2010 Kasım Anneleri

gunaydın kasım anneleriii..bende gecen kasımda anne oldum...gecen sene bu ayın 28 ınde hamıle oldugumu öğrenmıstım..listeyı gorunce duygulandım..ogluşum şu an 3 bucuk aylık 25 kasım dogumlu..herkese hayırlı dogumlar allah yardımcınız olsun o gunlere gıttım walla içim bi tuhaf oldu....hepinizi opuyorum bısey sormak ıstersenız sewe sewe yanıtlarımmopuyorumnanaktan

bende yaaa:eek:lmaz:, 3 kilo aldım ve göbeğim de büyüdü üstelik o kadar da yemiyorum, gazdan mı folik asitten mi annamadım valla... ama ben sigarayıda yeni bırakmıştım hamile kalmadan önce, ondan da biraz hızlı alıyorum galiba akannehir
canim o sigaradandir heralde yoksa öyle hemen kilo almazdin neyse bebisler saglikli olsunda veririz kilolarialkisalkisalkis
merhaba kızlar

bende 6 artı 5 günlük hamileyim.bebeğimizi gördük çok şükür 5.5 mm olmuş ama hala kalp atışı başlamamış.kalp atışlarını sizler kaçıncı haftada duydunuz .çok tedirginim bu konuda.bilgisi olan paylaşssın lütfen.
canim herkeste farkli oldugu icin birdahaki randevuda görürsün ins :Saruboceq::ecrin_bebek:
günaydın arkadaşlar
nasılsınız
ben buğün rüyamda doğum yapmışım
bebek emziriyordum
ama diyorum bu çok erken oldu
hayır olsun bakalım
hayra yoralim hayir olsun
gunaydın kasım anneleriii..bende gecen kasımda anne oldum...gecen sene bu ayın 28 ınde hamıle oldugumu öğrenmıstım..listeyı gorunce duygulandım..ogluşum şu an 3 bucuk aylık 25 kasım dogumlu..herkese hayırlı dogumlar allah yardımcınız olsun o gunlere gıttım walla içim bi tuhaf oldu....hepinizi opuyorum bısey sormak ıstersenız sewe sewe yanıtlarımmopuyorumnanaktan

canim güle güle büyüt bebegini rabbim bizlerede gösterir o günleri ins bitlerde sagsalim aliriz bebeklerimizi kucagimizagamyoncuiremsu:emir_bebek:

Afiyet olsun bu arada cnm, ama asitli içecekler midene dokunmasın dikkat et.
Birazda olsa düzelmene sevindim inşallah akşama kadar idare eder iğnen.
teşekkürler canım.. bana çok iyi geldi mandalinalı gazoz bütün gün rahat ettim diyebilirim tabi iğnenin de etkisi vardı. bugün daha iyiyim kalkar kalkmaz galeta yedim sanırım ondan..

kızlar şimdilik olmaz ama ileri doğru aşerme vs. olursa diye ne yediğinizi yazmasanız daha iyi olmaz mı???
canım biz yediklerimizi paylaşmalıyız bundan doğal birşey yok. birisi bişey yazar aa bana da iyi gelir mi deriz deneriz ya da aklımıza gelmeyen şeyleri okuyabilir evet yemeliyim diyebiliriz. aşerme vs olrusa da elbet işten eve gideceksiniz, o zaman yiyebilirsiniz.. ayrıca aşerme diye birşey olduğuna pek inanmıyorum o ayrı mesele..

gebelik.org da 7.haftadan sonra sivilceler gelicek yazıyordu başladı mı sende bende daha bişey yok
ay ne iyi olmuş yazdığın.. benim alnımda kocaman ağrılı bir sivilce çıktı ama bana daha erken değil mi :bbo: ben de nerden geldi bu bende hiç sivilce olmaz diyordum akannehir

Benim hamileliğimi bilen kimse yok. Yani eşim ve 2 arkadaşım dışında. Riskli durum ortadan kalktıktan sonra söylemeye karar verdik. Ama bu şartlar altında karnımı nasıl saklayacağımı hiç bilmiyorum. Bir sene önce bir düşük olayı yaşadım. Herkes çok üzüldü. Şimdi en azından üzülen kişi sayısı az olur diyoruz. Ama nasıl saklayacağımı bilmiyorum.
ben de geçen sene 7.haftada kaybetmiştim bebeğimi. o yüzden kalp atışı duyana kadar kimseye söylemedik eşimle. sen de duydugunda paylaşabilirsin bence. geç duyduklarında da sitem edebiliyorlar çünkü :bbo:

kızlar bugun doktor kontrolum vardı kalp atısını duyduk allaha sukur darısı saglıkla kucagımıza almada.... benim hamileligim biraz zor geciyor kızlar mide bulantısı bas donmesi bazen ayakta bile duramıyorum tansiyonum cok dusuyor... en kotusude psikolojik yani bende panik atak vardı. simdi tekrar basladı.. psikayatra gittim ilac veremedigi icin psikoterapiye basladım.. kızlar size soylemek istediğim lutfen psikolojinizi bozmayın hersey olacagına varıcak ve aklınıza da kotu seyler getirmeyin....
hadi hayırlı olsun canım. kim kalp atışı duydum yazarsa çok mutlu oluyorum yaaa opuyorumnanaktan

bana bir hoşgeldin yokmumafoldumben
hoşgeldin canım.. bir ticker yaparsan hem senin hem bizim için iyi olur..

hayırlı cumalar herkese opuyorumnanaktan
bulantım var ama düne göre çok az.. bugün iğneye gitmicem.. eğer artarsa hap denicem bakalım..

bir de benden başka kan sulandırıcı iğne olan var mı? kollarım mosmor :bbo:

hayırlı cumalar herkese opuyorumnanaktan
bulantım var ama düne göre çok az.. bugün iğneye gitmicem.. eğer artarsa hap denicem bakalım..

bir de benden başka kan sulandırıcı iğne olan var mı? kollarım mosmor :bbo:

canım yaa ne kadar sürecek iğneler acaba?

dün sivilcelerden bahsettik ya dudğımın kenarında cıktı resmen sıstı ve konusurken agrıyo:sinifsinif:

herkese gunaydın ve hayırlı cumalar aynı zamandaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5

canım yaa ne kadar sürecek iğneler acaba?

dün sivilcelerden bahsettik ya dudğımın kenarında cıktı resmen sıstı ve konusurken agrıyo:sinifsinif:

sanırım 3.5 - 4 aya kadar olucam :bbo:
çok acımıyor akşamları eşim vuruyor ama saati ve stresi yetiyor valla..

günaydın kızlar.. ben coasprin kullanıyorum kan sulandırıcı olarak.. hamilelikten önce test yaptırmıstım pıhtılasma var mı diye doktor ciddiye alınacak birsey yok coasprin vericem demisti.. benimde bir dusugum vardı.. sanırım doktorlar bizler icin tum onlemleri alıyorlar.. insallah hayırlısı ile alıcaz bebislerimizi kucaklarımıza.. ben progestanda kullanıyorum sanada verdi mi

günaydın kızlarr benimde burnımun kenarında kıpkırmızı acıyan bi sivilce çıktı dün konuştuk bugün geldii

günaydın kızlar.. ben coasprin kullanıyorum kan sulandırıcı olarak.. hamilelikten önce test yaptırmıstım pıhtılasma var mı diye doktor ciddiye alınacak birsey yok coasprin vericem demisti.. benimde bir dusugum vardı.. sanırım doktorlar bizler icin tum onlemleri alıyorlar.. insallah hayırlısı ile alıcaz bebislerimizi kucaklarımıza.. ben progestanda kullanıyorum sanada verdi mi

benim de testlerim normal çıktı kürtajdan sonra ama dr hem coraspin hem de kan sulandırıcı iğne verdi bana. biz tedbiri alalım ben bu iğneyi verdigime hiç pişman olmadım görüceksin sen de dedi.. ona çok güveniyorum tereddüt bile etmedim..günde 3 progestan da içiyorum canım..

banada doktorum 100 mg olmak şartıyla aspirin verdi hergün bitane iç dedi coraspirin kaç mg ram?

Gunaydin hayirli cumalar arkadaslar,

Benim dun aksam oyle kotu midem bulandiki zor uykuya kaldim gece yine kalktigimda yine midem bulandi ama bu sabah hepsi yok oldu. Sizdedemi aksam oluyor yoksa bendemi bir gariplik var. Aksam butun belirtiler basliyor.

arkadaşlar dün gece annamlerde kaldım.annemle yattım.gece uyurken karnıma vurdu .dönerken. çok acıdı.sabah kalktığmda hiç bişey hissetmiyorum.acaba kötü bişey olmuş olabilr mi mafoldumben

arkadaşlar dün gece annamlerde kaldım.annemle yattım.gece uyurken karnıma vurdu .dönerken. çok acıdı.sabah kalktığmda hiç bişey hissetmiyorum.acaba kötü bişey olmuş olabilr mi mafoldumben

yok hayatım sanmıyorum. zaman geçmiş üstünden, eğer bişey olsaydı şimdiye kadar başlardı anormallikler. Allah korur onları ama sen yine de bundan sonra dikkatli ol..

Canim kotu dusunme kotu olmasin. Annem bana hamileyken merdivenle perde asarken arka arka dustu Allah korudu. Eger dogacaksa ne olursa olsun dogar.
Allah bebislerimize saglik ve uzun omur versin insallah

gunaydınlarrr kıslarrr herkese hayırlı cumalarr. umarım hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir.

sağolun kızlar.rahatladım biraz .pazratesi bi gitsemde doktora rahatlasam.uykuda bile dikkat etmek zorunda kalıyorz.bide bişey sorucam.acaba hiç akıntısı lekelnemesi olmayan varmı aranızda.bende hiç lekelenme akıntı feln hiç bişey olmadı.

X