıntısı lekelnemesi olmayan varmı aranızda.bende hiç lekelenme akıntı feln hiç bişey olmadı.
hoşgeldin canım.. bir ticker yaparsan hem senin hem bizim için iyi olur..
hoşgeldin canım.. bir ticker yaparsan hem senin hem bizim için iyi olur..
arkadaşlar çok sağolun galiba başardım.zemuszemus
hayırlısıyla görürsünüz inşallah canım.bende 7 haftalık olmadan gitmem görünmez kese diyordum ama dayanamadım.inşallah bende 2 hafta sonra bebişimi görecegim
evet canım şimdilik iyi ben 6.haftadan sonra korkuyorum.:1no2: