- 17 Kasım 2008
- 6.681
- 2
kızlar bugun doktor kontrolum vardı kalp atısını duyduk allaha sukur darısı saglıkla kucagımıza almada.... benim hamileligim biraz zor geciyor kızlar mide bulantısı bas donmesi bazen ayakta bile duramıyorum tansiyonum cok dusuyor... en kotusude psikolojik yani bende panik atak vardı. simdi tekrar basladı.. psikayatra gittim ilac veremedigi icin psikoterapiye basladım.. kızlar size soylemek istediğim lutfen psikolojinizi bozmayın hersey olacagına varıcak ve aklınıza da kotu seyler getirmeyin....
alıntı yapamıyorum telden giriorum canım sabahları sürüyordum masaj yaparak çok rahatlatıo bebeklere bile faydası var mesela oğlumun gaz sıkıntısı olunca 1 çay kaşı içiriyorum baya faydalı yani
alıntı yapamıyorum telden giriorum canım sabahları sürüyordum masaj yaparak çok rahatlatıo bebeklere bile faydası var mesela oğlumun gaz sıkıntısı olunca 1 çay kaşı içiriyorum baya faydalı yani
geçmiş olsun canım ya inş.kese büyürde düşük riski ortadan kalkar sabah gene sordum seni valla çok merak etmiştim allahın izniyle bişey olmaz canım dinlen ve bol bol dua et bizimde dualarımız seninleemrblar kızlar ben gelmeyeli baya şenlenmiş topic. kanamam olduğu gün muayeneden sonra acil iğne vurdu doktor düşük için. kesen büyümemiş normal değil dedi. bu haftada aynı şekil ilerleme olmazsa vücut keseyi atar dedi mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben raporluyum pazartesiden beri yatıyorum evde. işe gidemediğim için nete giripte haber veremedim. pazartesi kontrolüm var. nolur dua edin kızlar bebeğim tutunsun bana. gelişmeye başlasın. çok alıştım onun varlığına kaybetmek istemiyorum. sık giremeyebilirim. ama girebildikçe yazıcam size. dualarınızı eksik etmeyin mafoldumben
yok canım direk ağzına veriorum yarın yazarım mutlaka kremin adını
bana bir hoşgeldin yokmumafoldumben
Hoş geldin canım...a.s.
hoşbulduk canım.opuyorumnanaktan
Nasıl gidiyo hamilelik neler yapıyosun? Şikayetler başladı mı?
senin hamileliğin nasıl geçiyor canım
şimdilik iyi gidiyor canım dün doktora gidip keseyi gördüm.o yüzden dün hemen bu topige girdim.kasık göğüs ağrılarım dışında şimdilik bir şikayetim yokyerimseniben
Aman ii sevindim valla demek senin bebişte uslu benimki gibi. Gözünaydın demek keseyi gördün çok sevindim darısı benim başıma inşallah. Evet benimde göğüslerim ağrıyo ama kasık ağrılarım kalmadı.
Benimde göbek şişti valla yandan bakınca özellikle belli oluyo baya. Daha dr. a gitmeden 2 kilo almışım bile.