- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaren, kese görünür benim kesem 5 haftalıkken karından göründü. ama kalp atışı 7 haftadan sonra karından duyulurmuş..
bende çok şişitm ya.hiç bi giysim olmuyo şişten.bide göğüslerim fena büyüdü.azıma deycek resmen kaydirigubbakcemile3
Acaba kızım mı olacak oğlum mu çok merak ediyorum. Bizim için farketmez, ikiside çok güzel. Çok heyecanlanıyorum ya.. Daha çok vaar öğrenmeye ancak 15 haftalıkken falan..
Acaba kızım mı olacak oğlum mu çok merak ediyorum. Bizim için farketmez, ikiside çok güzel. Çok heyecanlanıyorum ya.. Daha çok vaar öğrenmeye ancak 15 haftalıkken falan..
bende yaaalmaz:, 3 kilo aldım ve göbeğim de büyüdü üstelik o kadar da yemiyorum, gazdan mı folik asitten mi annamadım valla... ama ben sigarayıda yeni bırakmıştım hamile kalmadan önce, ondan da biraz hızlı alıyorum galiba akannehir
Esra ve Canan, tickerlarınız yakıyor maşallah maşallah!
kusura bakma ama arkadaşın biraz sallamış.. burda birçok kişi alttan muayene oldu ve gayet sağlıklı bebişler. 2.5 ay çok geç bence bir an önce git sonra dr un yönlendirir zaten seni canım..bide bi arkadaşım 2,5 -3 aylık olunca git. bebek daha tutunmadan alttan bakılınca düşüyor genelde dedi. o kafamı karıştırdı. Allah korusun ....
bekliyorum öyleee boshayallersmile
evett süper olmuş :lepi:arkadaşlar çok sağolun galiba başardım.zemuszemus
hoşgeldin canım sana da hayırlı cumalar..günaydın kıızzlar.. herkese hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
kütahyalı versek :roflol:Eskişehirli hamişler varmı aramızdaa
benimkiler göğüslerimde de çok şiş canım ve acıyolar. progestan alıyor musun? o karın şişliğine neden oluyormuş..valla benimde göğüslerim çok şiş.. sonra inarlermi acep.. zaten büyükler diye rahatsız oluyodum şimdi napçam hiç bilmiyorum..
bide karnımdada şişmem var daha ilk aydan bu şişlik normalmi acaba.. pantolanlarım olmuyo.. eşofman takılıyom..
geçmişede bakamadım zaten sayfa atladıkça başım döniyiiikafamçokkarıştı
Benimde ilk gebeligim oldugu icin cok merak ediyorum fakat saglikli olsunda farketmez.
Istersen rus ve cin takvimine bak. Bana birisi erkek biri kiz diyor:)
merhaba kızlar
bende 6 artı 5 günlük hamileyim.bebeğimizi gördük çok şükür 5.5 mm olmuş ama hala kalp atışı başlamamış.kalp atışlarını sizler kaçıncı haftada duydunuz .çok tedirginim bu konuda.bilgisi olan paylaşssın lütfen.
canım progesteron hormonu arttığı için annede gaz ve şişkinlik yapıyormuş o yüzden karın büyümüş gibi gözüküyormuş.netten doktor öyle demişti.valla benimde göğüslerim çok şiş.. sonra inarlermi acep.. zaten büyükler diye rahatsız oluyodum şimdi napçam hiç bilmiyorum..
bide karnımdada şişmem var daha ilk aydan bu şişlik normalmi acaba.. pantolanlarım olmuyo.. eşofman takılıyom..
geçmişede bakamadım zaten sayfa atladıkça başım döniyiiikafamçokkarıştı
canan senindemi satın 8 şubat.takviminde tarihler aynıda benimkiyle
evet canım 8 şubat aynıyız.sen bebişini gördünmü
günaydın arkadaşlar
nasılsınız
ben buğün rüyamda doğum yapmışım
bebek emziriyordum
ama diyorum bu çok erken oldu
hayır olsun bakalım
buyur cnm
şu rus takviminin adresini kaybetmişim bir yazarsan süper olur. çin takvimi bana da erkek diyorr
canan senindemi satın 8 şubat.takviminde tarihler aynıda benimkiyle:)