2010 Kasım Anneleri

Gunaydin hayirli cumalar arkadaslar,

Benim dun aksam oyle kotu midem bulandiki zor uykuya kaldim gece yine kalktigimda yine midem bulandi ama bu sabah hepsi yok oldu. Sizdedemi aksam oluyor yoksa bendemi bir gariplik var. Aksam butun belirtiler basliyor.

aynen esracım, akşamları hemen uyuyayım istiyorum kendimi öyle kötü hissediyorum ki. ama sabahları çok iyiyim şükür.

sağolun kızlar.rahatladım biraz .pazratesi bi gitsemde doktora rahatlasam.uykuda bile dikkat etmek zorunda kalıyorz.bide bişey sorucam.acaba hiç akıntısı lekelnemesi olmayan varmı aranızda.bende hiç lekelenme akıntı feln hiç bişey olmadı.

Benim akintim devam ediyor beyaz hafiff sari ama sukur kanli lekelenmem olmadi.

Benimde pazartesi ilk randevum var cok heyecanliyim bakalim kese yada kalp atislari duyulacakmi

sağolun kızlar.rahatladım biraz .pazratesi bi gitsemde doktora rahatlasam.uykuda bile dikkat etmek zorunda kalıyorz.bide bişey sorucam.acaba hiç akıntısı lekelnemesi olmayan varmı aranızda.bende hiç lekelenme akıntı feln hiç bişey olmadı.

aynen bende de gelmedi hiçbir şey. şeytan kulağına kurşun...

hoşgeldin canım.. bir ticker yaparsan hem senin hem bizim için iyi olur..

Benim akintim devam ediyor beyaz hafiff sari ama sukur kanli lekelenmem olmadi.

Benimde pazartesi ilk randevum var cok heyecanliyim bakalim kese yada kalp atislari duyulacakmi

benmde pazrtesi keseyi görmeye çağırdı.bakalım inş görürüz sonra inş pıt pıtlarını duyarız.hayatımın merkezinde aklımda düşüncemde bi tek bebeş var.başka bişey düşünemiyrumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

basak sen ilk bebeğini mi kaybettin, ticker'ın da yazıyor da. bence bu bebek için yeni ticker yap :KK70:

hoşgeldin canım.. bir ticker yaparsan hem senin hem bizim için iyi olur..

canım yazıyor ilk sayfada ayrıntılı.. yapamazsan söyle yardımcı olalım..

selammm:emir_bebek::nazar:
ben doktora gitmedim daha .. hastane konusunda kararsız kaldım...
şimdi gitsem keseyi görürüz heralde değilmi?
kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor.
bide bi arkadaşım 2,5 -3 aylık olunca git. bebek daha tutunmadan alttan bakılınca düşüyor genelde dedi. o kafamı karıştırdı. Allah korusun ....
bekliyorum öyleee boshayallersmile

Yaren, kese görünür benim kesem 5 haftalıkken karından göründü. ama kalp atışı 7 haftadan sonra karından duyulurmuş..

hayırlısıyla görürsünüz inşallah canım.bende 7 haftalık olmadan gitmem görünmez kese diyordum ama dayanamadım.inşallah bende 2 hafta sonra bebişimi görecegim

evet canım şimdilik iyi ben 6.haftadan sonra korkuyorum.:1no2:

Sen kaç haftalık oldun şimdi. Neden sende bi Ticker yapmıyosun? Hepimiz rahat rahat kaç haftalık olduğunu görürdük. ılk sayfada bafo anlatmış nasıl yapıldığını bi bak istersen.

Allah hepimize bebişlerimizi görmeyi nasip etsin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::

Son düzenleme:
X